Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Ahlsell Norge AS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Sko Icebug Arcus RB9X GTX

  kr 2 013,75
  Den perfekte skoen for lange løpeturer på grusveier gjennom de kalde og våte årstidene. Arcus beskytter mot dårlig vær med et vanntett GORE-TEX® Invisible membran integrert i overdelen. Skoene har ekstra demping, godt egnet for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir økt komfort og en jevn løpsopplevelse også for lengre løpeturer. RB9X-yttersålen gir grep på både tørre og våte overflater, neo som gjør Arcus til den perfekte løpeskoen fra høsten, gjennom vinteren og til våren.

  SKALLJAKKE HERRE BS MAJAVATN BLÅ/MARINE

  kr 3 347,50
  Skalljakke designet for best mulig bevegelsesfrihet. Pustende, vind- og vanntett. Helteipet konstruksjon. Vannsøyle 20.000 mm, pustende 8.000 mm g/m² 24t. Forsterket med 2-veis rip-stop polyester i skulder, ermer og linning. Polyester fôr i front. Høy krave og forlenget rygg. Vannavvisende YKK® glidelås i front som går helt opp i kraven, hakebeskyttelse. Lufting under ermer med vannavvisende SBS glidelås med klaff. Fullt justerbar hette med elastisk strammesnor i åpning og bak. Forlommer med diagonal vannavvisende SBS glidelås. Høyre brystlomme med vannavisende SBS glidelås. ID-kortlomme på venstre erme. Formskåret ermeavslutning med borrelåsregulering. Elastisk strammesnor i linning. Refleksdetaljer. Hovedmateriale: 100% polyester, 160 g/m2. Forsterkningsmateriale: 2-veis rip-stop polyester, 195 g/m2. Fôr: 100% polyester, 60 g/m2. Standard: EN 343:2019, 3, 3, X. Vask: 40°C, Kan ikke strykes, Kan ikke tørketromles, Kan ikke renses, Ingen klorbleking

  Vernesko HH® Kensington S3

  kr 2 495,00
  Artikkelinformasjon Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, lett EVA støtdempende mellomsåle og HellyGRIP slitesåle med høy friksjon. Støtdempende ETPU i hæl. Overdel i pustende mesh. BOA® snøresystem for enkel på- og avtaking og nøyaktig tilpasning til foten. Fôret med Air mesh med gode polstrende og fukttransporterende egenskaper. PU innersåler, støtdempende og fuktabsorberende. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. Refleksdetaljer. Forsterket tå. Standard: EN ISO 20345:2011 S3 ESD SRC.

  Vernesko HH® Chelsea Evolution S1P

  kr 2 155,00
  Vernesko ifra Helly Hansen med høyteknologiske materialer. Bred lest og god passform. To-lags såle, lett EVA støtdempende mellomsåle og nitrilgummi slitesåle med høy friksjon. Sålen er utstyrt med gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i pustende tekstil. BOA® snøresystem for enkel på- og avtaking og nøyaktig tilpasning til foten. Fôret med Air mesh med gode polstrende og fukttransporterende egenskaper. Ortholite® innersåler, støtdempende, fuktabsorberende og antibakterielle. Spikertrampsåle i kompositt og tåvernhette i aluminium. Forsterket tå. Standard: EN ISO 20345:2011 S1P ESD SRC.

  Vernesko Reebok Fusion S1P

  kr 2 030,00
  Reebok vernesko som både puster godt og har bred lest og god passform. Tekstiloverdel i nylonmesh og yttersåle i sklisikker gummi. Tåvernhette i kompositt og spikertrampsåle i tekstil. Standard: EN ISO 20345:2011 S1P SRC.

  TRACKER DUNVEST MØRK GRÅ

  kr 2 450,00
  Dunvest med RDS, Responsible Down Standard, fra Trackar som holder deg varm i kalde omgivelser.

  HÅNDVERKSBUKSE BS MAJAVATN MARINE

  kr 2 338,75
  Håndverksbukse fra BS med formsydde ben og paneler i 4-veis stretch for best mulig bevegelsesfrihet. Buksen har avtagbare hylsterlommer, så her blir det som å få to bukser i èn! To-nålssøm i ben, lommer og skritt. YKK® glidelås i gylf, to trykknapper og borrelås i linning. Brede beltehemper. Hempe med borrelås til hammerholder i begge sider i linning. Forlommer med SBS glidelås. Hengelommer i slitesterkt nylon forsterket med dobbel bunn. Høyre hengelomme med ett fakk, to hylsterlommer og fire hemper. Venstre hengelomme med ett fakk, to hylsterlommer og bitslomme med SBS glidelås. Hengelommene er avtakbare med YKK® glidelås og trykknapper. Tommestokklomme i slitesterkt nylon med utvendig blyantlomme, skjult knapp for kniv og justerbart bånd for slire. Tommestokklommen er delvis festet for best mulig bevegelsesfrihet. Lårlomme med glidelås på høyre ben. Lårlomme med SBS glidelås og innvendig ID-kortholder på venstre ben. Formsydde kneputelommer i slitesterkt nylon med utvendig innputt. SBS støvelglidelås i benavslutning og trykknapp for justering av benvidde.

  ULLSÅLE BANDI 2GO

  kr 114,38
  Ullsåle med meget god isolerende virkning