Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ANDREAS STIHL A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Blåseagregat BGA 86 Batteri Enhet

  kr 2 890,00
  BGA 86 er en kraftig og komfortabel batterivifte som passer for uformelle og krevende profesjonelle brukere. Det er veldig godt egnet for å fjerne løv, torv eller søppel på lekeplasser eller parkeringsplasser. Sammenlignet med den forrige BGA 85 økes kraften med 40%, og vekten er lettere, noe som er et godt valg. Med rund dyse, mykt håndtak og justerbar blåserør. Valgfrie flate dyser for mer retningsbestemte og sterkere luftstråler. Inneholder ikke batterier og ladere.

  Stihl Blåseagregat BGA 200 Enhet

  kr 4 990,00
  Behagelig stille, lett og veldig kraftig batteridrevet løvblåser for profesjonelle brukere. Spesielt egnet for bruk i sentrum og lydfølsomme områder. Maskinens spesielle konstruksjon og vinkelen på blåserøret gjør den skånsom mot både håndledd og armer, selv når du bruker styrkefunksjonen. Håndledd og armer er lettet, og du sparer energi. Lengden på blåserøret justeres ved å trykke på en knapp og tilpasses lett til arbeidsoppgavene som skal utføres. For kontinuerlig bruk over lengre tid, anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort (valgfritt tilbehør). Viften festes enkelt på støttesystemet, og du kan raskt bytte til å bruke viften som håndholdt vifte eller å ha den hengende i støttesystemet. Brukes med AP-batterier i AP-beltepose for tilkobling av kabel. Maskinen leveres uten ledning, batteri og lader. For lengre arbeidsøkter anbefales ryggsekkbatteriet AR 3000 eller AR 3000 litiumbatteri.

  Stihl Plenlufter RLE 240.0

  kr 2 190,00
  RLE 240-lufteren er en 2-i-1-enhet som både lufter plenen og fjerner mose, og er lett, kompakt og enkel å bruke. Mosefjerner er utstyrt med fjærer for å fjerne mose og dødt gress uten å kutte grasrøttene. Den vertikale klippeaggregatet har skarpe, solide kniver som sikrer effektiv ventilasjon av plenen og letter penetrering av vann og næringsstoffer i røttene. Mosefjerningsenheten, som knivene, monteres eller demonteres raskt og enkelt. Med en arbeidsbredde på 34 cm oppnår RLE 240 en god balanse mellom høy ytelse og enkel håndtering. Luftehuset er laget av polymer, noe som gjør det veldig holdbart og veldig lett samtidig. Takket være den medfølgende samleren kan du enkelt samle mose og dødt gress mens du arbeider.

  Stihl FSA 57 Gresstrimmer Solo

  kr 1 890,00
  Den lette trådløse gressklipperen med en kraftig skjæreffekt. Skjæreomkretsdiameter på 280 mm, mykt grep, justerbar aksellengde ved å trykke på en knapp og justerbare håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden kan enkelt justeres ved å trykke trimmerhodet lett mot bakken mens du øker hastigheten. Så stille at det ikke kreves hørselsvern. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Motorsag MS 500i W

  kr 16 690,00
  Den første motorsagen med elektronisk drivstoffinnsprøytning fra STIHL Injection. Sagen har også markedets beste vekt / kraft-forhold. Perfekt for kutting og bearbeiding av store skoger og hardvedmaterialer som eik. Maskinens lave vekt i kombinasjon med injeksjonssystemet gjør at maskinen har ekstrem akselerasjon. Optimalisert barkstøtte, HD2-filter med veldig god filtreringskapasitet, integrerte muttere på kjededekselet, verktøyfritt filterdeksel, kraftig oljepumpe med variabel strømning for høy matekapasitet, og verktøyfrie tanklokk for sikker og enkel påfylling er detaljer som gjør denne sagen universell. Den første STIHL Injection motorsagen med elektronisk drivstoffinjeksjon. Leveres med komfortabel håndtaksoppvarming.

  Stihl Kombikanne orange.5.0l Bensin 3l Kjedeolje.

  kr 685,00
  Kombikanne, oransje, med verktøyholdere og fyllesystem, 5 l / 3 l

  Stihl GHE 135.0 L Elektrisk valse/kompostkvern

  kr 4 490,00
  GHE 135 L er en kraftig 2300 W elektrisk kompostkvern som stille, stille og kraftig behandler kvister og grener opp til 35 mm i diameter. Kvistmaterialet trekkes sakte over kutterullen, finkuttes optimalt og går direkte inn i den integrerte 60 liters kompostbeholderen.

  Stihl PolyCut 3-2

  kr 310,00
  For FSA 57 / FSE 52. Linjehode med to plastblad. Perfekt for å klippe middels høyt gress i små områder. Knivene kan enkelt byttes ut uten verktøy. Trimmerhodet kan også brukes til å kutte 1,6 mm ledning.

  Stihl AutoCut C 3-2

  kr 298,75
  For FSA 57 og FSE 52 Med to gjenger, for skjæring og rengjøring. Saksetråden justeres automatisk ved å banke trimmerhodet mot bakken når maskinen går i full hastighet. Saksetråden kan fylles utenfra uten å trimme hodet. Trimmerhodet er designet for å gi maksimalt grep under montering og demontering, uten bruk av verktøy.