Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ANDREAS STIHL A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl RL 540.0 Plenlufter Bensin.

  kr 8 091,25
  Plenlufter RL 540 er utstyrt med en sterk Kohler Courage XT-6,75 OHV bensinmotor som på en rask og effektiv måte fjerner både mose og dødt gress på større plenarealer. Plenlufteren bidrar til at plenen får mer luft og at tilførselen av vann og næring til gressrøttene blir bedre. Arbeidsdybden justeres med et praktisk dreiehåndtak på styret, uten at du trenger å bøye deg. Takket være maskinens arbeidsbredde på 38 cm og hjul som er enkle å manøvrere, får du jobben gjort både raskt og effektivt. Knivtilkoblingen styres enkelt med den store betjeningsspaken på styret. Styret kan felles sammen, slik at plenlufteren ikke krever mye plass ved lagring og transport. Oppsamler er tilgjengelig som tilbehør.

  Stihl Motorsag MSA 70 Set

  kr 4 390,00
  Batteridrevet motorsag som er lett og komfortabel å betjene med 25 % bedre skjæreeffekt i forhold til MSA 60 C-B. Batterimotorsag som er godt egnet til sporadisk stell av tomten samt kutting av liggende stammer og enkelt håndverksarbeid. Utstyrt med 30 cm sverd og ¼»-PM3-sagkjede for en høy skjæreeffekt og et rent skjærebilde, ergonomisk betjeningshåndtak med potensiometerfunksjon for trinnløs turtallregulering, STIHL hurtigstramming av kjedet for stramming av kjedet uten verktøy, gjennomsiktig oljetank til enkel oversikt over oljenivået.MSA 70 C-B batterimotorsag med batteri AK 30 og lader AL 101: lett, allsidig og sterk

  Stihl Skaftforlenger HTA 55 50cm

  kr 450,00
  Med STIHL skaftforlenger til HTA 50 forlenger du rekkevidden på den batteridrevne grensagen STIHL HTA 50 med 50 cm. Slik kommer du lettere til på vanskelige steder i hagen, f.eks. ved beskjæring av frukttrær, eller kutting av høytsittende grener komfortabelt fra bakken. Skaftforlengeren er produsert i aluminium for å få en lav vekt. Den veier kun 465 g.

  Stihl FSA 86 R Batteri Trimmer Enhet AP

  kr 3 490,00
  Kraftig batteridrevet gresstrimmer med moderne design, for arbeid langs hindringer så vel som plen og plenkanter. Klippediameter 350 mm. Ergonomisk kontrollhåndtak med trinnløs hastighetsregulering, allsidig rundhåndtak, robust aluminiumsaksel og avstandsbøyle Med AutoCut C 6-2 trådhode. Kan også brukes med PolyCut 6-2 med plastkniver som tilbehør.

  Stihl Hekksaks HSA 100 Batteridrevet

  kr 3 890,00
  Batterihekksaksen STIHL HSA 100 er et effektivt arbeidsverktøy for hage- og landskapspleie og til grøntområdepleie for raskt og komfortabelt arbeid også i lydfølsomme områder. Velegnet for beskjæring og forming av store hekker. STIHL HSA 100 er en veldig kraftig hekksaks med vedlikeholdsfri EC-motor. Motoren drives av et litium-ion-batteri fra STIHL AP-systemet. Det gir en konstant og jevn hastighet, også når tykkere greiner skal klippes og under høy belastning. Den dobbeltsidige slipte kniven skjærer presist og fint både når den skal formes og beskjæres. Hvis grener setter seg fast og blokkerer kniven, kan du raskt fortsette arbeidet ved å endre skjæreretningen på den. Multifunksjonshåndtaket dreies 90° til venstre eller høyre med et enkelt trykk på en knapp. Det er alltid like komfortabelt og ergonomisk å jobbe med STIHL HSA 60 uansett retning, f.eks. sidelengs eller toppskjæring. Hekksaksen håndteres like godt med høyre som med venstre hånd. loophåndtaket gjør arbeidet enda enklere og bidrar til å spare energi. STIHL antivibrasjonssystem reduserer vibrasjoner og beskytter muskler og håndledd, spesielt under lengre arbeidsøkter. Et påskrudd skjærevern reduserer risikoen for å komme i kontakt med kniven og sikrer sikkert arbeid med HSA 100 fra STIHL. Ved skjæring av f.eks. nær bakken er kniven beskyttet mot slitasje av den påskrudde knivbeskyttelsen. Batterihekksaksen HSA 100 har en knivlengde på 60 cm. Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk og daglig arbeid, også under dårlige værforhold, og er utstyrt med sprutbeskyttelse. Sprutvannsbeskyttelsen er nøye kontrollert i interne tester, og godkjent i henhold til standard IPX4.

  Stihl Løvblåser BGA 60 Solo

  kr 2 090,00
  Batteriblåseren STIHL BGA 60 har en svært høy blåsekraft, som du enkelt styrer med den variabelt justerbare blåsekraften. Til tross for EC-motorens høye effekt, fungerer løvblåseren stille, slik at du ikke trenger å bruke hørselsvern. Du kan også arbeide nært hus og i støyfølsomme områder uten problemer. For batteriblåseren STIHL BGA 60 kan du bruke alle batteriene som er inkludert i >STIHL AK-System. Vi anbefaler å bruke STIHL AK 30-batteriet. Løvblåseren er utstyrt med et blåserør som kan justeres i lengden og det runde munnstykket har en metallring ytterst. Med den kan du løsne skitt og løv som sitter fast i bakken og arbeidet ditt blir enda mer effektivt.

  Stihl Filholder m/rundfil for 1/4" Ø3,2mm

  kr 130,00
  Filholder med rundfil for filing av sagkjeder.

  Stihl Kjedesag MSA 300 C-B Batteri SOLO

  kr 9 190,00
  STIHL MSA 300 er den første batteridrevne motorsagen som STIHL har utviklet for profesjonelt arbeid. Effekt på hele 3,0 kW oppnås med det meget sterke batteriet AP 500 S, som er spesielt utviklet for denne motorsagen og gir en imponerende kjedehastighet på 30 m/s. Sammen med .325'' RS PRO-sagkjedet og Light 04-sverdet får du en svært høy skjæreeffekt og en lav vekt. God ergonomi også ved langtids bruk takket være en smal og hendig konstruksjon med svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Motorsagen kommer med intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, integrert kjøleluftfilter, integrerte muttere på sverddekselet og justerbar oljepumpe. Komfortabelt arbeid: STIHL MSA 300 C-O leveres som standard med oljesensor Kraftig ytelse og tre ulike driftsmoduser sørger for optimalt arbeid ved felling, kvisting og kapping. God ergonomi også ved langtidsbruk takket være smal og hendig konstruksjon, svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Leveres som standard med oljesensor og LED-visning slik at brukeren får informasjon ved oljemangel.

  Stihl Sagkjede1/4" P Picco Micro 3 (PM3)1,1mm,56L

  kr 275,00
  Drivlenketykkelse 1,1mm/.043" Sagkjededeling 6,35mm/1/4"P Skjærelengde 2(*) 25cm/10",30cm/12",35cm/14"