Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ANDREAS STIHL A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Sthl Høytrykksvasker RE 130 Pluss

  kr 3 192,00
  Kraftig høytrykksvasker med ekstra komfort. Teleskophåndtak i aluminium, induksjonsmotor, doseringssystem for rengjøringsmiddel, rotasjonsmunnstykke, justerbar flatstråledyse med trykkjustering, vribar hurtigkobling på pistolen og på apparatet, robust og slitesterk 9 m stålarmert høytrykkslange, praktisk slangetrommel, forsterket transporthåndtak i aluminium, sidelagringsrom med integrert dyse og strømledning.

  Stihl FS 131 Gress og Ryddesag

  kr 3 598,40
  Produktet må hentes i butikk. Ekstra sterk gresstrimmer for arbeid på flater med seigt gress. Lettstartet med 4-MIX motor og en forenklet startprosess. Komplett utstyrt med tohåndsstyre, håndtak med integrert stoppknapp, 4-MIX motor med større tank for lengre driftstid, stiv drivaksel og med dobbel skuldersele. Leveres med både trimmerhode, krattkniv og sagblad. MIDLERTIDIG UTSOLGT

  Stihl HSA 25 Hekk og Gresstrimmer

  kr 1 192,00
  Batteridrevet gress- og hekktrimmer for klipping og pleie av mindre eviggrønne hekker og småbladede prydbusker med inntil 8 mm grentykkelse. Med gresskniv blir den også egnet til trimming av plenkanter ved terrasser, blomsterbed og husvegger. Ergonomisk, gummibelagt håndtak samt kniver slipt på begge sider som gir et kraftig snitt og lite vibrasjon. Batteriet passer kun til HSA 25. Standardutstyrt med: buskkniv, gresskniv, 10,8 V Lithium-Ion batteri, lader samt en oppbevaringsveske for veggmontering, perfekt både for oppbevaring og transport.

  Stihl Kjedesag MSA 200 C-B Batteri SOLO

  kr 2 872,00
  Batteridrevet motorsag fra STIHL med enda bedre effekt. Passer spesielt godt for arbeid i støyfølsomme omgivelser. Drivkraft i 36 V-klassen møter høye krav til ytelse og brukervennlighet. Er det ideelle verktøy for saging av ved og kan også brukes innendørs. Utstyrt med 1/4" PM3-sagkjede for fint snitt og høy skjæreeffekt.

  Stihl Motorsag MS193 CE

  kr 3 520,00
  Komfortabel og lett 1,3 kW motorsag med moderne 2-MIX motor som gir både lavere drivstofforbruk og utslipp. Lett å starte med STIHL Easy2Start. Ideell for saging av ved til ovnen, håndverk, hus og hage, samt for felling av mindre trær opptil 30 cm i diameter. Sagen er også et godt valg for beskjæring av ung skog. Denne varen må hentes i butikk.

  Stihl RMA 235 Gressklipper m/batteri og lader

  kr 3 192,00
  Lett og smidig batteriklipper som med sin lave vekt er meget enkel å håndtere. Perfekt for mindre gressplener opptil 300 kvm. Batteriklipperen inngår i STIHLs Batterisystem COMPACT, der høykvalitets Lithium-Ion batteri står for energitilførselen. Motoren har dessuten en Eco-mode som alltid er aktivert og som sammen med den optimerte kniven utnytter energien optimal gir lengre kjøretid. Via den sentrale klippehøydeinnstillingen kan klippehøyden justeres i fem ulike nivåer og den aktuelle innstilling kan enkelt leses av på klipperen. Oppsamleren er enkel å åpne, tømme og rengjøre. Håndtaket kan høydejusteres i to nivåer og enkelt felles helt ned ved transport og oppbevaring. Leveres med batteri og lader.

  Stihl RMA 339 C Gressklipper m/batteri og lader.

  kr 4 392,00
  Med batterigressklipperen STIHL RMA 339 C får du full frihet når du klipper gresset. Ingen forstyrrende ledning og med en batterikapasitet som passer perfekt til klipping av mindre og mellomstore hager. Klipperen benytter batteriene i STIHL batterisystemet COMPACT, som selvfølgelig også passer til alle andre maskiner i COMPACT-serien. Med Eco-mode aktivert fungerer gressklipperen meget energieffektivt. Motorens hastighet justeres da automatisk etter arbeidsoppgaven og den spesialdesignede strømningsoptimaliserte kniven bidrar til å spare ytterligere energi. Klipperen har også andre praktiske funksjoner som bl.a. ergonomisk monohåndtak, patentert oppsamler med nivåindikator som er enkel å åpne, tømme og rengjøre samt sentral klippehøydejustering. Leveres med batteri og lader.

  Stihl RMA 448 PC Gressklipper m/batteri og lader

  kr 6 392,00
  Leveres med lader AL300 og batteri AP300 Ingen kabel, ingen bensin. RMA 448 PC batterigressklipper passer til gressplener opptil 450 kvm. Motoren er utstyrt med Eco-mode som optimerer energiforbruket og som sammen med den strømningsoptimerte kniven øker batteriklipperens kjørelengde. Batterigressklipperen er selvgående med 1 gir fremover, holder en jevn fart og er behagelig å kjøre. Med et bioklippsett som ekstra tilbehør gjøres gressklipperen enkelt om til en bioklipper. Andre smarte detaljer er det unike monohåndtaket og den 55-liters store oppsamleren som enkelt kan åpnes og lukkes. En klippebredde på hele 46 cm og sentral justering av klippehøyden bidrar til at klippingen går både raskt og enkelt. Tekniske data Klippehøydejustering 6-trinns, sentral Bioklippfunksjon Ja, kan ettermonteres Start ES Elektrostart Stopp MS Motorstopp Kniv kniv med lav luftmotstand Passende tilbehør AMK 048 Drift 1 V (1-Gang) Standardutstyr Med batteri og lader Arbeidsturtall U/min 3.150 Arbeidsturtall på kniven U/min 3.150 Anbefalt batteri AP 300 Effekt W 1.300 Hastighet km/h 4 Hjuldiameter bak mm 200 Hjuldiameter foran mm 180 Klippebredde cm 46 Klippehøyde mm 25-75 Maskinbredde cm 50 Batteri teknologi Lithium-Ion PRO Maskinhøyde cm 113 Maskinlengde med oppsamler cm 147 Material, hus Polymer PP Maks. helling grader 25 Motortype Batteri 36 V Nominell spenning V 28 Usikkerhetsfaktor K m/s² 0,7 Oppsamler l 55 Vekt kg 1) 24 Moment motor Nm 3,3 Tilspenningsmoment knivbolt Nm 60-65

  Stihl RMA 443 PC Gressklipper m/batteri og lader

  kr 5 592,00
  Lett håndterlig batteridreven gressklipper med 41 cm klippebredde for mellomstore plener. Plass til to batterier med automatisk batteriveksel. Automatisk hastighetsregulering og kniver med lav luftmotstand sikrer lengre kjøretid. Sentral klippehøydejustering, valgfri hjuldrift samt høydejusterbar og sammenfellbart mono-komforthåndtak for komfortabelt arbeid. Inkludert 55-liters oppsamler med nivåindikator. Gressklipperen kan enkelt gjøres om til en bioklipper ved å montere et bioklippsett, som finnes som ekstra tilbehør.