Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidsbukse

  Arbeidsbukser

  Er det tid for å investere i nye arbeidsbukser? Her finner du vårt store utvalg av arbeidsbukser. Utvalget vårt er bredt og her finner du arbeidsbukser med stretch og til forskjellige formål, i forskjellige lengder og farger. Vi har blant annet vinterbukser til de kaldere dagene på jobb, håndverkerbukser, malerbukser og piratbukser til det varmere været.


  Hos oss finner du blant annet arbeidsbukser fra kjente merkevarer som Snickers workwear, Helly Hansen og Timbra. Vi er opptatt av at arbeidshverdagen skal være funksjonell og behagelig å komme seg igjennom. Arbeidsbuksene du finner hos oss tilbyr maksimal slitestyrke, god komfort og beskyttelse. Vi håper du finner din neste arbeidsbukse hos oss.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS BUKSE 6208 SORT 88

  kr 2 223,75

  SNICKERS BUKSE 6271 FULL STRETCH MBLÅ/SORT

  kr 2 073,75
  Arbeidsbukse med hylsterlommer beregnet for alle typer arbeid året rundt. Denne allsidige buksen er i et slitesterkt 4-veis stretchstoff som gir den komforten og bevegeligheten som trengs for å utføre krevende daglige arbeidsoppgaver.

  HÅNDVERKSBUKSE BS MAJAVATN MARINE

  kr 2 338,75
  Håndverksbukse fra BS med formsydde ben og paneler i 4-veis stretch for best mulig bevegelsesfrihet. Buksen har avtagbare hylsterlommer, så her blir det som å få to bukser i èn! To-nålssøm i ben, lommer og skritt. YKK® glidelås i gylf, to trykknapper og borrelås i linning. Brede beltehemper. Hempe med borrelås til hammerholder i begge sider i linning. Forlommer med SBS glidelås. Hengelommer i slitesterkt nylon forsterket med dobbel bunn. Høyre hengelomme med ett fakk, to hylsterlommer og fire hemper. Venstre hengelomme med ett fakk, to hylsterlommer og bitslomme med SBS glidelås. Hengelommene er avtakbare med YKK® glidelås og trykknapper. Tommestokklomme i slitesterkt nylon med utvendig blyantlomme, skjult knapp for kniv og justerbart bånd for slire. Tommestokklommen er delvis festet for best mulig bevegelsesfrihet. Lårlomme med glidelås på høyre ben. Lårlomme med SBS glidelås og innvendig ID-kortholder på venstre ben. Formsydde kneputelommer i slitesterkt nylon med utvendig innputt. SBS støvelglidelås i benavslutning og trykknapp for justering av benvidde.

  BUKSE 6234 SOR/GUL KL1

  kr 1 573,75
  Komfortabel arbeidsbukse med høy synlighet i klasse 1 med hylsterlommer og slank passform for håndverkere som jobber i de generelle anleggssektorene, veiarbeid og transport.

  SNICKERS BUKSE 6271 FULL STRETCH SORT

  kr 2 073,75
  Arbeidsbukse med hylsterlommer beregnet for alle typer arbeid året rundt. Denne allsidige buksen er i et slitesterkt fireveis stretchstoff som gir den komforten og bevegeligheten som trengs for å utføre krevende daglige arbeidsoppgaver.

  BUKSE 6241 STRETCH MBLÅ/SORT

  kr 1 373,75
  Arbeidstøy blir “street smart” i denne arbeidsbuksen med stretch og smalere ben som gir et rent utseende. Stretch Cordura® på knærne kombinert med fireveis stretch bak gir stor fleksibilitet og god komfort. Hylsterlommer for ekstra funksjonalitet

  SNICKERS BUKSE 6247 STRETCH DAME

  kr 1 423,75
  Bukse med smal passform i mykt materiale med full stretch for bevegelsesfrihet og optimal komfort. Hylsterlommer gir praktisk oppbevaring av verktøy og utstyr. Kvinnelig passform

  SNICKERS HV STRETCH BUKSE 6243 GUL/SORT HL

  kr 1 623,75
  Behagelig arbeidsbukse med stretch høy synlighet i henhold til klasse 2 med smal passform for daglig bruk. Beregnet for optimal jobbkomfort og sikkerhet i situasjoner med dårlig sikt.

  GJØVIK VINTERBUKSE GUL/SVART KL. 2

  kr 2 466,25
  Vinterbukse med seler og stikklommer med glidelås. Glidelås med klaff og trykknapp i bein. To baklommer med glidelås, tommestokklomme. Innvendig snøstopper i bein. Vannsøyle 10 000 mm, pustende 4000 mvp. EN 20471 Kl. 2, EN 343.

  SNICKERS PIRATBUKSE 6142 STRETCH SORT AW

  kr 1 373,75
  Piratbukse i stretch beregnet for jobbkomfort og daglig bruk. Smal passform gir bevegelsesfrihet, mens CORDURA®-forsterkede kneputelommer med stretch gir økt slitestyrke og beskyttelse. Kan bestilles i følgende farger; sort, hvit og mørk grå.

  BUKSE DOKKA KL. 1 GUL/SVART

  kr 1 142,50
  Bukse i klassisk design. Myk metervare i komfortabel bomull og slitesterk polyester. To-nålssøm i ben, lommer og skritt. Forsterket i skritt med kile. Gylf med YKK® glidelås, knapp strikk i linning. Beltehemper. To forlommer. To baklommer. Mobiltelefonlomme på venstre side i linning, delvis festet for optimal bevegelighet. Lårlomme med ekspansjonsfold og klaff med trykknapp. Tommestokklomme med utvendig lomme, delvis festet for optimal bevegelighet. 50 mm LOXY® refleks med to-nålssøm på ben.

  BUKSE 6940 FlexiWork+, SOFTSHELL STRETCH SORT

  kr 3 372,50
  Moderne arbeidsbukser produsert i Schoeller® softshell 4-veis stretch materiale for utmerket fleksibilitet. Avanserte materialer og innovative funksjoner kombinert med forhåndsbøyde ben, slim-fit design. Det perfekte valget for den kravstore håndverkeren.

  Snickers AW STRETCH BUKSE 6241 SORT

  kr 1 373,75
  Arbeidsbukse med smalere ben for et rent, teknisk utseende. Stretch Cordura ved knærne kombinert med 4-veis stretch på baksiden for fleksibilitet og komfort.

  BUKSE 6902 FLEXIWORK SORT

  kr 2 248,75
  Vi tar arbeidskomfort og fleksibilitet til det ekstreme. Super lett arbeidsbukse i høyteknologisk body-mapped design som kombinerer ventilert elastisk materiale med Cordura® forsterkninger og hylsterlommer for utmerket bevegelsesfrihet og funksjonalitet.

  BUKSE SNICKERS 6215 RUFFWORK SOR/SOR

  kr 1 936,25
  Robust design for de tøffere jobbene, men med den klassiske bomullsfølelsen. Moderne, kraftig arbeidsbukse som kombinerer god passform med forsterket funksjonalitet. Med Cordura® 1000 forsterkninger på knærne, innebygd ventilasjon, hylsterlommer og elastisk stoff i skrittet for slitesterk komfort.

  BUKSE 3233 GUL/DSOR

  kr 1 186,25
  En lysende innovasjon. Avanserte arbeidsbukser kombinert med høy synlighet og en moderne design med høy funksjonalitet. Regn med en god passform og en rekke smarte lommer. EN 20471, klasse 2.