Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidsjakke

  Arbeidsjakke

  Er du på utkikk etter en ny arbeidsjakke? Hos oss finner du et stort utvalg av slitesterke arbeidsjakker fra Snickers, Kapp og Bosch. Vi har arbeidsjakker med reflex, med foring, varmeelementer og lettere jakker for varmere dager. Hos oss skal du kunne finne arbeidsjakker for alle arbeidsforhold en håndverker kan støte på. Derfor er det viktig at du får markedets beste utvalg av kvalitetsprodukter til riktig pris. Alle våre arbeidsjakker er robuste og laget for å tåle alt fra tøffe forhold til arbeid innendørs. Vi har også et godt utvalg av synlighetstøy.


  Behøver du hjelp eller veiledning til å velge riktig arbeidsjakke hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss her eller kom innom oss i butikken vår på Bryn i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS LOGO HETTEJAKKE 2895 LYS GRÅ

  Klassisk hettegenser i mykt og behagelig materiale. Beregnet for daglig bruk

  SKALLJAKKE HERRE BS MAJAVATN BLÅ/MARINE

  Skalljakke designet for best mulig bevegelsesfrihet. Pustende, vind- og vanntett. Helteipet konstruksjon. Vannsøyle 20.000 mm, pustende 8.000 mm g/m² 24t. Forsterket med 2-veis rip-stop polyester i skulder, ermer og linning. Polyester fôr i front. Høy krave og forlenget rygg. Vannavvisende YKK® glidelås i front som går helt opp i kraven, hakebeskyttelse. Lufting under ermer med vannavvisende SBS glidelås med klaff. Fullt justerbar hette med elastisk strammesnor i åpning og bak. Forlommer med diagonal vannavvisende SBS glidelås. Høyre brystlomme med vannavisende SBS glidelås. ID-kortlomme på venstre erme. Formskåret ermeavslutning med borrelåsregulering. Elastisk strammesnor i linning. Refleksdetaljer. Hovedmateriale: 100% polyester, 160 g/m2. Forsterkningsmateriale: 2-veis rip-stop polyester, 195 g/m2. Fôr: 100% polyester, 60 g/m2. Standard: EN 343:2019, 3, 3, X. Vask: 40°C, Kan ikke strykes, Kan ikke tørketromles, Kan ikke renses, Ingen klorbleking

  SNICKERS TEDDYJAKKE 8021 KGRØNN/SORT

  Klassisk teddyjakke med et sporty design som passer godt til de fleste byggeplasser, men som også fungerer bra som et uformelt plagg til daglig bruk.

  SNICKERS VINDJAKKE HYBRID 1948 SORT

  Lett, vindbeskyttende arbeidsjakke med høy pusteevne laget for de fleste typer arbeid under vindfulle forhold. Kan brukes både som mellomlag og ytterlag.

  SNICKERS HETTEJAKKE 8044 KBLÅ/SOR

  Hettejakke til bruk under en skalljakke på kalde dager eller som et ytre lag under mildere forhold. Laget av et funksjonelt materiale med høyt innhold av resirkulerte polyesterfibre.

  VINTERJAKKE ALLVÆRS BS MAJAVATN SORT

  Vinterjakke designet for best mulig bevegelsesfrihet. Pustende, vind- og vanntett. Vannsøyle 20.000 mm, pustende 4.000 g/ m²/24t. Helteipet konstruksjon. Forsterket med 2-veis rip-stop polyester i skulder, ermer og linning. Fôret med 100% polyester 120 g/m2 i kropp og 100 g/m i ermer. Mesh panel i rygg for økt luftsirkulasjon. Forlenget rygg og formskåret ermer. Høy polstret krave med børstet polyester innside i nakke. Vannavvisende YKK® glidelås i front som går helt opp i kraven, stormklaff med trykknapper og hakebeskyttelse. Lufting under ermer med vannavvisende SBS glidelås med klaff. Avtakbar fôret hette, fult justerbar med elastisk strammesnor i åpning og bak. Forlommer med vannavisende SBS glidelås og børstet polyester innside. Høyre brystlomme med vannavvisende vertikal SBS glidelås. Innvendige brystlommer med vertikal SBS glidelås. ID-kortlomme på venstre erme. Ermeavslutning med borrelåsregulering og innvendig elastisk mansjett. Elastisk strammesnor i linning. Refleksdetaljer.

  FLEECEJAKKE BS MAJAVATN BLÅ

  Fleecjakke med børstet innside som er forsterket med softshell på skulder og albue. Kroppsnær passform, og formsydde ermer. Forsterkningsbånd i hals. Høy komfortabel krave med børstet innside i to-lags fleece. SBS glidelås i front som går helt opp i kraven, hakebeskyttelse. To brystlommer med vertikal SBS glidelås. Forlommer med vertikal SBS glidelås og børstet innside. To store innvendige lommer med dobbelt stoff og kantet åpning. Ermeavslutning med elastikk, kantet med bånd.

  SNICKERS JAKKE 1902 SORT

  Elastisk og allsidig arbeidsjakke som fyller gapet mellom en genser og et isolert plagg, noe som gjør det til et godt valg for generelt byggearbeid i ulike temperaturer

  BOSCH VARMEHOODIE GHH 12/18V XA XL SOLO GAA.

  Produktfordeler: Den oppvarmede hettegenseren GHH 12+18V XA er et perfekt mellomlagsplagg for kaldt og dårlig vær. Kombinert med en tynn vanntett vindjakke har du alt du trenger for å holde deg varm, uansett hva du jobber med. Været er alltid uforutsigbart, men med perfekt varmefordeling takket være de tre varmesonene gjør den at du holder deg varm hele dagen. Tre varmenivåer, drevet av Boschs 12 V-batterier, sørger for langvarig oppvarming. Den integrerte inngangen til batteriadapteren gjør det enkelt å lade USB-enheter, noe som gjør den ekstra praktisk. Tilleggsinformasjon: Hettegenserens varmeputer drives av ladeadapteren GAA 12V-21 og 12 V-batteriet fra Bosch som følger med, eller eventuelt ladeadapteren GAA 18V-24 og 18 V-batteriet fra Bosch (medfølger ikke).

  SNICKERS JAKKE 1950 SORT

  Vindbeskyttende og vannavvisende arbeidsjakke med vattert isolasjon i kritiske områder for ekstra varme. Laget for arbeid under kalde og vindfulle forhold, og for reiser til og fra arbeidsplassen.

  SNICKERS HETTEJAKKE 2890 LYS GRÅ

  Myk og uformell hettejakke som gir varme og komfort under daglig bruk, laget for de fleste typer arbeid.

  SNICKERS 8018 JAKKE M/TEDDYFOR MBLÅ

  Varm og allsidig jakke med teddyfôr. Kan brukes både som jakke og som mellomlag under ulike typer arbeid. Kommer i fargene sort (ikke lagervare i butikk) og marineblå.

  SNICKERS TEDDYJAKKE 8021 SORT/SORT

  Klassisk teddyjakke med et sporty design som passer godt til de fleste byggeplasser, men som også fungerer bra som et uformelt plagg til daglig bruk

  SNICKERS JAKKE 1982 SORT WINDSTOPPER (BESTILLINGSVARE)

  Allsidig arbeidsjakke med stretch som føles behagelig og gir god bevegelighet under intensivt arbeid under vindfulle forhold. GORE® WINDSTOPPER®-materialet beskytter mot vind, mens CORDURA®-stretchpaneler sørger for god bevegelsesfrihet.

  SNICKERS 9448 MELLOMLAGJAKKE SORT

  Lett mellomlagsjakke med hel glidelås som egner seg til daglig bruk i både normale og intensive arbeidsmiljøer. Stretch og fleksibelt materiale sikrer bevegelsesfrihet.

  SNICKERS JAKKE 8022 FLEECE MBLÅ/SORT

  Varm og lett fleecejakke i resirkulert POLARTEC®-polyester. Bruk dette myke og allsidige plagget som en ytterjakke til daglig bruk eller som et isolerende mellomlag på kalde arbeidsdager.

  SNICKERS 9448 MELLOMLAGJAKKE MGRÅ

  Lett mellomlagsjakke med hel glidelås som egner seg til daglig bruk i både normale og intensive arbeidsmiljøer. Stretch og fleksibelt materiale sikrer bevegelsesfrihet.

  HETTEJAKKE DAME 2806 MBLÅ SNICKERS

  Enkel hettejakke med kvinnelig passform og store kengurulommer til å varme hendene i. Ideell for firmaprofilering.

  HETTEJAKKE DAME 2806 SORT SNICKERS

  Enkel hettejakke med kvinnelig passform og store kengurulommer til å varme hendene i. Ideell for firmaprofilering.

  JAKKE 1200 SOFTSHELL SORT SNICKERS

  Softshell arbeidsjakke som er ideell til daglig bruk for pålitelig beskyttelse mot vind og kulde. Arbeidsjakken er lagd for at man skal kunne være forberedt på det meste, og den kombinerer arbeidskomfort med fleksibilitet.