Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidslampe

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Lykt GLI 18V-1200 CT SOLO.

  kr 1 972,50
  GLI 18V-1200 C Professional er Boschs kompakte og robuste arbeidslys i 18 V-kategorien. Den har 12 kraftige lysdioder som kan levere inntil 1200 lumen for svært gode lysforhold. Arbeidslyset er sprutsikkert og støvtett takket være et robust batterideksel i IP-klasse 64. Arbeidslyset kan styres fra en smarttelefon, noe som gir mulighet til rask og enkel fjernjustering. Det har to lysstyrkeinnstillinger, fem fleksible oppstillingsposisjoner og 1/4"-stativgjenger for rask tilpassing til enhver arbeidssituasjon. Dette arbeidslyset er glimrende for belysning av hele arbeidsområder gjennom en hel arbeidsdag. Den kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier* (Professional 18V System). *Batteridekselet lukkes ikke helt når batteriet ProCORE18V 12.0Ah brukes

  KCL LED Lysslynge 10m IP65

  kr 800,00
  Arbeidsbelysningen gir jevn belysning og kan dimmes etter behov. (Krever fjrnkontroll). LED stripen lagres på trommel og er mer plassbesprarende enn annen arbeidsbelysning på markedet. Spesielt tilpasset for byggeindustrien og midlertidig belysning av arbeidsplassen. Perfekt til belysning av trapper, sjakter, korridorer og i større rom. LED stripen kan i tillegg benyttes både innendørs og utendørs, hvor den kan benyttes som ledelys eller opplyse gjerder eller gangveier. Lyskabel må rulles helt ut ved bruk grunnet varme fra ledd dioder.

  Klips for oppheng av LED strip,

  kr 250,00
  Klips for oppheng av lysslynge pose av 100stk

  Suprabeam Oppladbar Lykt I4R 1000 lumen

  kr 1 098,75

  Makita Arbeidslampe 18V DML814.

  kr 5 487,50
  Arbeidslampe 18V med 3 000 lm og tripod stativSolid stativ som kan justeres mellom 110-220cm høyde, IP55 sertifisert støv- og vanntett og tre lysstyrkeinnstillinger. Tre lamper som kan retningsstyres individuelt. Omtrent 3 timer brukstid med et 18V 5,0Ah batteri.

  KCL LED Lysslynge 20m IP65

  kr 1 506,25

  KCL Dimbar powerplugg til ledslynger

  kr 275,00
  Styring for LED lysslynge

  KCL LED Lystrommel 25m IP65.

  kr 2 278,75
  Arbeidsbelysningen gir jevn belysning og kan dimmes etter behov. (Krever fjernkontroll). LED stripen lagres på trommel og er mer plassbesprarende enn annen arbeidsbelysning på markedet. Spesielt tilpasset for byggeindustrien og midlertidig belysning av arbeidsplassen. Perfekt til belysning av trapper, sjakter, korridorer og i større rom. LED stripen kan i tillegg benyttes både innendørs og utendørs, hvor den kan benyttes som ledelys eller opplyse gjerder eller gangveier. Lyskabel må rulles helt ut ved bruk grunnet varme fra ledd dioder.

  KCL LED Lystrommel 10m IP65

  kr 1 185,00
  Arbeidsbelysningen gir jevn belysning og kan dimmes etter behov. LED stripen lagres på trommel og er mer plassbesprarende enn annen arbeidsbelysning på markedet. Spesielt tilpasset for byggeindustrien og midlertidig belysning av arbeidsplassen. Perfekt til belysning av trapper, sjakter, korridorer og i større rom. LED stripen kan i tillegg benyttes både innendørs og utendørs, hvor den kan benyttes som ledelys eller opplyse gjerder eller gangveier. Lyskabel må rulles helt ut ved bruk grunnet varme fra ledd dioder Plassbesparende og fleksibel Kan kuttes på anviste punkter Strømbesparende Plug & Play Dimbar inn til 50m lengde Kan serie kobles ( inntill 50m) 30000 timer levetid 2 års garanti

  KCL LED Lysslynge 15m IP65

  kr 1 112,50
  Arbeidsbelysningen gir jevn belysning og kan dimmes etter behov. LED stripen lagres på trommel og er mer plassbesprarende enn annen arbeidsbelysning på markedet. Spesielt tilpasset for byggeindustrien og midlertidig belysning av arbeidsplassen. Perfekt til belysning av trapper, sjakter, korridorer og i større rom. LED stripen kan i tillegg benyttes både innendørs og utendørs, hvor den kan benyttes som ledelys eller opplyse gjerder eller gangveier. Lyskabel må rulles helt ut ved bruk grunnet varme fra led dioder

  Makita Lykt 18V 1250LM Led

  kr 2 125,00

  Makita Lykt 18V 160LM DML815 Led

  kr 500,00

  Makita Arbeidslampe 18V 5500LM

  kr 6 237,50
  Solid kjegleformet arbeidslampe som kan bruke 18V batterier eller ledning. Kan seriekoble inntil 8 lamper med ledning. Lyser 360 grader eller 180 grader høyre og venstre. Brukes på byggeplasser. Kontroll som memorerer sist brukte innstilling av lys og lysstyrke. Leveres med 2,5 m ledning i eske, uten batterier og lader.

  Led Lysbånd extreme Kabeltrommel 25m 1050lm

  kr 3 750,00
  25 M kraftig LED stripe med doble lyspunkt. Det vil si at du kan lyse opp 100 meter fra et punkt. Denne gir et kraftig og stabilt lys langs hele Led Stripen. Like godt egnet både ute og inne. Kobles enkelt direkte i 230V. Led stripen er laget for nordiske forhold vinter som sommer. Spesielt tilpasset for bygg-anleggsplasser eller for midlertidig belysning. Perfekt for belysning av trapper, sjakter korridorer og større rom. Den er også fin til ledelys ved å opplyse gjerder eller gangveier

  Suprabeam Tripod

  kr 886,25

  Suprabeam Magnetfeste

  kr 323,75
  Med vår magnet for W2r og W4r kan de festes på en hvilken som helst magnetisk overflate for å bruke den som et fast arbeidslys med perfekt vinkel.

  Suprabeam Batteri For W6R lampe

  kr 1 686,25
  Ekstra batteri for Suprabeam W6R

  Suprabeam Oppladbar Lykt I2R 700 lumen

  kr 998,75
  I2R er en ekstremt fleksibel og allsidig oppladbar inspeksjonslykt med 700 lumen fra hovedlyset og 120 lumen fra topplyset og som vil lyse opp de trangeste områdene som kabelaksler eller motorrom. Lykten er fleksibel og kan vrides og dreies for å levere lys i alle retninger som trengs, og den kan også henges opp med en innebygd krok eller festes den med den magnetiske foten og bli brukt som en arbeidslampe. I2R er utstyrt med et ekstra topplys, slik at du også kan lyse rett frem i svært trange rom. Lykten lades med den medfølgende USB C-kabelen.

  Suprabeam Oppladbar lampe D4R 1400 lumen

  kr 1 161,25
  D4R er en kompakt, kraftig og svært fleksibel oppladbar arbeidslampe som lyser opp enhver jobb med 1400 lumen lysstyrke. Utstyrt med en smart 180 ° justerbare fot som gjør at lyset kan justeres i alle retninger. Arbeidslampene tåler mye og er vann- og støv IP65 klassifisert. De står stødig alene på foten, men har også innebygget magnet i foten for ekstra godt feste. Kan velge mellom flomlys med tre lysnivåer og et kraftig spotlys for inspeksjonsjobber. Lyset har en CRI-verdi på +80 og avslører farger veldig nøyaktig, noe som gjør mange jobber mye lettere. Utstyrt med batteriindikator baksiden, og batteriet lades med en USB C-kabel. Den kan også brukes sammenhengende med USB-kabelen koblet i strømuttaket.

  Suprabeam Oppladbar lampe D2R 700 lumen

  kr 873,75
  D2R er en kompakt, kraftig og svært fleksibel oppladbar arbeidslampe som lyser opp enhver jobb med 700 lumen lysstyrke. Utstyrt med en smart 180 ° justerbare fot som gjør at lyset kan justeres i alle retninger. Arbeidslampene tåler mye og er vann- og støv IP65 klassifisert. De står stødig alene på foten, men har også innebygget magnet i foten for ekstra godt feste. Kan velge mellom flomlys med tre lysnivåer og et kraftig spotlys for inspeksjonsjobber. Lyset har en CRI-verdi på +80 og avslører farger veldig nøyaktig, noe som gjør mange jobber mye lettere. Utstyrt med batteriindikator baksiden, og batteriet lades med en USB C-kabel. Den kan også brukes sammenhengende med USB-kabelen koblet i strømuttaket.

  Suprabeam Oppladbar lampe W4R 4400 lumen

  kr 2 998,75
  W4r er profesjonell oppladbar arbeidslampe på 4400 lumen som tåler mye og som gir mer enn nok lys til arbeidsområdet ditt. W4R er bygget for et liv på byggeplassen, er IP65 klassifisert og har et chassis i solid aluminium og kraftige gummikanter rundt for maksimal beskyttelse av lampen. Også mulig å montere en magnet eller sette den på en tripod (tilbehør). Lyset har en CRI-verdi på +80 og avslører farger veldig nøyaktig, noe som gjør mange jobber mye lettere. Utstyrt med batteriindikator baksiden, og batteriet lades med 15V 1,5A. Den kan også brukes sammenhengende med strømledningen koblet i strømuttaket. W4r har også en powerbankfunksjon med USB uttak!

  Suprabeam Oppladbar lampe W2R 2200 lumen

  kr 1 998,75
  W2R er en profesjonell oppladbar arbeidslampe på 2200 lumen som tåler mye og som gir mer enn nok lys til arbeidsområdet ditt. W2R er bygget for et liv på byggeplassen, er IP65 klassifisert og har et chassis i solid aluminium og kraftige gummikanter rundt for maksimal beskyttelse av lampen. W2R har et fleksibelt design og fleksibel justering som gjør at lampen kan posisjoneres 180 ° og lyse i alle retninger. Også mulig å montere en magnet eller sette den på en tripod (tilbehør). Lyset har en CRI-verdi på +80 og avslører farger veldig nøyaktig, noe som gjør mange jobber mye lettere. Utstyrt med batteriindikator baksiden, og batteriet lades med 15V 1,5A. Den kan også brukes sammenhengende med strømledningen koblet i strømuttaket.

  Suprabeam Oppladbar lampe W6R 4600 lumen

  kr 3 248,75
  Med 4600 lumen gjør W6r natt til dag og gjør det mulig å få utført arbeid på de mørkeste stedene når som helst på døgnet. Denne arbeidslampen har en enestående allsidighet med sine 180 ° roterbare lyspaneler og kan posisjoneres 90°. W6r kan til og med lyse i to retninger samtidig, noe som gjør det mulig å lyse selv store rom med dette arbeidslyset alene. Med sitt massive Li-ion-batteri kan W6r levere kraftig belysning i timevis. Ekstra batteri for kontinuerlig belysning som tilbehør. Li-ion-batteriet har også en powerbank-funksjon, med et innebygd USB-uttak. W6r er konstruert med materialer som tåler mye, noe som gjør dette arbeidslyset perfekt for byggeplassen. W6r en IP54-klassifisering som gjør den støvtett og vanntett og lyset har en CRI-verdi på +80 og avslører farger veldig nøyaktig, noe som gjør mange jobber mye lettere.

  Yato Arbeidslampe 10W 800 Lm

  kr 586,25
  Yato oppladbar LED arbeidslampe 10W. 800 lumen, 6000 K 3,7 V 4400 mAh Ladetid: 5,5 timer. Brukstid 2,5 timer. Lades via USB-Micro. Kan benyttes som Powerbank.

  Bosch Lykt GLI 18V-4000 SOLO

  kr 4 160,00
  Det sterke og robuste arbeidslyset med 4000 lumen i 18 V-kategorien Den sterke lysdioden kan produsere opptil 4000 for svært god belysning Ekstremt robust med metallholder beskyttet av støtabsorberende gummiramme og kraftige sikkerhetsstøtter Brukergrensesnitt med indikator for lysstyrke/ladenivå; Bluetooth for fjernstyring og lysjustering via app GLI 18V-4000 C Professional er et sterkt og robust arbeidslys i 18 V-kategorien. Den sterke lysdioden kan produsere en lysstyrke på opptil 4000 for svært god belysning. Med den sterke metallholderen som er beskyttet av en støtdempende gummistøtter er arbeidslyset ekstremt robust. Det har et brukergrensesnitt med indikator for lysstyrke og ladenivå, og en Bluetooth Connectivity-modul som gir mulighet til praktisk fjernstyring og lysjustering via MyTools-flisen i Toolbox-appen. Det har tre lysstyrkeinnstillinger, fleksibel vinkeljustering og en 5/8"-stativgjenge for rask tilpasning til enhver arbeidssituasjon. Dette arbeidslyset passer svært godt til opplysning av hele arbeidsplassen. Den kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Lykt GLI 18V-10000 SOLO

  kr 5 647,50
  GLI 18V-10000 C Professional er Boschs første arbeidslys av denne typen i 18 V-kategorien. Den sterke lysdioden er i stand til å produsere en lysstyrke på imponerende 10 000 lumen – til og med sterkere enn 500 W halogenlyskastere. Med den sterke metallholderen som er beskyttet av en støtdempende gummistøtter er arbeidslyset ekstremt robust. Det har et brukergrensesnitt med indikator for lysstyrke og ladenivå, og en Bluetooth Connectivity-modul som gir mulighet til praktisk fjernstyring og lysjustering via MyTools-flisen i Toolbox-appen. Det har tre lysstyrkeinnstillinger, fleksibel vinkeljustering og en 5/8"-stativgjenge for rask tilpasning til enhver arbeidssituasjon. Dette arbeidslyset passer svært godt til opplysning av hele arbeidsplassen. Passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Future Line Led 4 x 8W 11,5m

  kr 2 073,75

  Arbeidslampe LED Frostet 47W 5000 lum.

  kr 1 508,75
  SMD LED - IP 54 6000K (6000K +-510K) CRI>80 - 220V - 240V 2 ekstra uttak bak Utmerket til malerarbeid og oppussing, da lyset gjennom frostet glass gir mindre refleks, og fremhever konturene i underlaget.