Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fritidssko, sko uten vern

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  FRITIDSSKO SAUCONY HERRE BLÅ/SVART

  kr 720,00
  Saucony Cohesion 10 er en enkel løpesko med god støtdemping, som er myk, fleksibel og behagelig. Den har stabil støtdemping med GRID-system i hæl, og EVA mellomsåle. Mesh overdel for optimal pustbarhet. Fin for deg som løper en gang i blant, eller er glad i å gå tur. Vekt pr sko i str 42: 281 g

  SAUCONY COHESION 11 HERRE GREY/BLUE

  kr 720,00
  Saucony Cohesion 11 er en enkel løpesko med god støtdemping, som er myk, fleksibel og behagelig. Stabil støtdemping med GRID-system i hæl, og EVA mellomsåle. Mesh overdel for optimal pustbarhet. Fin for deg som løper en gang i blant, eller er glad i å gå tur.

  VIKING LAVSKO ANACONDALIGHT GTX BOA MID BLUE

  kr 2 117,00
  Anaconda Light er den ultimate allround-turskoen. Dette er en ny og lettere versjon av Vikings mest populære tursko. Med denne sportslige og elegante skoen kan du bevege deg raskt og komfortabelt i all slags terreng.

  SKECHERS SKO FLEX ADVANTAGE BLACK/WHITE

  kr 699,00
  Sporty stil og god komfort med Flex Advantage 2.0. Overdelen er i nesten ett stykke strikket mesh. Syntetiske forsterkninger gir ekstra holdbarhet. Mikro-perforerede forsterkninger. Innstrikkede stabilitets-paneler ved tær, sider og hel. Mykt fôr. Innersåle av støtabsorberende Air Cooled Memory Foam. FlexSole 2.0 mellomsål. Super fleksibel mønstret yttersåle av gummi.

  SKECHERS SKO FLEX ADVANTAGE GREY

  kr 899,00
  God komfort og støtabsorbering med Flex Advantage 3.0. Atletisk trenings-sneaker med overdel i Skech-Knit mesh tekstil og Air Cooled Memory Foam innersåle. Syntetisk forsterkning på helkappen. Mykt tekstil fôr. Lett, støtabsorberende mellomsåle. Fleksibel yttersåle i gummi.