Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidssko,vernesko

  FORSKRIFTER

  Vernesko må oppfylle kravene til de europeiske kravene angående personlig verneutstyr. Følgende sikkerhetsmerking er tilgjengelig på produkter produsert i henhold til kravene og den europeiske standarden CE EN 20345:2011

  S1: S1P: S2: S3: S4: S5: SRA: SRB: SRC: Tåhette 200 J/ N 15000 antistatisk, energiabsorberende hæl, lukket hæl, oljeresistent antiskli såler. Tåhette 200 J / N 15000 neglbeskyttelse 1100 N, antistatisk, støtabsorbering i hælen, lukket hæl, oljeresistent antisklisåle. Tåhette 200 J / N 15000, antistatisk, energiabsorberende hæl, lukket hæl, oljeresistent antisklisåle, vannavvisende i minimum 60 minutter Tåhette 200 J / N 15000 neglbeskyttelse 1100 N, antistatisk, sjokkabsorberende ved hælen, lukket hæl, oljeresistent antiskli såler, mønstret såle, vannavvistende i minst 60 minutter Materiale med naturlige og syntetiske polymer / Tåhette 200 J / antistatisk, energiabsorberende hæl, lukket hæl, oljeresistent antiskli såle. Materiale med naturlige og syntetiske polymer / tåhette 200 J / N 15000, penetreringsbeskyttelse 1100 N, antistatisk, støtabsorberende hæl, lukket hæl, oljeresistent antisklisåle, mønstret såle. Sklisikker på keramikk + Natrium Lauryl Sulfat Sklisikker stålplater og glyserin (SRA + SRB): Kreamikk+ Natrium Lauryl Sulfat, stålplater og glyserin HRO: WRU: WR: Varmebestandig yttersåle +300°C overdelen er vannavvistende < 60 minutter Vannavvisende

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS VERNESKO OASIS SG61006

  kr 1 999,00
  SOLID GEAR Oasis skaper et overlegent kompromiss mellom letthet og demping. Dette resultatet kommer av overdel i mikrofiber med TPU forsterkninger og PU mellomsåle med god demping. I tillegg har denne skoen godt grep takket være mønsteret på undersålen. Vi bruker BOA® lukkesystem for enkel lukking. Oasis sørger for en lignende passform som en sporty sko. Sikkerhetsstandard: EN ISO 20345:2011 S3. ESD funksjon ihht BS EN 61340-4-3:2002.

  VERNESKO ALBA&amp;N GAUSTA

  kr 371,00
  Vernesko i lær og tekstil med 3D funksjons fôr som gir god ventilasjon. Vernetå og spikertrampsåle i stål. Anatomisk og antistatisk innersåle. Oljebestandig yttersåle i to-komponent PU/PU med ekstra tå-forsterker. Farge: Sort med hvite detaljer. Sertifisering: ISO 20345:2011 S3 SRC.

  VERNESKO HYDRA GTX SG80006 S3

  kr 2 399,00
  SOLID GEAR Hydra GTX er en teknisk vernesko som forener moderne design med det ypperste av materialer for å få en vanntett og slitesterk sko med sporty look. Vanntett og pustende GORE-TEX® holder føttene varme og komfortable, mens yttersålen Vibram® og CORDURA®-ripstop beskytter godt og gjør den robust. Det unike låsesystemet Boa® Fit System, som fordeler presset jevnt over foten, gir en hanskelignende passform.

  ATLAS XP 205 S1P VERNEJOGGESKO

  kr 1 525,00
  Beskyttelse: Vernetå i stål og XP spikertrampsåle i thermoplastisk laminat. Materialer: Microfiber med karbonfiberforsterket tåbeskyttelse. Innerfôr: Aktiv-X funksjonsfôr for god ventilasjon og fukttransport. Yttersåle: Myk og stabil yttersåle i PU/MPU. 3D dempingssystem. Vekt pr sko i str 42: 550 g. Farge: svart/blå. EN 20345.

  VERNESKO ALBA&N HEIDAL S1P

  kr 861,00
  Vernesko i semsket lær og tekstil 3-D funksjonsfôr som gir god ventilasjon og transport av fuktighet. Vernetå i kompositt og spikertrampsåle i Kevlar. Metallfri. Anatomisk og antistatisk innersåle. Mellomsåle og yttersåle i 3-farget PU/PU/TPU.

  VERNESKO SG80119 HAZE MOON

  kr 1 999,00
  Haze Moon er neste generasjons atlestisk vernesko fra Solid Gear. En unik EVA mellomsåle tar komfort til et nytt nivå, aldri før har en vernesko vært så lik en joggesko. Den sømløse overdelen i StarKnit gir en fantastisk pusteevne, passform og fleksibilitet. Haze er EDS avledende i henhold til DIN EN 61340.

  VERNESKO SG77002 CYCLONE SNICKERS SOLID GEAR

  kr 2 899,00
  Cyclone GTX fra Solid Gear fortsetter å sette lista for vernesko ved å utnytte innovative teknologier som aldri har vært sett tidligere. Skoen tilbyr 360° pusteevne og vanntetthet ved å bruke Gore-Tex® Surround® teknologi sammen med sikkerhetsklassifikasjon S3. En unik "wrap-tongue-løsning" tar passform til et nytt nivå og gir deg en hanske-lignende følelse som du aldri før har opplevd. Solid Gear har sammen med Gore-Tex® produsert et unikt produkt, som ligger langt foran alle andre vanntette vernesko på markedet. Opplev Cyclone GTX fra Solid Gear og trå inn i fremtiden innen vernesko.

  JALAS ZENIT EASYROLL VERNESTØVLETT

  kr 2 630,00
  Pelsfôret vernestøvlett med Boa lås og snølås. Aluminium vernetå og plasmabehandlet tekstil spikertrampsåle. Støvelen har et meget godt grep og en svært god passform. Dette er en meget varm og behagelig støvlett med ekstra god støtdemping (Ergothan).

  JALAS VERNESKO ZENIT EVO EASYROLL S1P

  kr 1 871,00
  Lett og pustende vernesko med BOA lukking. Aluminium vernetå og spikertrampsåle i tekstil. Mellomsåle i PU og slitesåle i RPU.

  VERNESKO ATLAS FLASH 1305 S1P ESD SRC GRÅ/SORT

  kr 1 570,00
  Vernesko i temperaturregulerende MESH-tekstil. Karbonforsterket tå-parti. Vernetå i aluminium og spikertrampsåle i Kevlar tekstil. AKTIV-X funksjonsfôr. Mellom- og yttersåle i MPU® INNOFLEX system gir ekstra god demping og friksjon mot underlaget.

  VERNESANDAL SG61003 ATLANTIC S1P SG

  kr 1 599,00
  Solid Gear Atlantic, der slitestyrke møter lettvekt, fleksibilitet og komfort. Introduserer støpt polyurethane-teknologi i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle i gummi, resulterer i en svært lett og slitesterk vernesko. Glatt design uten unødvendige sømmerfor en stilren finish. Både vernetupp og spikertrampbeskyttelse er metallfri. BOA®-lukkemekanisme sørger for at skoen er lett å ta av og på, samtidig som den gir perfekt passform. Skoen er ESD avledende i henhold til DIN EN 61340.

  VERNESKO SG61001 OCEAN S1P SOLID GEAR

  kr 1 599,00
  Solid Gear Ocean, der slitestyrke møter lettvekt, komfort og fleksibilitet. Introduserer støpt polyrethane-teknologi i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle i gummi, resulterer i en svært lett og slitesterk vernesko. Overdelen har en skallfunksjon skaper en slitesterk og glatt overflate uten unødvendige sømmer. Både vernetupp og spikertrampbeskyttelse er metallfri. BOA®-lukkemekanisme sørger for at skoen er lett å ta av og på, samtidig som den gir perfekt passform. Skoen er ESD-avledende i henhold til DIN EN 61340.

  SNICKERS VERNESKOLETT PHOENIX SG80007 S3

  kr 2 899,00
  Phoenix GTX er en teknisk vernesko som integrerer moderne design med de beste materialer. Kombinasjonen av Vibram yttersåle med lett og sterkt Cordura Rip-Stop tekstil gir et sporty utseende. Supplert med vanntett og pustende GORE-TEX® membran og det unike Boa lukkesystem, er dette produktet det beste valget.

  VERNESKO SG80115 S1P ESD 42

  kr 1 699,00

  SNICKERS VENT PLASMA SG76003

  kr 2 399,00
  Vent er en pustende og lett vernesko. Ved å bruke den revolusjonerende INFINITY E-TPU teknologien gir mellomsålen deg god demping og komfort. Desto mer energi du gir, jo mer får du tilbake. TPU forsterkninger dekker pustende mesh for overlegen passform og beskyttelse. Nano tåhette er 40 % sterkere enn glassfiber samt lettere og tynnere enn annen ikke-metallisk tåhetter. PU-skum teknologien gir den beste komforten. Anti-skli klasse SRC sikrer godt feste på flere typer overflater. Solid Gear Vent er ESD avledende i henhold til DIN EN 61340.

  SNICKERS REVOLUTION INFINITY SG76001

  kr 2 199,00
  REVOLUTION INFINITY fra Solid Gear er akkurat det: en revolusjon innen vernesko. God demping har så langt vært umulig i vernesko, men Solid Gear ETPU har endelig gjort det mulig. Overdel i Cordura og stretch gir god ventilasjon, passform og fleksibilitet. NANO teknikk gjør vernetuppen 40% sterkere enn glassfiber, er lettere enn andre materialer og tynnere enn andre ikke-metalliske vernetupper.

  SNICKERS VERNESKO GRIFFIN SG73001 S3

  kr 1 799,00
  Griffin tilhører neste generasjons vernesko med den siste teknologien som gir en unik kombinasjon av langvarig, lette og super komfortable sko. Den nye oljebestandige og anti-skli TPU yttersålen fra VIBRAM er spesielt utviklet for å gi utmerket grep på is og snø, selv ved veldig lave temperaturer. Vårt TECH lær i kombinasjon med Cordura Rip-Stop gjør skoen vannavstøtende og pustende. Vår fiberglass vernetupp er lettere og sikrere enn tradisjonelle vernetupper, Flerlags teknologi gir et sporty design og gir ekstra plass på innsiden. Vår nye kompositt spikertramp er lettere, tynnere og sterkere enn tidligere noe som gir bedre komfort og mer fleksible sko.

  VERNESANDAL ATLAS SL465 XP S1P

  kr 1 565,00
  Vernesandal i spesialbehandlet microfiber med borrelås. Vernetå i aluminium og XP spikertrampsåle i tekstil. CLIMA-STREAM funksjonsfôr gir bedre ventilasjon og transporterer fuktighet. Ekstra myk og fleksibel yttersåle i MPU. Str: 36 - 49 Vekt pr par str 42: 1150g EN ISO 20345:2011 S1P ESD SRC

  FORET VERNESKOLETT TEMPERA JALAS 6438

  kr 2 178,00
  Meget lett og behagelig metallfri skolett. Fôret med teknisk fleece. Spikertrampsåle av tekstil, kompositt vernetå og ProNose tåforsterker. Ekstra bred lest. Vekt pr. par i str. 42: 1260g. EN 20345.

  SNICKERS VINTERSTØVEL SPARTA SG74001

  kr 2 399,00
  Sparta tilhører neste generasjons vernesko med den siste teknologien som gir en unik kombinasjon av langvarig, lette og super komfortable sko. Den nye olje bestandige og anti-skli TPU yttersålen fra VIBRAM er spesielt utviklet for å gi utmerket grep på is og snø, selv ved veldig lave temperaturer. Vårt TECH lær er produsert i fullnarvet impregnert lær som er vannavstøtende og ventilerende. Vår THERMO fôring består av en kombinasjon av ull og tekniske fibre i to lag som gir optimal mikroklima, holder deg varm og tørr. Vår fiberglass vernetupp er lettere og sikrere enn tradisjonelle vernetupper, Flerlags teknologi gir et sporty design og gir ekstra plass på innsiden. Vår nye kompositt spikertramp er lettere, tynnere og sterkere enn tidligere noe som gir bedre komfort og mer fleksible sko.

  Snickers VINTERSTØVEL ALASKA TG80420 S3

  kr 1 499,00
  Alaska tåler tøff bruk i de tøffeste miljøer, med ekstra fôr i syntetisk ull for å holde deg varm. Olje- og varmebestandig anti-skli gummi på yttersålen gir ekstra beskyttelse, og glidelås på siden gjør skoen enkel å ta av og på.

  VERNESKO COFRA GRAND SLAM S1P

  kr 859,00
  Meget lett og luftig vernesko med aluminium vernetå. Spikertrampsåle i tekstil. Pustende og fukttransporterende fór og yttermateriale. God støtdemping i innleggsåle og yttersåle. Yttersålen er laget i PU/TPU og er meget sklisikker.

  VERNSKO ATLAS SL9205

  kr 2 054,00
  Vernesko i spesialbehandlet microfiber med BOA lås. Vernetå i aluminium og XP spikertrampsåle i tekstil. CLIMA-STREAM funksjonsfôr gir bedre ventilasjon og transporterer fuktighet. Ekstra myk og fleksibel yttersåle i MPU. Str: 36 - 49 Farge: Sort/grønn Vekt: 1080 gram i str. 42 EN ISO 20345:2011 S1P ESD SRC

  SNICKERS VERNESKO FALCON SG73002 S3

  kr 2 199,00
  Falcon tilhører neste generasjons vernesko med den siste teknologien som gir en unik kombinasjon av langvarig, lette og super komfortable sko. Den nye oljebestandige og anti-skli TPU yttersålen fra VIBRAM er spesielt utviklet for å gi utmerket grep på is og snø, selv ved veldig lave temperaturer. Vårt TECH lær i kombinasjon med Cordura Rip-Stop gjør skoen vannavstøtende og pustende. Vår fiberglass vernetupp er lettere og sikrere enn tradisjonelle vernetupper, Flerlags teknologi gir et sporty design og gir ekstra plass på innsiden. Vår nye kompositt spikertramp er lettere, tynnere og sterkere enn tidligere noe som gir bedre komfort og mer fleksible sko.

  VERNESKO SIXTON PASITOS S1P BLÅ

  kr 1 246,00
  Vernesko spesialbehandlet semsket Nubuk lær. Vernetå i aluminium og spikertrampsåle i tekstil. 3D-innerfòr for ekstra god ventilasjon og fukttransport. Mellom- og yttersåle i to-komponent PU for god demping og slitestyrke. Vekt pr par str 42: 1082 gram Godkjenning: EN ISO 20345:2011 S1P ESD SRC

  VERNESKO ATLAS SL 9645 BOA S3

  kr 1 199,00
  Vernesko i oljet vannavisende høykvalitetslær med BOA lås. Vernetå i aluminium og XP spikertrampsåle i tekstil. CLIMA-STREAM funksjonsfôr gir bedre ventilasjon og transporterer fuktighet. Ekstra myk og fleksibel yttersåle i MPU. Vekt: 1150 gram i str. 42 EN ISO 20345:2011 S3 ESD SRC

  VERNESKO SIXTON LAND S3 SORT

  kr 1 043,00
  Vernesko i fullnarvet kvalitetslær. Vernetå i kompositt og spikertrampsåle i tekstil. 3D-innerfòr for ekstra god ventilasjon og fukttransport. Mellom- og yttersåle i to-komponent PU for god demping og slitestyrke. Farge: Sort med detaljer i gult. Vekt pr par str 42: 1320 gram Godkjenning: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

  SNICKERS EVOLUTION BLACK SG80116 S1P SRC ESD

  kr 1 699,00
  Evolution Black er den neste generasjonen Atlethic vernesko fra Solid Gear. En unik EVA mellomsåle tar komfort til et nytt nivå, aldri har en vernesko vært så lik en joggesko. Overdel uten sømmer gir ekstremt god ventilasjon. Evolution har også den nyutviklede NANO vernetuppen som er 40% sterkere enn glassfiber, lettere og tynnere enn andre ikke-metalliske vernetupper. Sklisikker i henhold til SRC som er høyeste nivå anti-skli. Evolution Black er ESD avledende i henhold til DIN EN 61340.

  SNICKERS LAGOON SG80115

  kr 1 699,00
  Lagoon er en revolusjonerende vernesko laget med den mest avanserte teknologien. Ergonomisk utformet med en passform spesielt for kvinners føtter. Innersålen er en kombinasjon av superlett injisert EVA og anti-skli gummi utenpå. Den er lett, sømløs og gir maksimal ventilasjon. Aluminium vernetupp og kompositt spikertrampbeskyttelse for maksimal ytelse. Leverandørens nr. SG80115