Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidstøy

  Arbeidstøy

  Når du skal kjøpe arbeidstøy, stilles det ekstra krav til kvalitet. Det er mye å ta hensyn til ut fra hva det skal brukes til. Det er viktig å tenke på hvilke funksjoner som er viktigst for deg. Kanskje vil du at arbeidstøyet ditt skal være slitesterkt, eller kanskje må det kunne tåle mye vann. Alt vårt arbeidstøy er produsert av materialer med slitesterk kvalitet, slik at du kan være trygg på at det holder i all slags vær og alle slags miljøer.

  Arbeidstøy i Oslo

  Vår butikk har et av de beste utvalgene av arbeidstøy i Oslo. Vi er lokalisert i Nils Hansens Vei 2A, og her kan du få hjelp og veiledning av våre medardeidere for å kunne velge det arbeidstøyet som passer ditt formål. Vi hjelper deg å finne riktig bekledning.

  Arbeidstøy på nett

  Vi har også et stort utvalg av arbeidstøy i nettbutikken vår. Det er av høy kvalitet og laget av de beste materialer. Du finner alt fra yttertøy, undertøy, refleksklær og tilbehør som hylsterlommer, verktøyetuier og mye mer. Uansett om du er ute etter en ny genser, bukse eller hele arbeidsuniformen til ditt personale, så har vi alt du trenger.

  Om du vil ha arbeidstøy med høy kvalitet, kan du ta en titt i vårt store utvalg, enten i vår butikk i Oslo eller her i nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS LOGO HETTEJAKKE 2895 LYS GRÅ

  Klassisk hettegenser i mykt og behagelig materiale. Beregnet for daglig bruk

  SNICKERS LANGERMET TRØYE 2496 SORT

  Klassisk trøye som gir god komfort og god plass til firmaprofilering. Beregnet for daglig bruk.

  SNICKERS LANGERMET TRØYE 2496 MBLÅ

  Klassisk trøye som gir god komfort og god plass til firmaprofilering. Beregnet for daglig bruk.

  SNICKERS LANGERMET TRØYE 2411 SORT

  Lett og funksjonell trøye designet for de fleste typer arbeid under varme forhold.

  SNICKERS SHORTS 6140 FLEXIWORK SORT/NGUL

  Høykvalitetsshorts i Schoeller® softshellmateriale med fireveisstretch for ekstra høy fleksibilitet og funksjonalitet i krevende miljøer.