Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidstøy

  Arbeidstøy

  Når du skal kjøpe arbeidstøy, stilles det ekstra krav til kvalitet. Det er mye å ta hensyn til ut fra hva det skal brukes til. Det er viktig å tenke på hvilke funksjoner som er viktigst for deg. Kanskje vil du at arbeidstøyet ditt skal være slitesterkt, eller kanskje må det kunne tåle mye vann. Alt vårt arbeidstøy er produsert av materialer med slitesterk kvalitet, slik at du kan være trygg på at det holder i all slags vær og alle slags miljøer.

  Arbeidstøy i Oslo

  Vår butikk har et av de beste utvalgene av arbeidstøy i Oslo. Vi er lokalisert i Nils Hansens Vei 2A, og her kan du få hjelp og veiledning av våre medardeidere for å kunne velge det arbeidstøyet som passer ditt formål. Vi hjelper deg å finne riktig bekledning.

  Arbeidstøy på nett

  Vi har også et stort utvalg av arbeidstøy i nettbutikken vår. Det er av høy kvalitet og laget av de beste materialer. Du finner alt fra yttertøy, undertøy, refleksklær og tilbehør som hylsterlommer, verktøyetuier og mye mer. Uansett om du er ute etter en ny genser, bukse eller hele arbeidsuniformen til ditt personale, så har vi alt du trenger.

  Om du vil ha arbeidstøy med høy kvalitet, kan du ta en titt i vårt store utvalg, enten i vår butikk i Oslo eller her i nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SHORTS 6131 SNICKERS WORKWEAR GUL KLASSE 1

  kr 1 248,75
  Vær synlig samt avkjølt og komfortabel i denne avanserte, hurtigtørkende arbeidsshortsen. Designet gir deg full funksjonalitet og CORDURA®-forsterkede hylsterlommer.

  SNICKERS VANNFLASKE 9901 SOR One size

  kr 311,25
  Termosflaske med isolerende doble vegger som hjelper deg med å holde deg kjølig og hydrert i varmt vær. Hardt arbeid under varme forhold krever tynne og kjølende arbeidsklær samt tilstrekkelig hydrering. Denne vannflasken med doble vegger har vakuumisolasjonsteknologi for å holde drikken kald over lange arbeidsdager. Den er laget av rustfritt stål for optimal holdbarhet og leveres med en stor åpning for enkel rengjøring. Videre fungerer flasken like bra til kalde drikker som til varme.

  CRAFT EXPLORE FLEECEJAKKE BLACK/GRANITE

  kr 873,75
  Avansert mellomlagsjakke til herre i myk, børstet fleece med atletisk snitt som passer like godt til friluftsaktiviteter som til hverdagsbruk. Myk, børstet fleece. Sidelommer med glidelås. Brystlomme med glidelås. Craft-logo på brystet. Regular fit. Funksjon: Fukttransporterende, hurtigtørkende, vindbeskyttende

  CRAFT 3-LAGS SKALLJAKKE BLOCK SHELL BLÅ/SORT

  kr 2 248,75
  Allsidig 3-lags skalljakke med tapede sømmer, innerlomme og frontlommer. Innerlomme med forseglet glidelås Vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer WP: 7000 MVP: 7000

  CRAFT HETTEJAKKE UNIFY OLIVEN GRØNN

  kr 873,75
  Myk og funksjonell hettejakke med stretch. Produsert av resirkulert polyester. To lommer i front. Behagelig ergonomisk og elastisk passform. Hette med snor Solid colors: 100% Polyester-recycled.

  SNICKERS HETTEGENSER M/KORT ARM 2850 SORT

  kr 1 123,75
  Løstsittende hettegenser med korte ermer designet for å brukes som den er eller over en trøye for ekstra varme og et uformelt utseende i hverdagen