Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidstøy

  Verneutstyr

  Skal du ut å jobbe med motorsag/ryddesag eller annen skogsredskap? Da er verneutstyr viktig. Bla gjennom vårt utvalg av vernestøvler, bukser og hansker.

  Riktig verneutstyr er hjelm med visir og hørselvern, solide hansker og sko/støvler med vernetupp av stål. Når du skal arbeide med skogsredskaper er det viktigste å ha på seg en god vernebukse med kuttbeskyttelse som stopper kjedet tilfelle du er uheldig å snuble eller kutter skjevt. Med verneutstyr i høy kvalitet kan du være sikker på at du er trygg i utførelsen av hage,- og skogsarbeidet.

  Er du usikker på hvilke verneutstyr du trenger for hage,- eller skogsarbeidet du skal utføre? Vi i Jegard har over 50 års erfaring i bransjen, og ønsker gjerne å hjelpe deg. Besøk butikken vår i Oslo, eller ta kontakt med oss her i nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Hjelmsett Function Universal

  kr 774,41
  Lett modell med stort nettingvisir som slipper inn godt med lys. Hørselvern har både bra dempning og god passform, og hjelmen har ventilasjonsåpninger som gir god komfort. Hjelminnredningen kan enkelt justeres for en perfekt passform. Oppfyller EN 352, EN 397 og EN 1731.

  Stihl Hanske Dynamic Sensolight Str M

  kr 177,50
  Profesjonell arbeidshanske DYNAMIC SensoLight i saueskinn med elastisk mansjett, borrelås og refleksstriper. Perfekt for maskinhåndtering der det kreves godt grep. Farge grå/oransje. Størrelse S-XL.

  Stihl Hanske Dynamic Sensolight Str XL

  kr 177,50
  Profesjonell arbeidshanske med skinn i håndflaten og med tekstil på håndbaken. Tynne refleksbånd og dempingselementer i håndflaten. Med borrelås. Størrelse S-XL.

  Stihl Hanske Dynamic Sensolight Str L

  kr 189,92
  Profesjonell arbeidshanske med skinn i håndflaten og med tekstil på håndbaken. Tynne refleksbånd og dempingselementer i håndflaten. Med borrelås. Størrelse S-XL.