Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Båtpleie

  Båtpleie refererer til ulike tiltak som gjøres for å opprettholde og forbedre tilstanden til en båt. Dette kan inkludere vask, polering, voksing, impregnering, og generell vedlikehold av båten og dens utstyr. Båtpleie er viktig for å forlenge levetiden til båten, samt for å opprettholde dens verdi og estetikk. Det finnes ulike produkter og teknikker for båtpleie, avhengig av båtens materiale og type. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og sikkerhetsforskrifter når man utfører båtpleie.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av båtpleie. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Meguiar's Gold Class Car Wash 473 ml.

  kr 176,25
  En luksuriøs og høytskummende bilvask som gir en glatt og glansfull finish uten å fjerne voksen. Produktet har i tillegg en balsameffekt som styrker lakken og gir en glatt og vannavvisende overflate som reduserer tørketiden.

  Meguiars Hybrid Ceramic Prep

  kr 275,00
  Gjenoppretter lakkens glans og fjerner lette swirls/defekter. Etterlater lakken blank og fin. Unikt laget for å klargjøre lakken før påføring av Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax. Lett å påføre og lett å tørke av.

  Meguiars HYBRID CERAMIC WASH & WAX 1,66L

  kr 357,50
  2-komponent sjampo som blandes sammen i bøtten. Denne unike sjampoen vasker og beskytter bilen din. Lavt skummende hybrid keramisk vask som etterlater et lag med Hybrid Ceramic SiO2 beskyttelse. Gir en super glatt og vannavstøtende overflate. Hybrid Wash Mitt (vaskehanske) bør brukes til.

  Meguiars HYBRID WASH MITT

  kr 191,25
  Det ideelle tilbehøret til Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax! Hver side er unikt konstruert for optimalt resultat. Den oransje vaske siden brukes til vask og den grå vokse siden brukes til å spre SiO2 jevnt utover for beskyttelse.

  Meguiars PERFECT CLAR. GLASS TOWEL BLÅ

  kr 166,25
  laget for en perfekt stripefri finish, ideel både på glass og speil innvendig og utvendig. og den er fin til å fjerne glassrens kjapt og enkelt. Vaskbar i maskin men ikke bruk tøymykner. Str 40x40cm

  Meguiar's Snow Canon Kit

  kr 1 011,25
  Skumflaske av høy kvalitet til høytrykksspyler. 3 stk adaptere følger med. Inkludert er også en Gold Class Shampo, 473 ml. Denne blandes ut 1 del shampo og 9 deler vann. Anbefalt til bruk som skumsåpe er Gold Class Shampo eller Ultimate Snow Foam.

  Makita Polersvamp Hvit Medium 80mm

  kr 323,75

  Makita Polersvamp Gul Hard 80mm

  kr 258,75

  Meguiar's Clay Bar Replacement

  kr 243,75
  Vår nye Smooth Surface Clay Bar Replacement gjør det enkelt for deg å bytte ut bare leiren fra settet. Produktet er uten slipemidler, og fjerner skånsomt og enkelt overspray og alle typer overflate-forurensning som du kjenner som nupper i lakken. Leveres med en praktisk oppbevarings-boks. Bruk alltid sammen med en Spray Detailer.

  Poleringspad Orange 150 mm Lakkrens

  kr 348,75
  Poleringspad 150 mm i god kvalitet. Utstyrt med borrelås. Perfekt til lakkrens/rubbing.

  Mikrofiberklut Universal 40x40 cm

  kr 61,25
  Universal mikrofiberklut i god kvalitet. Meget godt egnet for billakk og gel coat. Svært høy oppsugingsevne.

  Poleringspad Sort 150 mm Polering

  kr 348,75
  Poleringspad 150 mm i god kvalitet. Utstyrt med borrelås. Perfekt til polering/finish.

  Meguiars Polerpad 125mm

  kr 187,50
  Meguiars Polishing Disc med en lav profil som gir deg bedre kontroll på samarbeidet mellom verktøyet og lakken, som forhindrer brannskade på lakken og gir bedre resultat. for mer informasjon se videoen under.

  Meguiar's Ultimate Fast Finish

  kr 392,50
  Den enkleste og mest ultimate måten å vokse billakken på. Beskytter lakken et helt år, og ingen polering er nødvendig for å oppnå perfekt resultat. Supreme Shine mikrofiber klut er inkludert i pakken. Innhold 252 ml.

  Meguiar's Wash Plus 709 ml

  kr 263,75
  Superkonsentrert formula for maksimum rensing. Skånsom nok til en vanlig bilvask og fjerner enkelt veiskitt, asfaltflekker etc. Sparer tid! Påføres direkte på vaskehansken. Ingen bøtte er nødvendig!

  Meguiar's Glass Sealant 188ml

  kr 171,25
  En svært gjennomsiktig polymer formula gjør at glasset avviser vann ved å lage en usynlig barriere. Oljerester og veiskitt er enklere å fjerne fra glass etter behandlingen. Ekstremt gjennomsiktig. Forbedrer veisikten betydelig ved kjøring i regnvær. En grå påføringssvamp følger med pakken. Bruk først G8408 Glass Polish Compound til å rense glasset.

  Meguiar's Quik Scratch Eraser Kit

  kr 501,25
  Meguiars Quik Scratch Eraser Kit er et brukervennlig ripefjerningssett som fjerner små riper og ujevnheter i lakken raskt og enkelt. Sett den medfølgende lille rondellen på drillen og fjern/reduser ripene med Scratch-X (følger med). Tørk av med den inkluderte mikrofiberkluten.

  Meguiar's ultimate Snow Foam 946 ml

  kr 373,75
  Shampo til høytrykksspyler. Skummer godt og sitter ekstremt bra på. 946 ml. Blandes en del Snow Foam og fem deler vann.

  Meguiar's Felgbørste Mikrofiber Liten

  kr 265,00
  Ny fyldig og stor felgbørste som enkelt fjerner møkk fra felgen. Med et hode av mikrofiber som dermed ikke lager riper. Børstehode er 15 cm langt og ca 8 cm i diameter.

  Meguiar's Whole Car Air Refresher Fiji Sunset

  kr 232,50
  Det første lukt-eliminerings produktet for hele bilen. Fjerner umiddelbart lukter permanent på molekylærnivå helt inn i viftesystemet og etterlater seg en nybil lukt.

  Meguiar's Ultimate Leather Detailer 473 ml

  kr 222,50
  Ultimate Leather Detailer er ett effektivt rengjøringsmiddel som smører og gir skinndetaljene i din bil ett helt nytt liv.

  Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer 769 ml

  kr 307,50
  Spray på og tørk av Hybrid Ceramic beskyttelse. Forbedrer det vokslaget du tidligere har lagt på. Vannvittig vannavstøtning. 769 ml.

  Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax 473ml

  kr 466,25
  Keramisk beskyttelse gjort enkelt. Meget lett å påføre, akkurat som annen flytende voks. Særdeles langvarig beskyttelse med en fantastisk vannavstøtning. 473 ml.

  Meguiar's Hybrid Ceramic Quik Clay Kit

  kr 548,75
  Glatt og beskyttet i en operasjon. En syntetisk «leiresvamp» fjerner ujevnheter i lakken, mens Hybrid Ceramic Detailer etterlater seg et lag med keramisk beskyttelse. Inneholder 769 ml Hybrid Ceramic Detailer, leiresvamp og mikrofiberklut.

  Meguiar's Hybrid Ceramic Wax 769 ml

  kr 356,25
  Vask bilen først. Spray på mens bilen er våt, spyl av og tørk bilen. Så enkelt er det. Avansert SiO2 hybrid teknologi. Du får en keramisk hard overflate hvor vannet preller av og møkka ikke fester seg så lett.

  Meguiar's Gold Class Liquid Wax 473ml.

  kr 398,75
  Meguiar‘s Gold Class ®™ Carnauba Plus poleringsvoks gir en sterk og langvarig beskyttelse av bilen din. Ny formula med blanding av premium carnauba og beskyttende polymerer gir fantastiske resultater.

  Meguiar's 3 in 1 Wax 473 ml

  kr 485,00
  Meguiars 3 in 1 Wax er ett alt-i-ett produkt som leverer bra på både lakkrens, polish og voksbeskyttelse i en og samme operasjon. Fjerner mindre riper, øker glansen og gir en langvarig beskyttelse.

  Meguiar's Whole Car Air Refresher New Car

  kr 232,50
  Det første lukteliminerings-produktet for hele bilen. Fjerner umiddelbart lukter permanent på molekylærnivå helt inn i viftesystemet og etterlater seg en nybil lukt.

  Meguiar's Glass Polish Compound 236 ml

  kr 201,25
  Dyprenser glass og fjerner flekker etter vann. Forbedrer sikten og gjør glasset glatt. Fjerner fastsittende urenheter som vanlige glass renser ikke fjerner. Fjerner forurensning, oljerester og fastsittende skitt. Tar bort vannflekker og merker etter vinduspussere. Den perfekte forberedelsen til behandlingen som etterfølges med varenr. 911252 Glass Sealant.

  Meguiar's Headlight Heavy Duty Restoration Kit

  kr 751,25
  Inneholder alt du trenger for å oppnå et profesjonelt resultat, den fjerner oksidering, kondens og gulning i frontlyktene. Det eneste du trenger er en drill som du bruker for å få maks effekt. Beskytter mot re-oksidering i 12 måneder.