Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Bajonett og stikksag

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Bajonettsag 40V JR001GM201

  kr 11 237,50
  Effektiv bajonettsag med børsteløs motorEffektiv bajonettsag med børsteløs motor til gnistfri kapping av metall, kapping av lettbetong og rivingsarbeid. To hastigheter, bladbevegelse på 32mm og slaghastighet opptil 3000 min⁻¹. Verktøyløst skifte av sagblad. Leveres i koffert med 2stk 4,0 Ah batterier og lader. JR001G er velegnet til gnistfri kapping av metall, kapping av lettbetong og rivingsarbeid. Men uansett om du kapper metall eller treverk gir sagen optimal hastighet. Kraftig sag med lav vekt som sitter godt i hendene. Verktøyløst skifte av sagblad og hurtigjustering av anlegget. XGT® teknologien gir høy kraft og digital kommunikasjon mellom batteri og maskin, som gir lang levetid og enkel kontroll på serviceverksted. Designet for å tåle høy belastning over tid, og med en kraft som egner seg til industribruk.

  Makita Bajonettsag 40V JR001GZ

  kr 3 487,50
  Effektiv bajonettsag med børsteløs motorEffektiv bajonettsag med børsteløs motor til gnistfri kapping av metall, kapping av lettbetong og rivingsarbeid. To hastigheter, bladbevegelse på 32mm og slaghastighet opptil 3000 min⁻¹. Verktøyløst skifte av sagblad. Leveres i eske uten batteri og lader. JR001G er velegnet til gnistfri kapping av metall, kapping av lettbetong og rivingsarbeid. Men uansett om du kapper metall eller treverk gir sagen optimal hastighet. Kraftig sag med lav vekt som sitter godt i hendene. Verktøyløst skifte av sagblad og hurtigjustering av anlegget. XGT® teknologien gir høy kraft og digital kommunikasjon mellom batteri og maskin, som gir lang levetid og enkel kontroll på serviceverksted. Designet for å tåle høy belastning over tid, og med en kraft som egner seg til industribruk.

  Bosch Bajonettsag GSA 18V-32 Solo Case

  kr 5 710,00
  Brukervennlighet i 18 V-klassen Bedre kontroll ved vanskelige arbeider over hodehøyde eller på trange steder takket være unik ergonomisk håndtaksform og ekstra lang bryter EC-motor i kombinasjon med et 18 V-batteri med Bosch li-ion-teknologi gir kraft som et nettdrevet verktøy med friheten til batteridrevne verktøy Svært lave vibrasjonsverdier, for redusert belastning på brukeren

  Makita Gipsfres 18V DCO180Z

  kr 1 812,50
  Verktøyet som gjør det lett å kutte ut hull eller andre utskjæringer i gipsplater. Hastighet opp til 30.000 o/min. Z-modell kommer uten batteri og lader. Brukerfordeler: Smalt motorhus gir et godt arbeidsgrep. Gjenstartsbeskyttelse for økt sikkerhet. Batteribeskyttelse skåner batteri og maskin mot overbelastning. Elektrisk strømovervåking med varsellampe. Z-modell - leveres uten batteri og lader. Fungerer med 18V Li-ion batteri (ikke 1,3Ah).

  Makita Bajonettsag 18V DJR188Z

  kr 3 112,50
  Kompakt og effektiv 18V bajonettsag. Z-modeller leveres i eske uten batterier og lader. Kapper opp til 150mm treverk og Ø100mm stålrør. Kompakt bajonettsag som gir god manøvrerbarhet også på trange plasser. Verktøyløst bytte av sagblad. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

  Makita Stikksag 18V DJV181 Z

  kr 3 862,50
  Letthåndterlig og presis 18V stikksag med børsteløs motor. Z-modeller leveres i eske uten batterier og lader. Kapper opp til 135mm treverk og 10mm stål. Trinnløs hastighetsjustering og 45° vinkel til begge sider. DJV181 har børsteløs motor som gjør den kompakt og kraftig, og at batteriet varer lenge. Det er tre innstillinger på sagbladets bevegelse. Du velger mellom å sage i normalt tempo og få pent resultat eller raskt med et litt grovere kutt. Effektivt støvavsug. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

  Makita Stikksag 18V DJV181RTJ.

  kr 7 562,50
  Effektiv 18V stikksag med børsteløs motor og skifte av blad uten verktøyMeget sterk batteridrevet stikksag for profesjonell bruk. Enkel å bruke, lavt tyngdepunkt og raskt bytte av blad. Justerbar pendel og hastighetsjustering. LED-arbeidslys. RTJ-modell leveres i Makpac med to 18V 5,0Ah batterier og lader. Ladetid 45 minutter.

  Makita Bajonettsag 18V DJR187Z

  kr 3 487,50
  Batteridrevet bajonettsag 18V spenning. Børsteløs motor, to hastigheter. Gnistfritt riving og skjæring i metall. Bytte av blad uten verktøy. Z-modell leveres uten batteri og lader. Brukerfordeler: Verktøyløst bladbytte. Sikkert og stødig arbeidsgrep. LED-arbeidsbelysning. Batteribeskyttelse skåner batteri og maskin mot overbelastning. God manøvrerbarhet. Fungerer med 18V Li-ion batteri (ikke 1,3Ah). Z-modell - leveres uten batteri og lader.

  Bosch Stikksag GST 18V-LIS SOLO L-boxx.

  kr 2 872,50
  GST 18V-LI S Professional batteridrevet stikksag er det kraftfulle valget i 18 V-kategorien. Det smale pistolhåndtaket gir optimal kontroll selv ved saging fra undersiden. Stikksagens verktøyløse Bosch SDS-system gjør sagbladskiftet enkelt. I tillegg sørger den sterke 18 V-ytelsen for raskt arbeidsfremskritt. Denne batteridrevne stikksagen er perfekt til kapping og saging av buer i heltre, sponplate og trekompositt, og også til tykkere eller hardere materialer. Den passer til Bosch Click & Clean støvavsugssystem og andre støvsugere fra Bosch, og dessuten til alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System) og styreskinner via adapter. GST 18V-LI S Professional har også konstant hastighet, LED-lys, eksenterbane, presisjonskontroll og hastighetsvalg.

  Bosch Bajonettsag GSA 18 V-Li SOLO L-Boxx.

  kr 2 997,50
  Høyeste kutteytelse i sin klasse Kapper inntil 100 granbjelker (100 x 100 mm) på én batterilading Electronic Motor Protection (EMP) beskytter motoren mot overbelastning og gir lang levetid Lett håndtering: raskt og enkelt skifte av sagblad takket være den nye SDS-mekanismen

  Bosch Bajonettsag GSA 18V-Li Compact SOLO L-boxx.

  kr 2 372,50
  Kompakt kraftpakke - lite vibrasjoner Kompakte dimensjoner gir mange bruksområder - egnet også for arbeid med én hånd, og også over hodehøyde Svært lave vibrasjonsverdier for komfortabelt arbeid Sterk motor og utholdende batterier for rask saging og lang brukstid

  Bosch Stikksag GST 12V-Li SOLO L-boxx.

  kr 1 872,50
  GST 12V-70 Professional batteridrevet stikksag er det kompakte valget i 12 V-kategorien. Pistolhåndtaket og den kompakte og lette konstruksjonen gir topop manøvrering, selv ved saging fra undersiden. Stikksagens håndtak er svært nær sagelinjen og dette gir perfekt håndtering under bruk. I tillegg gjør det verktøyløse Bosch SDS-systemet sagbladskiftet enkelt. Denne maskinen er beregnet for buesnitt og kapping og for medium til lette oppgaver i massivt tre, sponplater og sammensatte trematerialer. Den passer til Bosch Click & Clean støvavsugssystem og andre støvsugere fra Bosch, og dessuten til alle Bosch Professional 12 V batterier og ladere (Professional 12V System). GST 12V-70 V Professional takler også skråsnitt og har konstant hastighet, LED-lys, eksenterbane, presisjonskontroll og hastighetsvalg.

  Bosch Bajonettsag GSA 12V-Li SOLO L-boxx.

  kr 1 685,00
  Den batteridrevne bajonettsagen GSA 12V-14 Professional er en særdeles kompakt sag i Boschs 12 V-sortiment. Perfekt kontroll og problemfri bruk sikres av den slanke designen og verktøyløst Bosch SDS-system for raskt og enkelt bytte av sagblad. Dessuten gir sagens smale håndtak svært god ergonomi. Den lave vekten bidrar også til brukervennligheten. Denne bajonettsagen er beregnet for saging av tre, metall og plast, samt trekompositt og isolasjonsmaterialer. Passer til alle Bosch Professional 12 V-batterier og -ladere (Professional 12V System). GSA 12V-14 Professional har også et LED-lys.