Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Bajonett og stikksag

  Bajonett- og stikksager er elektrisk verktøy som brukes til å sage gjennom tre og andre materialer. En bajonettsag har et langt og smalt blad som kan bøyes, noe som gjør det mulig å sage i trange områder eller sirkulære former. En stikksag har en kortere og tykkere blad som kan beveges opp og ned i en sagingbevegelse, og er ideell for presisjonssaging og kurvede snitt.

  Både bajonett- og stikksager kan være batteridrevne eller ledningsdrevne, avhengig av modellen og merket. Batteridrevne varianter er ideelle for bruk på steder uten tilgang til strøm, mens ledningsdrevne varianter har vanligvis mer kraft.

  Elverktøy batteri inkluderer også annet verktøy og utstyr som bruker batteri som strømkilde, for eksempel drill, sirkelsag, vinkelsliper og mer.

  For å velge riktig bajonett- eller stikksag, er det viktig å vurdere applikasjonen og de spesifikke kravene til jobben, som for eksempel tykkelsen og hardheten på materialet som skal sages. Det er også viktig å velge produkter av høy kvalitet fra pålitelige produsenter for å sikre sikkerhet og pålitelighet i arbeidet.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Bajonettsag 40V JR002GZ

  kr 5 687,50
  Uten batteri og lader. JR002G er en svært godt egnet bajonettsag til profesjonelle som ønsker å arbeidet effektivt og har fokus på sikkerhet. Man kan justere sagbladets bevegelse mellom en mer orbital bane som gir aggressiv og hurtig saging og en rett bane som gir finere kutt. Sagen har XPT beskyttelse mot støv og vann og tåler tøft miljø. XGT® teknologien gir høy kraft og digital kommunikasjon mellom batteri og maskin, som gir lang levetid og enkel kontroll på serviceverksted. Designet for å tåle høy belastning over tid, og med en kraft som egner seg til industribruk.

  BOSCH BAJONETTSAG GSA 18V-28 SOLO L-BOXX

  kr 5 135,00
  Produktfordeler: Takket være den nye BITURBO Brushless-teknologien har GSA 18V-28 maksimal ytelse med batteridrift – på høyde med en 1100-watts bajonettsag med ledningsdrift. Sagbladet smekkes på plass, uten bruk av verktøy, og er dermed enkelt å sette inn og ta ut med én hånd. GSA 18V-28 har et svært godt forhold mellom kraft og vekt, slik at det er lettere og mindre anstrengende å jobbe i enhver stilling. Utstyr og bruk: GSA 18V-28 er perfekt til rivningsarbeid som omfatter forskjellige materialer som metall, tre, plast og isolasjonsmaterialer. Den passer til Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: GSA 18V-28 er perfekt til saging tett inntil vegger og opp ned. Den ergonomiske utformingen omfatter en buet øvre del av håndtaket som gir mulighet til forskjellige grepsposisjoner. Hastigheten kan enkelt justeres, og den kan reguleres hele tiden via en utløser. Bajonettsagen leveres med en opphengskrok som kan brukes til stabilt oppheng av verktøyet.

  Bosch Bajonettsag GSA 18V-32 Solo Case

  kr 6 272,50
  Brukervennlighet i 18 V-klassen Bedre kontroll ved vanskelige arbeider over hodehøyde eller på trange steder takket være unik ergonomisk håndtaksform og ekstra lang bryter EC-motor i kombinasjon med et 18 V-batteri med Bosch li-ion-teknologi gir kraft som et nettdrevet verktøy med friheten til batteridrevne verktøy Svært lave vibrasjonsverdier, for redusert belastning på brukeren

  Makita Bajonettsag 18V DJR188Z

  kr 3 362,50

  Makita Stikksag 18V DJV181 Z

  kr 4 625,00

  Makita Stikksag 18V DJV181RTJ.

  kr 9 112,50

  Makita Bajonettsag 18V DJR183Z

  kr 1 700,00

  Makita Bajonettsag 18V DJR187RTE

  kr 7 362,50

  Makita Bajonettsag 18V DJR187Z

  kr 3 650,00

  Bosch Stikksag GST 18V-LIS SOLO L-boxx.

  kr 4 710,00
  Produktfordeler: GST 18V-LI S Professional batteridrevet stikksag er det kraftfulle valget i 18 V-kategorien. Det smale pistolhåndtaket gir optimal kontroll selv ved saging fra undersiden. Stikksagens verktøyløse Bosch SDS-system gjør sagbladskiftet enkelt. I tillegg sørger den sterke 18 V-ytelsen for raskt arbeidsfremskritt. Utstyr og bruk: Denne batteridrevne stikksagen er perfekt til kapping og saging av buer i heltre, sponplate og trekompositt, og også til tykkere eller hardere materialer. Den passer til Bosch Click & Clean støvavsugssystem og andre støvsugere fra Bosch, og dessuten til alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System) og styreskinner via adapter. Tilleggsinformasjon: GST 18V-LI S Professional har også konstant hastighet, LED-lys, eksenterbane, presisjonskontroll og hastighetsvalg.

  Bosch Bajonettsag GSA 18 V-Li SOLO L-Boxx.

  kr 4 135,00
  Høyeste kutteytelse i sin klasse Kapper inntil 100 granbjelker (100 x 100 mm) på én batterilading Electronic Motor Protection (EMP) beskytter motoren mot overbelastning og gir lang levetid Lett håndtering: raskt og enkelt skifte av sagblad takket være den nye SDS-mekanismen

  Bosch Bajonettsag GSA 18V-Li Compact SOLO L-boxx.

  kr 3 647,50
  Produktfordeler: Den ekstremt kompakte batteridrevne bajonettsagen GSA 18 V-LI C Professional har lav vibrasjon, og er derfor komfortabel å bruke. Denne 18-volts bajonettsagen har en kraftig motor som sørger for at arbeidet går raskt. Med det verktøyløse Bosch SDS-systemet byttes sagblad raskt og enkelt. Utstyr og bruk: GSA 18 V-LI C Professional er perfekt til saging av tre, metall og plast, trekompositt og isolasjonsmaterialer. Passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GSA 18 V-LI C Professional har også et LED-lys og justerbart turtall.

  Bosch Stikksag GST 12V-Li SOLO L-boxx.

  kr 2 447,50
  Produktfordeler: GST 12V-70 Professional batteridrevet stikksag er det kompakte valget i 12 V-kategorien. Pistolhåndtaket og den kompakte og lette konstruksjonen gir topop manøvrering, selv ved saging fra undersiden. Stikksagens håndtak er svært nær sagelinjen og dette gir perfekt håndtering under bruk. I tillegg gjør det verktøyløse Bosch SDS-systemet sagbladskiftet enkelt. Utstyr og bruk: Denne maskinen er beregnet for buesnitt og kapping og for medium til lette oppgaver i massivt tre, sponplater og sammensatte trematerialer. Den passer til Bosch Click & Clean støvavsugssystem og andre støvsugere fra Bosch, og dessuten til alle Bosch Professional 12 V batterier og ladere (Professional 12V System). Tilleggsinformasjon: GST 12V-70 V Professional takler også skråsnitt og har konstant hastighet, LED-lys, eksenterbane, presisjonskontroll og hastighetsvalg.

  Bosch Bajonettsag GSA 12V-Li SOLO L-boxx.

  kr 2 635,00