Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Batteribooster

  En batteribooster er en enhet som kan hjelpe til med å starte bilen hvis batteriet er tomt. Den fungerer ved å tilføre ekstra strøm til batteriet, slik at det har nok kraft til å starte motoren. Batteriboosteren er et hendig verktøy å ha med seg i bilen, spesielt på lange kjøreturer eller hvis du bor et sted med kaldt klima. Det er viktig å huske på at batteriboosteren ikke er en erstatning for et defekt batteri, og at det kan være farlig å bruke den hvis den ikke brukes riktig.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Smart booster 12v 15000MHA

  kr 3 987,50
  Med Lithium Smart Booster har du alltid en ekstra strømkilde tilgjengelig. Startboostereffekt for bil, 12V- 500Peak Amp. Effekt nok som starthjelp opp til 5.0ltr. V8 bensinmotor. Starthjelp også for; Båt, MC, Vann-og snøscooter, ATV, småmaskiner etc. Strømforsyning, opplading av Nettbrett, Smartphone og enheter med batteri for tilkobling USB,- samt strømforsyning til kjølebokser og småapparater. Kraftig LED lykt, med nødblink og SOS-funksjon. Leveres i solid, praktisk oppbevaringsetui for boosterenhet, lade- og tilkoblingskabler. Ladekabel for 12V og 230V medfølger. Mål på oppbevaringsetui: LXBXH:260mmx210mmx80mm Mål på forpakningsenhet: LXBXH: 265mmx225mmx85mm Totalvekt : 1,475kg