Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  BEKKEN & STRØM YRKESKLÆR AS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  3M PELTOR WS ALERT XP HØRSELVERN M/BØYLE BLUETOOTH

  kr 8 550,00
  Gjør hørselvernet om til et kommunikasjonssenter med WS™ ALERT™ XP-headsettet. Koble til én enhet via Bluetooth®-teknologi, og snakk med normalt stemmevolum – selv i støyfylte omgivelser – ved hjelp av den støydempende mikrofonen.

  3M PELTOR ALERT XP HØRSELVERN HJELMFESTE BLUETOOTH

  kr 8 550,00
  Gjør hørselvernet om til et kommunikasjonssenter med WS™ ALERT™ XP-headsettet. Koble til én enhet via Bluetooth®-teknologi, og snakk med normalt stemmevolum – selv i støyfylte omgivelser – ved hjelp av den støydempende mikrofonen.

  VIKING ANACONDA 4X4 BOA GTX BLACK/ORANGE

  kr 1 849,00
  Anaconda 4x4 Boa GTX – en slitesterk og komfortabel tursko. Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler å bli brukt under tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet. GORE-TEX-membranen gir vanntett beskyttelse. Skoen har selvjusterende innleggssålen og en støtabsorberende EVA mellomsålen. Anaconda 4x4 Boa har et svært godt grep med den robuste, grovmønstrede UGC®-sålen i naturgummi.

  CRAFT SKO V150 ENGINEERED HERRE MARINE

  kr 1 299,00
  V150 Engineered løpesko har luftig overdel i teknisk avansert mesh som gir god ventilasjon ved en intensiv løperunde. Denne allsidige løpeskoen har dessuten V Energy Foam i mellomsålens fremste del som gir effektiv støtdemping og respons, noe som innebærer at energien som overføres til skoen ved nedtråkk tilbakeføres omgående og gir ekstra kraft så du får maks utbytte. Skoen er bygd på en form som følger foten naturlig og er også utrustet med automatisk tåboks samt fleksibilitet på rett sted for at fotens muskler skal kunne arbeide så naturlig og optimalt som mulig. V150 Engineerd har en nøytral grunnstabilitet for å gi rett støtte for løperen med et naturlig løpesteg.

  CRAFT T-SKJORTE RUSH SS TEE HERRE CLUB COBOLT

  kr 229,00
  Rush SS Tee er en lett t-shirt i funksjonelt materiale som gir god fukttransport og kjøleeffekt. Meshpanel i armhulen gir ekstra ventilasjon. Perfekt for eksponering av klubb-, sponsor- og bedriftslogoer. 100% Polyester

  CRAFT HETTEJAKKE UNIFY HOOD GREY MELANGE

  kr 649,00
  Myk og funksjonell hettejakke med stretch som er produsert av resirkulert polyester. To lommer i front med behagelig ergonomisk og elastisk passform Hette med snor. Solide farger: 100% Polyester-recycled. Melange farger: 60% Polyester-recycled 40% Polyester.

  CRAFT 3-LAGS SKALLJAKKE BLOCK SHELL HERRE

  kr 1 799,00
  Allsidig 3-lags skalljakke fra CRAFT med tapede sømmer, innerlomme og frontlommer. Innerlommen har forseglet glidelås Skalljakken har vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer. WP: 7000 MVP: 7000 100% polyester

  SKARA HETTEJAKKE M/REFLEKSER SORT/GUL

  kr 807,00
  Unisex hettejakke med påsydde reflekser og fluoriserende farge i kontrast-felt. Den har justerbar hette med snøring og kengurulommer i front. Flosset innside og solid YKK glidelås. NB: Ikke godkjent som synlighetsvernetøy. Kvalitet:100% polyester.