Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Borhammer

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Borhammer HR3210FCT AVT SDS+.

  Kraftig 850W Kombihammer med lave vibrasjonsverdier og hurtigchuckSDS-PLUS kombihammer til slagboring, boring og meisling. Maskinen har AVT (AntiVibrationTechnology) som demper vibrasjonene. Leveres med 13mm hurtigchuck.

  Bosch Meiselhammer GSH7VC

  Boschs allrounder av en SDS max-rivningshammer med Vibration Control Perfekt forhold mellom kraft og vekt, for mange forskjellige rivningsarbeider med SDS max Slitesterk takket være robuste metallkomponenter Sterk motor, slagenergi på 13 J for rask meisling og stor materialfjerningskapasitet GSH 7 VC Professional er med sin allsidighet med Vibration Control en allrounder i Boschs sortiment av nettdrevne SDS max-rivningshammere. Med det perfekte forholdet mellom kraft og vekt er den egnet for mange forskjellige SDS max-arbeidsoppgaver. Rivningshammeren er bygd for å vare, med robuste metallkomponenter. Den svært sterke motoren leverer en slagenergi på imponerende 13 J, noe som gir mulighet til rask meisling og stor materialfjerningskapasitet. Dette verktøyet er først og fremst beregnet for meisling i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE max Professional. GSH 7 VC Professional har også funksjoner som knapp for automatisk låsing, Constant Speed, gjenstartbeskyttelse, Speed Selection, Vario-Lock og Vibration Control, slik at det er mulig å jobbe kontinuerlig uten anstrengelser under tidkrevende arbeider.

  Bosch Borhammer GBH 8-45 DV

  Fordeler Allrounder med Vibration Control i Boschs sortiment av SDS max-borhammere Perfekt forhold mellom kraft og vekt, med styrke og brukervennlighet som gjør den egnet til mange forskjellige SDS max-oppgaver Slitesterk takket være robuste metallkomponenter Sterk motor, slagenergi på 12,5 J for rask boring og meisling GBH 8-45 DV Professional med Vibration Control er med sin allsidighet en allrounder i kategorien nettdrevne SDS max-borhammere. Det perfekte forholdet mellom kraft og vekt gjør at den er både sterk og brukervennlig, og passer til mange SDS max-oppgaver. Denne borhammeren har også robuste metallkomponenter, for lang levetid. Sterk motor, slagenergi på 12,5 J for rask boring og meisling. Dette verktøyet er beregnet for boring med diameter på opptil 45 mm og middels krevende meisling i betong og stein. Det passer til forskjellige støvavsugsadaptere. GBH 8-45 DV Professional har funksjoner som Constant Speed, gjenstartbeskyttelse, Rotation Control Clutch, Speed Selection og Vibration Control for kontinuerlig arbeid uten anstrengelser under tidkrevende oppgaver.

  Bosch Meiselhammer GSH 27 VC

  Boschs ultimate brekkhammeren for krevende oppgaver, med Vibration Control Den sterkeste Rivningshammeren fra Bosch, med slagenergi på 62 J Svært slitesterk med ekstremt robuste metallkomponenter Vibration Control sørger for komfort og redusert belastning på brukeren under tidkrevende arbeider GSH 27 VC Professional med Vibration Control er den ultimate modellen i Boschs sortiment av nettdrevne brekkhammere. Den ekstremt sterke motoren gir mulighet til slagenergi på 62 J, noe som gir den høyeste rivningskraften i Bosch-sortimentet. Rivningshammeren er bygd for å vare, med eksepsjonelt robuste metallkomponenter. Vibration Control sørger for komfort og redusert belastning på brukeren under tidkrevende arbeider. Dette verktøyet er ideelt til rivningsarbeid i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE hex Professional. GSH 27 VC Professional har også en antisklioverflate som hindrer at verktøyet glir av området det holdes mot.

  Bosch Meiselhammer GSH 5 CE

  Boschs SDS max-rivningshammer for komfort under omfattende arbeider Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider Slitesterk maskin med robuste metallkomponenter og optimert smøresystem Sterk motor, slagenergi på 8,3 J for rask materialfjerning GSH 5 CE Professional har en design som er unik for nettdrevne SDS max -rivningshammere, for komfort for brukeren og redusert belastning under tidkrevende arbeider. Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider. Med robuste metallkomponenter og et optimert smøresystem er rivningshammeren dessuten bygd for å vare lenge. Den sterke motoren gir mulighet til slagenergi på 8,3 J, og dermed rask materialfjerning. Dette verktøyet er først og fremst beregnet for meisling i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE max Professional. GSH 5 CE Professional har også funksjoner som knapp for automatisk låsing, Constant Speed, Speed Selection og Vario-Lock.

  Bosch Borhammer GBH 5-40 DCE

  Boschs SDS max-borhammer for komfort under omfattende arbeider Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider Slitesterk maskin med robuste metallkomponenter og optimert smøresystem Sterk motor, slagenergi på 8,8 J for rask boring og stor materialfjerningskapasitet GBH 5-40 DCE Professional har en design som er unik for nettdrevne SDS max -borhammere fra Bosch, for komfort for brukeren og redusert belastning under tidkrevende arbeider. Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider. Med robuste metallkomponenter og et optimert smøresystem er borhammeren dessuten bygd for å vare lenge. Sterk motor, slagenergi på 8,8 J for rask boring og stor materialfjerningskapasitet. Dette verktøyet er beregnet for boring med diameter på opptil 40 mm og lett meisling i betong og stein. Det passer til forskjellige støvavsugsadaptere. GBH 5-40 DCE Professional har også Constant Speed, Rotation Control Clutch og Speed Selection.

  Bosch Borhammer GBH 4-32 DFR sett.

  Den sterkeste borhammeren i SDS plus-kategorien 900-wattsmotoren leverer en slagenergi på 4,2 J og har dermed den høyeste meislingskapasiteten i Boschs SDS plus-sortiment Slitesterk takket være robust girkasse i metall Vibration Control gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider GBH 4-32 DFR Professional er det sterkeste verktøyet fra Bosch i kategorien nettdrevne SDS plus-borhammere. 900-wattsmotoren leverer en slagenergi på imponerende 4,2 J og har dermed den høyeste meislingskapasiteten i Boschs SDS plus-sortiment. Borhammeren har en robust girkasse i metall og er bygd for å vare. Vibration Control gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider. Dette verktøyet er beregnet for boring og meisling i betong, mur, tre og metall. Det passer til forskjellige støvavsugsadaptere. GBH 4-32 DFR Professional har også nøkkelfri chuck og skiftechuck, Reverse Mode, Rotation Control Clutch, Variable Speed og Vario-Lock.

  Bosch Borhammer GBH 2-23REA m/ Avsug.

  Den kompakte løsningen for støvfri boring Integrert, avtagbar avsugsenhet gjør arbeidet rent og støvfritt Den spesielt kompakte konstruksjonen gjør arbeidet komfortabelt selv over hode Borkroneadaptersett til avsug ved arbeid med hulborkroner (inntil 68 mm) – kan også brukes med ekstern suger

  Bosch Meiselhammer GSH 16-28 m/koffert.

  Universalbrekkhammer med Vibration Control og 28 mm bitsholder Sterk motor, slagenergi på 41 J for rask materialfjerning Svært slitesterk med ekstremt robuste metallkomponenter Lett å manøvrere, og lav vibrasjon for maksimal brukerkomfort GSH 16-28 Professional med Vibration Control og 28 mm bitsholder er universaltalentet i Boschs sortiment av nettdrevne brekkhammere. Den svært sterke motoren leverer en slagenergi på imponerende 41 J, noe som gir rask materialfjerning. Rivningshammeren er bygd for å vare, med eksepsjonelt robuste metallkomponenter. Den er dessuten lett å manøvrere, og med den lave vibrasjonen er den komfortabel å bruke. Dette verktøyet er beregnet for bryting i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE hex Professional. GSH 16-28 Professional har også et transporthåndtak.

  Bosch Meiselhammer GSH 11 VC SDS-Max

  Fordeler Den sterkeste SDS max-rivningshammeren fra Bosch med Vibration Control Leverer slagenergi på 23 J for svært effektiv meisling Svært slitesterk med ekstremt robuste metallkomponenter Den typiske brekkhammerdesignen gjør den ideell til vertikale rivningsarbeider og intensiv meisling GSH 11 VC Professional med Vibration Control er den sterkeste maskinen i Boschs sortiment av nettdrevne SDS max-rivningshammere. Den ekstremt sterke motoren gir mulighet til svært effektiv meisling, med slagenergi på hele 23 J. Rivningshammeren er bygd for å vare, med ekstremt slitesterke metallkomponenter. Den typiske brekkhammerdesignen gjør den ideell til vertikale rivningsarbeider og intensiv meisling. Dette verktøyet er perfekt til vertikal meisling i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE max Professional og GDE hex Professional. GSH 11 VC Professional har også funksjoner som en bryter for låsing, Constant Speed, Speed Selection, Vario-Lock og Vibration Control.