Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Brannslukningsapparat

  En brannslukningsapparat er et viktig verktøy for å bekjempe branner i både private og offentlige bygninger. Det er designet for å slukke mindre branner og begrense brannskader mens man venter på profesjonell brannvesen.

  Det finnes forskjellige typer brannslukningsapparater som er egnet for forskjellige typer branner. Noen av de vanligste typene inkluderer pulverapparater, skumapparater, CO2-apparater og vannapparater.

  Pulverapparater er egnet for slukking av branner som involverer brennbare væsker, gasser og faste stoffer. Skumapparater er ideelle for branner som involverer brennbare væsker og faste stoffer. CO2-apparater brukes for å slukke branner som involverer elektriske apparater og maskiner. Vannapparater er egnet for å slukke branner som involverer materialer som papir, tre og tekstiler.

  Når du velger et brannslukningsapparat, er det viktig å velge riktig type og størrelse for å håndtere en potensiell brann. Det er også viktig å ha apparatet lett tilgjengelig og å ha riktig opplæring i hvordan det skal brukes.

  Husk at et brannslukningsapparat aldri skal brukes for å slukke større branner, og det er alltid viktig å evakuere bygningen og ringe brannvesenet så snart som mulig hvis en brann oppstår.

  Hos oss i Jegard finner du det du trenger. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BrannslukningsapparatANAF 2Kg. Pulver

  Apparatet er perfekt for hjemmet, garasjen, bilen eller andre steder hvor brann kan oppstå. Med en sikkerhetsnål og avtrekker for enkel betjening, er dette apparatet et must-have for å beskytte deg og dine kjære mot brannskader og eiendomsskader. Med jevnlig vedlikehold og kontroll, kan du stole på at dette brannslukningsapparatet vil være klar til å beskytte deg når du trenger det mest. Kjøp nå for å sikre at du er forberedt på enhver brannsituasjon!