Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Combokit

  Combokit er en praktisk løsning for deg som trenger flere ulike verktøy til ulike oppgaver, og som ønsker å spare både tid og penger. Combokit består av en rekke ulike elverktøy som er batteridrevne, slik at du kan ta dem med deg og bruke dem hvor som helst.

  Hos Jegard.no tilbyr vi et stort utvalg av Combokit med ulike kombinasjoner av verktøy. Vi har Combokit som inkluderer både borhammer, drill, vinkelsliper, stikksag, muttertrekker, sirkelsag og mer. På den måten kan du velge det Combokitet som passer best til ditt behov og budsjett.

  Alle Combokitene kommer med oppladbare batterier og lader, slik at du alltid er klar til å sette i gang med jobben. Med batteridrevne verktøy kan du arbeide mer effektivt og fleksibelt, og du slipper å bekymre deg for å ha tilgang til strøm eller for å være avhengig av en ledning som begrenser bevegelsesfriheten.

  Våre Combokit er av høy kvalitet og fra kjente produsenter, og vi tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som bor, sagblad og skiver. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om Combokitene våre. Vi hjelper deg med glede!

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH VERKTØYSETT 18V 5 PAK GSB 18V-60C/GWS18V-10.

  kr 22 472,50
  Dette kampanjetilbudet er perfekt for alle håndverkere som stiller strenge krav til arbeidet sitt og utelukkende bruker førsteklasses produkter.

  BOSCH VERKTØYSETT 18V 2 PAK GSR 18V-60/GDX 18V-200

  kr 10 172,50
  Sett med Skru-/Bormaskin og Kombi muttertrekker/slagskrutrekker. Leveres med 2 batterier 5,0 Ah og lader i L-Boxx.

  Makita Maskinsett 18V DLX6038T 6 deler

  kr 19 125,00