Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  DiscountCategory-1204

  Se som Grid Liste
  Sorter etter

  KROMFRI HANSKE HALVFORET OKSELÆR BS/11

  kr 150,00
  Halvfôret kromfri okselær med gummiert mansjett Bruksområde: håndtering av trelast, profiler og mekanisk industri Meget slitesterk og myk Bunt: 12 par. Kartongstr.: 120 par EN 420 Cat. II EN 388, 2122X

  KUTTHANSKE ATG MAXIFLEX CUT3 GRØNN

  kr 171,25
  ATG® MaxiFlex® Cut™ er en ribbhanske i armert trikot som er belagt med skumnitril. Lett hanske med kuttmotstandsnivå 3. Tommelroten er polstret med nitril som gir økt beskyttelse og gripeevne. Skumbelegget er utviklet med mikroporer som er jevnt fordelt og som reduser varmeutvikling i hansken. Belegget er forankret halvveis inn i tekstilen og gir garantert fingerhendighet kombinert med optimal slitestyrke. Huden kommer ikke i kontakt med gummien. Belegget er helt jevnt fordelt alle steder på hansken. Alle hanskene fra ATG-fabrikken er 100 % hudvennlige, lukter friskt og er renvasket før innpakning. MaxiFlex® Cut™ er presisjonshansken til monteringsarbeid i tørt miljø. Pakning: 12 par/bunt, 72 par/kartong

  MONTERINGSHANSKE FORET FINGERDYPPET BS

  kr 101,25
  Fingerdyppet monteringshanske belagt med nitrilskum i hudvennlig, pustende materiale. Håndbak i nylon og spandex. Fôr i børstet polyester. Bruksområde: Til krevende presisjonsarbeid innen mekanisk og teknologisk industri der det kreves god fingerfølsomhet.

  MONTERINGSHANSKE FORET BS

  kr 126,25

  GUMMIHANSKE ATG MAXIDRY

  kr 238,75
  Heldyppet, oljeavstøtende MaxiFlex hanske som er ultratynn, fleksibel, hudvennlig og komfortabel. Med ekstra gripebelegg.

  SNEKKERHANSKE I FLEECE SVART

  kr 187,50
  Praktisk og lun snekkerhanske i fleece.

  Blue Safe T102 Nitrilhanske North

  kr 59,50
  Jersey-fleecefôret, heldyppet nitrilhanske med ribb. Best under våte forhold med grov slitasje; stein, wire, betongelementer etc.

  Arbeidshanske Oksehud Jegardhansken

  kr 130,00
  Halvfôret kromfri okselær med gummiert mansjett. Kommer med Jegard Handel logo påmontert. Meget slitesterk og myk. Bruksområde: håndtering av trelast, profiler og mekanisk industri Bunt: 12 par.

  VANTE BOMULL BLEKET/HVITE

  kr 22,50
  Bleket bomullsvante som innerhanske til engangshansker og andre tynne hansker. Passer innen helse, renhold, matproduksjon etc.

  MAXIFLEX ULTIMATE MONTERINGSHANSKE

  kr 122,25
  Fingerdyppet. Lett monteringshanske belagt med tynn polyuretan i hudvennlig, pustende materiale. Bruksområde: Til krevende presisjonsarbeid innen mekanisk og teknologisk industri der det kreves god fingerfølsomhet. Bunt: 12 par. Kartong: 144 par.

  HANSKE MONTERING S.H. BAK

  kr 86,25
  Monteringshanske i bøffelskinn. Med elastikk i håndbak og borrelåslukking rundt håndledd. Bruksområde: For allsidig arbeid der stor grad av fingerfølsomhet kreves. Bunt: 12 par.