Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Dremel,utstyr for Dremel

  Dremel er et multiverktøy som kan brukes til mye forskjellig, enten du skal borre, skru, skjære eller slipe. Uansett om du er en erfaren håndverker eller om du skal starte et ditt første prosjekt, så er en dremel det perfekte multiverktøyet.

  Multiverktøy

  Hvis du vil ha et hjelpemiddel som kan brukes til mange ulike oppgaver, er dremel multiverktøy et godt valg. Det er perfekt for deg som vil skape fantastiske detaljer på en enkel måte. Et dremel verktøy kan brukes til alt fra polering av fasader, gravering, boring, utskjæring av mønster, former og mye mer. Vi har flere ulike tilbehør til dremel multi, som for eksempel slipestein som kan brukes på leirgods, glass og stein. Vi har også tilbehør som kan brukes til å fjerne overflødig materiale.

  Graveringsverktøy

  En dremel kan du til dels bruke som et graveringsverktøy. Det er et fantastisk verktøy for å sette et personlig preg på enten ulike interiørdetaljer i hjemmet ditt - som et trebord, speil eller en tavle - eller for å fornye noe gammelt som du ellers ville ha kastet. Du kan skjære ut ulike former og mønster med eksakt presisjon på materialer som tømmer, lær, plast med mer. Uansett om du er privatperson eller fra et firma, trenger du en dremel. Det er det smarteste verktøyet du noensinne kommer til å eie, og du finner det her i vår nettbutikk!

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Dremel 150-delers universaltilbehørssett

  kr 516,00
  Det 150-delers Dremel universaltilbehørssett inneholder 150 stk. tilbehørsdeler i original Dremel-kvalitet, inkludert EZ SpeedClic-tilbehør som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Med dette tilbehørssettet er du rustet for mange forskjellige prosjekter og materialer. Med oppbevaringskofferten vet du alltid hvor du har Dremel-tilbehøret ditt.

  Dremel 100-delers universaltilbehørssett

  kr 413,00
  100-delers Dremel universaltilbehørssett inneholder 100 stk. tilbehørsdeler i original Dremel-kvalitet, inkludert EZ SpeedClic-tilbehør som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Med dette tilbehørssettet er du rustet for mange forskjellige utfordringer og et stort spekter av materialer. Med oppbevaringskofferten vet du alltid hvor du har Dremel-tilbehøret ditt.

  Dremel Multiverktøy 4000

  kr 1 554,00
  Nøkkelen til et perfekt resultat er å ha full kontroll over prosjektet. Dette multiverktøyet med utskiftbart tilbehør og forsatser sørger for nettopp det. Verktøyet har et 360-graders softgrep for økt manøvrerbarhet i alle stillinger. Med dette takler du selv de minste og mest detaljerte oppgaver på vanskelige og trange steder. Rotasjonshastigheten er fullt variabel og reguleres separat fra av/på-bryteren, slik at du alltid kan fortsette på prosjektet der du stoppet sist. Sammen med høyytelsesmotoren gir den elektroniske tilbakekoblingen hele tiden maksimal kraft. Puss, slip og mye annet. Enkelt og greit, uansett materiale.

  Dremel spindel m/hurtigfeste SC402

  kr 226,00
  Spindel for EZ SpeedClic-tilbehøret. Rask, enkel og nøkkelfri.

  Dremel kutteskive m/hurtigfeste 456JC

  kr 126,00
  Dremel, oppfinneren av EZ SpeedClic hurtigskiftesystem for roterende verktøytilbehør, tilbyr nå en utvidet serie med EZ SpeedClic-tilbehør for skjæring i metall. SC456, SC456B og SC409 er reservekutteskiver for metall. SC409-skivene har tykkelse på bare 0,75 mm.

  Dremel Multiverktøy 3000

  kr 1 039,00

  Dremel Tøyskive 423JA

  kr 28,90

  Dremel Filttupp 422

  kr 20,00

  Dremel Filtskive 401

  kr 26,90