Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Dremel,utstyr for Dremel

  Dremel er et multiverktøy som kan brukes til mye forskjellig, enten du skal borre, skru, skjære eller slipe. Uansett om du er en erfaren håndverker eller om du skal starte et ditt første prosjekt, så er en dremel det perfekte multiverktøyet.

  Multiverktøy

  Hvis du vil ha et hjelpemiddel som kan brukes til mange ulike oppgaver, er dremel multiverktøy et godt valg. Det er perfekt for deg som vil skape fantastiske detaljer på en enkel måte. Et dremel verktøy kan brukes til alt fra polering av fasader, gravering, boring, utskjæring av mønster, former og mye mer. Vi har flere ulike tilbehør til dremel multi, som for eksempel slipestein som kan brukes på leirgods, glass og stein. Vi har også tilbehør som kan brukes til å fjerne overflødig materiale.

  Graveringsverktøy

  En dremel kan du til dels bruke som et graveringsverktøy. Det er et fantastisk verktøy for å sette et personlig preg på enten ulike interiørdetaljer i hjemmet ditt - som et trebord, speil eller en tavle - eller for å fornye noe gammelt som du ellers ville ha kastet. Du kan skjære ut ulike former og mønster med eksakt presisjon på materialer som tømmer, lær, plast med mer. Uansett om du er privatperson eller fra et firma, trenger du en dremel. Det er det smarteste verktøyet du noensinne kommer til å eie, og du finner det her i vår nettbutikk!

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Dremel Multiverktøy sett 4250-6/128

  Dremel® 4250 gir deg en ultimat opplevelse med ubegrenset effekt. Kutte, skjære ut, pusse, slipe, polere, gravere og mye mer med dette veldig eksklusive settet DREMEL 4250. Det inkluderer 128 tilbehør og 6 forsatser til alle slags bruksområder og gjør-det-selv-prosjekter. En robust oppbevaringskoffert vil la deg bære med deg verktøyet enkelt og holde alle tilbehør og forsatser på plass. Fra de vanskeligste funksjonelle jobbene til detaljerte kreative prosjekter, vil dette settet støtte deg i en lang rekke bruksområder.

  Dremel 1050-delers universaltilbehørsett

  Det 150-delers Dremel universaltilbehørssett inneholder 150 stk. tilbehørsdeler i original Dremel-kvalitet, inkludert EZ SpeedClic-tilbehør som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Med dette tilbehørssettet er du rustet for mange forskjellige prosjekter og materialer. Med oppbevaringskofferten vet du alltid hvor du har Dremel-tilbehøret ditt.

  Dremel 100-delers universaltilbehørssett

  100-delers Dremel universaltilbehørssett inneholder 100 stk. tilbehørsdeler i original Dremel-kvalitet, inkludert EZ SpeedClic-tilbehør som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Med dette tilbehørssettet er du rustet for mange forskjellige utfordringer og et stort spekter av materialer. Med oppbevaringskofferten vet du alltid hvor du har Dremel-tilbehøret ditt.