Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Dremel,utstyr for Dremel

  Dremel er et multiverktøy som kan brukes til mye forskjellig, enten du skal borre, skru, skjære eller slipe. Uansett om du er en erfaren håndverker eller om du skal starte et ditt første prosjekt, så er en dremel det perfekte multiverktøyet.

  Multiverktøy

  Hvis du vil ha et hjelpemiddel som kan brukes til mange ulike oppgaver, er dremel multiverktøy et godt valg. Det er perfekt for deg som vil skape fantastiske detaljer på en enkel måte. Et dremel verktøy kan brukes til alt fra polering av fasader, gravering, boring, utskjæring av mønster, former og mye mer. Vi har flere ulike tilbehør til dremel multi, som for eksempel slipestein som kan brukes på leirgods, glass og stein. Vi har også tilbehør som kan brukes til å fjerne overflødig materiale.

  Graveringsverktøy

  En dremel kan du til dels bruke som et graveringsverktøy. Det er et fantastisk verktøy for å sette et personlig preg på enten ulike interiørdetaljer i hjemmet ditt - som et trebord, speil eller en tavle - eller for å fornye noe gammelt som du ellers ville ha kastet. Du kan skjære ut ulike former og mønster med eksakt presisjon på materialer som tømmer, lær, plast med mer. Uansett om du er privatperson eller fra et firma, trenger du en dremel. Det er det smarteste verktøyet du noensinne kommer til å eie, og du finner det her i vår nettbutikk!

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side