Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Elverktøy batteri

  Elverktøy med batteri

  For å kunne jobbe effektivt er det viktig å ha effektive verktøy som er egnet for jobben man skal gjøre. Elverktøy med batteri er praktiske, lette og effektive verktøy som passer perfekt til de jobbene hvor man ikke har tilgang til strøm, eller hvor man er nødt til å bevege seg mye. Elverktøy med batterier er svært mobilt verktøy man kan ta med seg fra jobb til jobb, og som gjør at man aldri blir hindret av ødelagte skjøteledninger eller uventede strømbrudd. Med flere batterier og lader tilgjengelig slipper du også avbrudd i jobben underveis.

  Ulike kategorier batteridrevne elverktøy

  På denne siden vil du finne et bredt spekter av elverktøy med batterier. For at du skal få en god oversikt over det store utvalget vårt, har vi samlet verktøyene i kategorier som er enkle å navigere. Vi har både enkeltverktøy som stikksager, batteridriller, muttertrekkere og diverse andre elverktøy, men også kombisett som inneholder flere elverktøy med samme batteri. Vi selger dessuten separate batterier og ladeutstyr til verktøyene dine, slik at du alltid har nok strøm til å gjøre jobben.

  Elverktøy av høy kvalitet til alle oppgaver 

  Hos Jegard streber vi alltid etter å kunne tilby de beste verktøyene på markedet. Våre elverktøy med batterier er av like høy kvalitet som resten av sortimentet vårt. De er robuste, høytytende og effektive. Gå inn på de ulike kategoriene av elverktøy med batteri, og finn akkurat det verktøyet du trenger til din jobb. Hvert produkt har en grundig beskrivelse av funksjoner og spesifikasjoner, slik at du enkelt skal finne frem til det perfekte verktøyet – enten det er til tyngre oppgaver eller finjustering av smådetaljer. Finn det perfekte elverktøyet med batteri til din bruk i dag, og få jobben gjort – raskt og effektivt!

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH BORHAMMER GBH 18V-24 C SOLO L-BOXX

  kr 4 685,00

  BOSCH MULTICUTTER GOP 18V-28 STARLOCK SOLO

  kr 3 985,00

  BOSCH SLIPEMASKIN VINKLET GWG 12V-50 S L-BOXX

  kr 3 235,00
  Produktfordeler: Takket være den kraftfulle, høyeffektive børsteløse motoren og det høye dreiemomentet, får GWG 12V-50 S Professional gjort alle slipejobbene raskt og enkelt. Den glimrende ergonomien med ekstremt lett og kompakt design og liten grepsstørrelse sørger for lite trettende arbeid, selv på trange steder. Den batteridrevne 12 V-slipemaskinen har en utløsningsbryter for variabel hastighet og 5 hastighetsmoduser for perfekt hastighetsstyring for optimale resultater uansett bruk. Utstyr og bruk: GWG 12V-50 S er allsidig for sliping, avgrading, pussing, rengjøring og klargjøring av overflater pluss fjerning av sveisesømmer og sveisepunkter, særlig på metall. Den kan brukes sammen med ulike 50 mm slipeskiver som er tilgjengelig på markedet og 6 mm og 8 mm flenser. Den har også et innovativt brukergrensesnitt med indikator både for hastighet og batterilading. Tilleggsinformasjon: Behagelig håndtering takket våre den innovative spindellåsen som sørger for enkelt tilbehørskift.

  BOSCH STARTSETT 18V 3X4AH GAL 1880 CV

  kr 4 960,00
  Bosch ProCORE batterisett 18V. 3. stk 4.0 Ah batterier og hurtiglader GAL1880CV

  Spit Boltepistol Pulsa 27E 15-27

  kr 15 000,00
  Lett og kompakt boltepistol for elektriske og mekaniske applikasjoner. Maksimer produktiviteten med et allsidig, kompakt og velbalansert verktøy. Kraftig og kompakt: - En av de letteste, mest allsidige og kraftigste boltepistolene på markedet med 10 000 skudd per batteri ladning. Ett verktøy for flere applikasjoner: - Fest metallskinne til stål, betong og murverk eller bytt nesestykket for å feste kabel, rør, kanal og mer, alt med ett verktøy. Bedre arbeidsmiljø: - Fest trygt med redusert hånd/armvibrasjon og praktisk talt uten støv kontra tradisjonelle metoder. Maksimer arbeidsdagen: – Bruk kvalitetsspiker med opptil 400% flere skudd på hver ladning enn rene batteriverktøy. Designet for komfort: - Et godt balansert, ergonomisk verktøy som reduserer tretthet i hånd- og håndledd sammenlignet med andre løsninger. 2 års garanti som standard: - 35 år med SPIT-innovasjon resulterer i et robust og holdbart verktøy som blir ditt mest pålitelige.

  Bosch Drill GSR 18V-90 C 2X4,0AH ProCORE GAL1840

  kr 6 097,50
  Produktfordeler: GSR 18V-90 C Professional er en kraftig batteridrevet bor-/skrumaskin med en sterk børsteløs motor med hele 64 Nm og 2100 o/min. Den kompakte hodelengden på 163 mm gjør den svært brukervennlig. Den robuste 13 mm metallchucken sørger for svært god momentoverføring uansett oppgave. Slagbormaskinen gir svært god kontroll, for økt beskyttelse både for bruker og verktøy: KickBack Control kan slås på på brukergrensesnittet, for å redusere faren for plutselig rotasjonsmomentreaksjon hvis det oppstår en blokkering. En presisjonsclutch som kan kobles inn stopper økningen når et forhåndsinnstilt dreiemomentnivå er nådd, og reduserer dermed slitasjen på clutchen og støyen denne medfører. Utstyr og bruk: Verktøyet er beregnet for boring i tre med en maksimal diameter på 68 mm og i stål med diameter på opptil 13 mm. GSR 18V-90 C Professional passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Drill GSR 18V-110 C 2X4,0AH ProCORE GAL1840.

  kr 8 660,00
  Produktfordeler: GSR 18V-110 C Professional er en ekstremt sterk og solid bor-/skrumaskin i Boschs 18 V-kategori. Det maksimale dreiemomentet på 110 Nm og børsteløs motor gjør dette til et ekstremt kraftig verktøy. Metallchucken gjør bor-/skrumaskinen svært slitesterk og egnet for selv de mest krevende oppgaver på byggeplassen. Den har dessuten Bluetooth Connectivity og kan kobles direkte til en smarttelefon, noe som gir ytterligere kontroll over verktøyet. Dette verktøyet er beregnet for boring i tre med en maksimal diameter på 82 mm, opptil 13 mm i stål, og for skruediametere på opptil 12 mm. Passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). Utstyr og bruk: GSR 18V-110 C Professional har også 2 gir, Autolock, KickBack Control, Electronic Motor Protection, håndtak, li-ion og presisjonsclutch.

  Makita Batterilader 40V Dbl.

  kr 4 362,50

  Makita Bajonettsag 40V JR002GZ

  kr 5 687,50
  Uten batteri og lader. JR002G er en svært godt egnet bajonettsag til profesjonelle som ønsker å arbeidet effektivt og har fokus på sikkerhet. Man kan justere sagbladets bevegelse mellom en mer orbital bane som gir aggressiv og hurtig saging og en rett bane som gir finere kutt. Sagen har XPT beskyttelse mot støv og vann og tåler tøft miljø. XGT® teknologien gir høy kraft og digital kommunikasjon mellom batteri og maskin, som gir lang levetid og enkel kontroll på serviceverksted. Designet for å tåle høy belastning over tid, og med en kraft som egner seg til industribruk.

  Makita Kapp-/Gjærsag 40V 216x30mm.

  kr 16 737,50
  Kampanje: Leveres med 1. stk 40V batteri 4.0 Ah og hurtiglader. Kraftig XGT® 40V max kapp- og gjærsag med LED-lys sikte og solid dobbel glidemekanisme som gir stabile og presise kutt. Glidemekanismen er utformet slik at man kan sette sagen helt inntil vegg. Fungerer trådløst med Bluetooth støvsuger. Kapasitet på 70x312mm ved 90 graders kutt. Meget godt støvavsug og presisjon for alle typer oppgaver.

  Makita Vinkelsliper 40V 230MM GA038GZ

  kr 5 225,00

  Makita Borhammer 18V DHR242Z

  kr 4 325,00
  Effektiv 18V kombihammer med børsteløs motor Batteridrevet borhammer SDS-PLUS, 18V. Børsteløs motor gir maskinen lengre levetid. Kan enkelt kobles til støvkasett med HEPA-filter for renere arbeidsmiljø (DX01). Z-modell kommer uten batteri og lader.

  BOSCH BAJONETTSAG GSA 18V-28 SOLO L-BOXX

  kr 5 135,00
  Produktfordeler: Takket være den nye BITURBO Brushless-teknologien har GSA 18V-28 maksimal ytelse med batteridrift – på høyde med en 1100-watts bajonettsag med ledningsdrift. Sagbladet smekkes på plass, uten bruk av verktøy, og er dermed enkelt å sette inn og ta ut med én hånd. GSA 18V-28 har et svært godt forhold mellom kraft og vekt, slik at det er lettere og mindre anstrengende å jobbe i enhver stilling. Utstyr og bruk: GSA 18V-28 er perfekt til rivningsarbeid som omfatter forskjellige materialer som metall, tre, plast og isolasjonsmaterialer. Den passer til Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: GSA 18V-28 er perfekt til saging tett inntil vegger og opp ned. Den ergonomiske utformingen omfatter en buet øvre del av håndtaket som gir mulighet til forskjellige grepsposisjoner. Hastigheten kan enkelt justeres, og den kan reguleres hele tiden via en utløser. Bajonettsagen leveres med en opphengskrok som kan brukes til stabilt oppheng av verktøyet.

  BOSCH GIPSFRES GCU 18V-30 SOLO.

  kr 3 010,00
  Produktfordeler: GCU 18V-30 gir kraften som trengs til å sage over 100 meter med 12 mm tykke gipsplater med en 1/8" (3,17 mm) bit med ett ProCORE18V 4.0Ah-batteri, takket være den sterke børsteløse motoren med turtall på 30 000 o/min. Den kompakte lettvektsdesignen og en støvtett bryter sørger for komfortabelt grep i alle posisjoner, slik at jobben blir mindre anstrengende, og en støvtett bryter med IP5X forlenger verktøyets levetid ved å holde støv ute. Utstyr og bruk: Verktøyet er konstruert for saging av gipsplater helt inntil vinduer, dører, adkomstluker og strømuttak. Det sager også kryssfiner, OSB og takplater og passer til 3 mm, 6 mm, 1/8'', 5/32' og 1/4'' spennhylser. Tilleggsinformasjon: Verktøyet leveres som standard med en svært effektiv støvsugeradapter som sørger for sunnere og renere omgivelser, og 3 spennhylser. Den har også en støvtett bryter med IP5X som bidrar til å hindre tidlig svikt ved verktøyet på grunn av fint støv fra gipsplater, og et kraftig LED-lys som lyser opp sageområdet, en motorbrems som stopper verktøyet umiddelbart, og et belteklips som du kan henge verktøyet i.

  Bosch Drill GSR 12V-35 FC SOLO M/GFA L-BOXX

  kr 3 147,50
  Produktfordeler: Den batteridrevne bor-/skrumaskinen GSR 12V-35 FC Professional med børsteløs motor er det mest allsidige verktøyet for enhver oppgave i 12 V-kategorien. FlexiClick System omfatter fire forsatser (10 mm chuck, låsbar bitsholder, vinkelforsats og eksenterforsats) som er enkle å bytte, kombinere og justere og gir mulighet til opptil åtte konfigurasjoner for maksimal fleksibilitet. Ekstremt kompakt, men likevel svært sterk, med en ytelse på 35 Nm og 1750 o/min, komfortabel å bruke på vanskelig tilgjengelige steder. Den børsteløse motoren med Electronic Motor Protection hindrer overbelastning og sørger for lengre verktøylevetid. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er perfekt til boring og skruing i tre (32 mm) og stål (10 mm). Det kan brukes med alle Bosch Professional 12 V-batterier og -ladere. Tilleggsinformasjon: GSR 12V-35 FC Professional har også 2 gir, Autolock, belteklips/-krok, bitsholder, ladenivåindikator, Electronic Cell Protection, LED-lys, li-ion, girkasse i metall, høyre/venstre-rotering og turtallsvalg.

  Bosch Borhammer GBH 18V-26 F/GDE 2X5,5 L-BOXX

  kr 12 622,50
  Produktfordeler: GBH 18V-26 F Professional med skiftechuck er universaltalentet i Boschs sortiment av batteridrevne SDS plus-borhammere, og den er ideell til daglig bruk. Et støvavsug GDE 18V-16 Professional kan fås som tilbehør og integreres i hammeren, med separat HEPA-støvbeholderløsning for maksimal mobilitet. Borhammeren har også KickBack Control og Electronic Precision Control (EPC) for bedre kontroll over verktøyet og økt brukerbeskyttelse. Den sterke motoren leverer en slagenergi på 2,6 J, noe som gir rask materialfjerning. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er beregnet for boring og meisling i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvsugerforsatser og alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GBH 18V-26 F Professional har også flere andre funksjoner, som Constant Speed, børsteløs motor, Electronic Motor Protection (EMP), et LED-lys, Rotation Control Clutch, Variable Speed, Vario Lock og Vibration Control.

  BOSCH PLANSLIPER GSS 12V-13 SOLO L-BOXX

  kr 3 185,00
  Produktfordeler: GSS 12V-13 Professional er perfekt for brukere som alltid er på farten. Den byr på fremragende verktøybalanse, med tyngdepunktet nær emnet, og håndleddstøtte og håndtak med svært god ergonomi. Med den slanke 12 V-designen er den kompakt og kommer til på vanskelig tilgjengelige steder. Den er enkel å bruke, takket være det selvforklarende betjeningskonseptet og utskiftbare slipesålesystemet. Utstyr og bruk: GSS 12V-13 Professional er ideell til sliping, mellomsliping, lakkfjerning og sluttbearbeiding av overflater. Den kan brukes på tre, finer, lakk og fyller, og også på mineraler og akryl. Den kan både brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og Professional 12V System. Tilleggsinformasjon: Med turtallsvalg, indikator for batteristatus, støvpose og utskiftbare slipesåler i tre forskjellige størrelser med borrelås for feste av slipepapir.

  Makita Varmluftpistol 18V 0-550C DHG181ZJ

  kr 2 925,00
  Kraftig 18V varmluftpistol med justering av varme og luftstyrkeDHG181 kan stilles inn fra 0 - 550 °C og 120 eller 200 L/min, og egner seg til en rekke forskjellige oppgaver. Oppheng av plakater og dekaler, tørke maling, løsne maling og lim, bøye plastrør og mer. Med 6,0Ah batteri har du brukstid opp mot 23 minutter.

  BOSCH SKUMINNLEGG XL-BOXX

  kr 772,50

  Bosch Nibler GNA 18V-16 solo kartong.

  kr 8 747,50
  GNA 18V-16 er Boschs mest fleksible batteridrevne platesaks i 18 V-kategorien. Den kraftige 18 V-motoren gir den samme ytelsen som 700 W nettdrevne verktøy. Perfekt balanse sikres av platetyggerens ergonomiske design og håndtaket på bare 185 mm . Verktøyet er egnet for skjæring av mange forskjellige materialer inntil 1,6 mm. Den kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Gipstrekker GTB 18V-45 SOLO L-BOXX

  kr 3 106,25
  Produktfordeler: Den batteridrevne gipsskrutrekkeren GTB 18V-45 Professional har PowerSAVE-modus, børsteløs motor og innskyvbar dybdestopper, og er særdeles brukervennlig. Når PowerSAVE-modus er slått på, aktiveres motoren automatisk idet skruen berører veggen, slik at du slipper unødig støy. Dette forlenger batteritiden vesentlig for øker antallet skruer per batterilading sammenlignet med avslått PowerSAVE-modus. Dybdestopperen kan skyves inn, slik at den ikke må fjernes når skruer skrus ut. Dermed går arbeidet går raskt og komfortabelt, og dybdeinnstillingen beholdes. Den smale formen og vekten på under 1 kg gjør den svært brukervennlig. Utstyr og bruk: GTB 18V-45 Professional er beregnet for feste av gipsskruer på opptil 6 mm. Den passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System) og til Bosch Professional magasinforsatser for spikerpistol. Tilleggsinformasjon: Den har Electronic Motor Protection (EMP), motorbrems, låseknapp, belteklips og reversmodus.

  BOSCH DRILL GSR 18V-90 C SOLO L-BOXX

  kr 3 997,50
  Produktfordeler: GSR 18V-90 C Professional er en kraftig batteridrevet bor-/skrumaskin med en sterk børsteløs motor med hele 64 Nm og 2100 o/min. Den kompakte hodelengden på 163 mm gjør den svært brukervennlig. Den robuste 13 mm metallchucken sørger for svært god momentoverføring uansett oppgave. Slagbormaskinen gir svært god kontroll, for økt beskyttelse både for bruker og verktøy: KickBack Control kan slås på på brukergrensesnittet, for å redusere faren for plutselig rotasjonsmomentreaksjon hvis det oppstår en blokkering. En presisjonsclutch som kan kobles inn stopper økningen når et forhåndsinnstilt dreiemomentnivå er nådd, og reduserer dermed slitasjen på clutchen og støyen denne medfører. Utstyr og bruk: Verktøyet er beregnet for boring i tre med en maksimal diameter på 68 mm og i stål med diameter på opptil 13 mm. GSR 18V-90 C Professional passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Magasin GMA 55

  kr 1 897,50
  Jobb komfortabelt og raskere – forsats for automatisk mating av skruer for gipsskrutrekkere

  Makita Radiolampe DAB+ 18v DMR056 Bluetooth

  kr 2 987,50
  DMR056 har et høyttalerelement på Ø57mm som peker oppover, og lyden sprer seg fint til alle sider. Lampen har tre innstillinger på farge (dagslys, medium varm og varm). LED display og enkel betjening med gode knapper. Veldig fin å ha stående på et bord eller hengende i et telt. Radioen kan ha 9 forhåndsinnstilte radiokanaler. Bluetooth-versjonen har optimal rekkevidde inntil 10 meter, men mulig opp mot 30 meter. Lampen kan justere både farge og styrke, og det er en lykt i toppen som også har strobefunksjon. XPT beskyttelse gjør den egnet til bruk i utemiljøer. Brukstiden med et 18V 5,0Ah batteri når man har på radio og lampen på full styrke er omlag 12 timer.

  BOSCH VINKELSLIPER GWS 18V-180 PC SOLO

  kr 5 297,50
  Produktfordeler: Med skiven på 180 mm og det lille girhodet oppnår GWS 18V-180 PC samme skjæredybde som en 230 mm stor vinkelsliper, men med opptil 35 % lavere vekt. BITURBO Brushless-teknologien gir nok kraft til rask skjæring i mange forskjellige materialer. Den utmerker seg blant annet med høy grad av brukerbeskyttelse, ettersom PROtection-bryteren umiddelbart slår av vinkelsliperen når bryteren slippes, KickBack Control hindrer uventet tilbakeslag og det intelligente bremsesystemet forkorter bremsetiden betydelig. Bluetooth Connectivity-modulen gir ekstra verktøyinformasjon og tjenester direkte via Toolbox-appen. Utstyr og bruk: GWS 18V-180 PC Professional skjærer alle typer metall, betong, murstein og fliser. Vinkelsliperen kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Maksimal effekt oppnås med ProCORE18V ≥ 5,5 Ah. Tilleggsinformasjon: Vinkelsliperen har blant annet gjenstartbeskyttelse, mykstart og et sidehåndtak med Vibration Control.

  BOSCH METALL SIRKELSAG GKM 18V-50 SOLO L-BOXX.

  kr 4 735,00
  Produktfordeler: GKM 18V-50 Professional sirkelsag for metall sager raskt og nøyaktig. En annen fordel er at man kan jobbe så å si uten gnister, takket være en integrert robust sponsamler med lokk som gjør den enkel å tømme. Med sagelinjeindikator, kontrollvindu, integrert LED-lys for god sikt og nøyaktige kutt. Med et optimert håndtak for uproblematisk saging i mange forskjellige posisjoner er den ergonomisk og komfortabel å bruke. Utstyr og bruk: GKM 18V-50 Professional er spesialisten for rask og nøyaktig saging av metall, spesielt kabelskinner eller gjengestenger og stål (jernholdig metall). Den passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GKM 18V-50 Professional er utstyrt med en sagkrok og et spesielt "Standard for Steel"-sagblad optimert for batteridrevne sager for maksimering av batteritiden.

  Bosch Kapp-/Gjæringssag GCM 18V-216 DC Solo

  kr 11 210,00
  Produktfordeler: GCM 18V-216 DC Professional har en sagekapasitet på hele 70 x 300 mm og kraften til en ledningsdrevet 1600 W kapp- og gjærsag, takket være BITURBO Brushless-teknologien. Den har topunkts støvavsug for redusert helsebelastning og renere omgivelser, og den er kompakt og enkel å transportere, selv når de integrerte sideforlengelsene sørger for økt kontroll over emnet. Egnet for forskjellige materialer, takket være hastighetsvalg og ECO-modus for lengre brukstid via brukergrensesnittet. Kan tilpasses ytterligere ved bruk av Toolbox-appen. Utstyr og bruk: GCM 18V-216 DC er perfekt til tverrgående kutt, gjæring og skråsaging i trebjelker og trekompositt, samt gulvplater, aluminium og plast. Den passer til Bosch Click & Clean System, alle Bosch GTA-stativer for kapp- og gjærsager og alle Professional 18 V-batterier og -ladere (Bosch Professional 18V System). Maksimal effekt oppnås med ProCORE18V ≥ 5,5 Ah. Tilleggsinformasjon: Den har også et LED-lys og en funksjon for tosidig helning.

  Limpistol for 18V Batteri B-TEC 808

  kr 2 081,25
  B-TEC 808 er en batteridrevet limpistol som limer ekstremt raskt og er lett å bruke. Fungerer med 18V batteri fra de fleste produsenter, ved hjelp av ulike batteri adaptere (ekstrautstyr). Limpistolen er termostatstyrt og har et kraftig stålkammer som sikrer rask oppvarming, kun 3 minutter. Den har også ECO-innstilling som maksimerer batteritiden. Grepet på B-TEC 808 er mykt og avtrekkeren er justerbar for perfekt tilpassing av hånden, og for å regulere mengden av lim som tilføres ved hvert trykk. Den perfekte limpistolen for liming av varmekabel.

  Makita Skruautomat DFR551Z 25-55mm

  kr 5 187,50

  Makita Platesaks 18V DJS200Z 2,0

  kr 7 362,50