Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Elverktøy batteri

  Elverktøy med batteri

  For å kunne jobbe effektivt er det viktig å ha effektive verktøy som er egnet for jobben man skal gjøre. Elverktøy med batteri er praktiske, lette og effektive verktøy som passer perfekt til de jobbene hvor man ikke har tilgang til strøm, eller hvor man er nødt til å bevege seg mye. Elverktøy med batterier er svært mobilt verktøy man kan ta med seg fra jobb til jobb, og som gjør at man aldri blir hindret av ødelagte skjøteledninger eller uventede strømbrudd. Med flere batterier og lader tilgjengelig slipper du også avbrudd i jobben underveis.

  Ulike kategorier batteridrevne elverktøy

  På denne siden vil du finne et bredt spekter av elverktøy med batterier. For at du skal få en god oversikt over det store utvalget vårt, har vi samlet verktøyene i kategorier som er enkle å navigere. Vi har både enkeltverktøy som stikksager, batteridriller, muttertrekkere og diverse andre elverktøy, men også kombisett som inneholder flere elverktøy med samme batteri. Vi selger dessuten separate batterier og ladeutstyr til verktøyene dine, slik at du alltid har nok strøm til å gjøre jobben.

  Elverktøy av høy kvalitet til alle oppgaver 

  Hos Jegard streber vi alltid etter å kunne tilby de beste verktøyene på markedet. Våre elverktøy med batterier er av like høy kvalitet som resten av sortimentet vårt. De er robuste, høytytende og effektive. Gå inn på de ulike kategoriene av elverktøy med batteri, og finn akkurat det verktøyet du trenger til din jobb. Hvert produkt har en grundig beskrivelse av funksjoner og spesifikasjoner, slik at du enkelt skal finne frem til det perfekte verktøyet – enten det er til tyngre oppgaver eller finjustering av smådetaljer. Finn det perfekte elverktøyet med batteri til din bruk i dag, og få jobben gjort – raskt og effektivt!

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH BAJONETTSAG GSA 18V-28 SOLO L-BOXX

  kr 5 135,00
  Produktfordeler: Takket være den nye BITURBO Brushless-teknologien har GSA 18V-28 maksimal ytelse med batteridrift – på høyde med en 1100-watts bajonettsag med ledningsdrift. Sagbladet smekkes på plass, uten bruk av verktøy, og er dermed enkelt å sette inn og ta ut med én hånd. GSA 18V-28 har et svært godt forhold mellom kraft og vekt, slik at det er lettere og mindre anstrengende å jobbe i enhver stilling. Utstyr og bruk: GSA 18V-28 er perfekt til rivningsarbeid som omfatter forskjellige materialer som metall, tre, plast og isolasjonsmaterialer. Den passer til Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: GSA 18V-28 er perfekt til saging tett inntil vegger og opp ned. Den ergonomiske utformingen omfatter en buet øvre del av håndtaket som gir mulighet til forskjellige grepsposisjoner. Hastigheten kan enkelt justeres, og den kan reguleres hele tiden via en utløser. Bajonettsagen leveres med en opphengskrok som kan brukes til stabilt oppheng av verktøyet.

  BOSCH GIPSFRES GCU 18V-30 SOLO

  kr 3 010,00
  (Levering fra uke 10). Produktfordeler: GCU 18V-30 gir kraften som trengs til å sage over 100 meter med 12 mm tykke gipsplater med en 1/8" (3,17 mm) bit med ett ProCORE18V 4.0Ah-batteri, takket være den sterke børsteløse motoren med turtall på 30 000 o/min. Den kompakte lettvektsdesignen og en støvtett bryter sørger for komfortabelt grep i alle posisjoner, slik at jobben blir mindre anstrengende, og en støvtett bryter med IP5X forlenger verktøyets levetid ved å holde støv ute. Utstyr og bruk: Verktøyet er konstruert for saging av gipsplater helt inntil vinduer, dører, adkomstluker og strømuttak. Det sager også kryssfiner, OSB og takplater og passer til 3 mm, 6 mm, 1/8'', 5/32' og 1/4'' spennhylser. Tilleggsinformasjon: Verktøyet leveres som standard med en svært effektiv støvsugeradapter som sørger for sunnere og renere omgivelser, og 3 spennhylser. Den har også en støvtett bryter med IP5X som bidrar til å hindre tidlig svikt ved verktøyet på grunn av fint støv fra gipsplater, og et kraftig LED-lys som lyser opp sageområdet, en motorbrems som stopper verktøyet umiddelbart, og et belteklips som du kan henge verktøyet i.

  Bosch Drill GSR 12V-35 FC SOLO M/GFA L-BOXX

  kr 3 147,50
  Produktfordeler: Den batteridrevne bor-/skrumaskinen GSR 12V-35 FC Professional med børsteløs motor er det mest allsidige verktøyet for enhver oppgave i 12 V-kategorien. FlexiClick System omfatter fire forsatser (10 mm chuck, låsbar bitsholder, vinkelforsats og eksenterforsats) som er enkle å bytte, kombinere og justere og gir mulighet til opptil åtte konfigurasjoner for maksimal fleksibilitet. Ekstremt kompakt, men likevel svært sterk, med en ytelse på 35 Nm og 1750 o/min, komfortabel å bruke på vanskelig tilgjengelige steder. Den børsteløse motoren med Electronic Motor Protection hindrer overbelastning og sørger for lengre verktøylevetid. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er perfekt til boring og skruing i tre (32 mm) og stål (10 mm). Det kan brukes med alle Bosch Professional 12 V-batterier og -ladere. Tilleggsinformasjon: GSR 12V-35 FC Professional har også 2 gir, Autolock, belteklips/-krok, bitsholder, ladenivåindikator, Electronic Cell Protection, LED-lys, li-ion, girkasse i metall, høyre/venstre-rotering og turtallsvalg.

  Bosch Borhammer GBH 18V-26 F/GDE 2X5,5 L-BOXX

  kr 12 622,50
  Produktfordeler: GBH 18V-26 F Professional med skiftechuck er universaltalentet i Boschs sortiment av batteridrevne SDS plus-borhammere, og den er ideell til daglig bruk. Et støvavsug GDE 18V-16 Professional kan fås som tilbehør og integreres i hammeren, med separat HEPA-støvbeholderløsning for maksimal mobilitet. Borhammeren har også KickBack Control og Electronic Precision Control (EPC) for bedre kontroll over verktøyet og økt brukerbeskyttelse. Den sterke motoren leverer en slagenergi på 2,6 J, noe som gir rask materialfjerning. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er beregnet for boring og meisling i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvsugerforsatser og alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GBH 18V-26 F Professional har også flere andre funksjoner, som Constant Speed, børsteløs motor, Electronic Motor Protection (EMP), et LED-lys, Rotation Control Clutch, Variable Speed, Vario Lock og Vibration Control.

  BOSCH PLANSLIPER GSS 12V-13 SOLO L-BOXX

  kr 3 185,00
  Produktfordeler: GSS 12V-13 Professional er perfekt for brukere som alltid er på farten. Den byr på fremragende verktøybalanse, med tyngdepunktet nær emnet, og håndleddstøtte og håndtak med svært god ergonomi. Med den slanke 12 V-designen er den kompakt og kommer til på vanskelig tilgjengelige steder. Den er enkel å bruke, takket være det selvforklarende betjeningskonseptet og utskiftbare slipesålesystemet. Utstyr og bruk: GSS 12V-13 Professional er ideell til sliping, mellomsliping, lakkfjerning og sluttbearbeiding av overflater. Den kan brukes på tre, finer, lakk og fyller, og også på mineraler og akryl. Den kan både brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og Professional 12V System. Tilleggsinformasjon: Med turtallsvalg, indikator for batteristatus, støvpose og utskiftbare slipesåler i tre forskjellige størrelser med borrelås for feste av slipepapir.

  Makita Varmluftpistol 18V 0-550C DHG181ZJ

  kr 2 862,50

  BOSCH SKUMINNLEGG XL-BOXX

  kr 772,50

  Bosch Nibler GNA 18V-16 solo kartong.

  kr 8 747,50
  GNA 18V-16 er Boschs mest fleksible batteridrevne platesaks i 18 V-kategorien. Den kraftige 18 V-motoren gir den samme ytelsen som 700 W nettdrevne verktøy. Perfekt balanse sikres av platetyggerens ergonomiske design og håndtaket på bare 185 mm . Verktøyet er egnet for skjæring av mange forskjellige materialer inntil 1,6 mm. Den kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Gipstrekker GTB 18V-45 SOLO L-BOXX

  kr 3 106,25
  Produktfordeler: Den batteridrevne gipsskrutrekkeren GTB 18V-45 Professional har PowerSAVE-modus, børsteløs motor og innskyvbar dybdestopper, og er særdeles brukervennlig. Når PowerSAVE-modus er slått på, aktiveres motoren automatisk idet skruen berører veggen, slik at du slipper unødig støy. Dette forlenger batteritiden vesentlig for øker antallet skruer per batterilading sammenlignet med avslått PowerSAVE-modus. Dybdestopperen kan skyves inn, slik at den ikke må fjernes når skruer skrus ut. Dermed går arbeidet går raskt og komfortabelt, og dybdeinnstillingen beholdes. Den smale formen og vekten på under 1 kg gjør den svært brukervennlig. Utstyr og bruk: GTB 18V-45 Professional er beregnet for feste av gipsskruer på opptil 6 mm. Den passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System) og til Bosch Professional magasinforsatser for spikerpistol. Tilleggsinformasjon: Den har Electronic Motor Protection (EMP), motorbrems, låseknapp, belteklips og reversmodus.

  BOSCH DRILL GSR 18V-90 C SOLO L-BOXX

  kr 3 997,50
  Produktfordeler: GSR 18V-90 C Professional er en kraftig batteridrevet bor-/skrumaskin med en sterk børsteløs motor med hele 64 Nm og 2100 o/min. Den kompakte hodelengden på 163 mm gjør den svært brukervennlig. Den robuste 13 mm metallchucken sørger for svært god momentoverføring uansett oppgave. Slagbormaskinen gir svært god kontroll, for økt beskyttelse både for bruker og verktøy: KickBack Control kan slås på på brukergrensesnittet, for å redusere faren for plutselig rotasjonsmomentreaksjon hvis det oppstår en blokkering. En presisjonsclutch som kan kobles inn stopper økningen når et forhåndsinnstilt dreiemomentnivå er nådd, og reduserer dermed slitasjen på clutchen og støyen denne medfører. Utstyr og bruk: Verktøyet er beregnet for boring i tre med en maksimal diameter på 68 mm og i stål med diameter på opptil 13 mm. GSR 18V-90 C Professional passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  Bosch Magasin GMA 55

  kr 1 897,50
  Jobb komfortabelt og raskere – forsats for automatisk mating av skruer for gipsskrutrekkere

  Makita Radiolampe DAB+ 18v DMR056 Bluetooth

  kr 2 987,50
  DMR056 har et høyttalerelement på Ø57mm som peker oppover, og lyden sprer seg fint til alle sider. Lampen har tre innstillinger på farge (dagslys, medium varm og varm). LED display og enkel betjening med gode knapper. Veldig fin å ha stående på et bord eller hengende i et telt. Radioen kan ha 9 forhåndsinnstilte radiokanaler. Bluetooth-versjonen har optimal rekkevidde inntil 10 meter, men mulig opp mot 30 meter. Lampen kan justere både farge og styrke, og det er en lykt i toppen som også har strobefunksjon. XPT beskyttelse gjør den egnet til bruk i utemiljøer. Brukstiden med et 18V 5,0Ah batteri når man har på radio og lampen på full styrke er omlag 12 timer.

  BOSCH VINKELSLIPER GWS 18V-180 PC SOLO

  kr 5 297,50
  Produktfordeler: Med skiven på 180 mm og det lille girhodet oppnår GWS 18V-180 PC samme skjæredybde som en 230 mm stor vinkelsliper, men med opptil 35 % lavere vekt. BITURBO Brushless-teknologien gir nok kraft til rask skjæring i mange forskjellige materialer. Den utmerker seg blant annet med høy grad av brukerbeskyttelse, ettersom PROtection-bryteren umiddelbart slår av vinkelsliperen når bryteren slippes, KickBack Control hindrer uventet tilbakeslag og det intelligente bremsesystemet forkorter bremsetiden betydelig. Bluetooth Connectivity-modulen gir ekstra verktøyinformasjon og tjenester direkte via Toolbox-appen. Utstyr og bruk: GWS 18V-180 PC Professional skjærer alle typer metall, betong, murstein og fliser. Vinkelsliperen kan brukes med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Maksimal effekt oppnås med ProCORE18V ≥ 5,5 Ah. Tilleggsinformasjon: Vinkelsliperen har blant annet gjenstartbeskyttelse, mykstart og et sidehåndtak med Vibration Control.

  BOSCH METALL SIRKELSAG GKM 18V-50 SOLO L-BOXX.

  kr 4 735,00
  Produktfordeler: GKM 18V-50 Professional sirkelsag for metall sager raskt og nøyaktig. En annen fordel er at man kan jobbe så å si uten gnister, takket være en integrert robust sponsamler med lokk som gjør den enkel å tømme. Med sagelinjeindikator, kontrollvindu, integrert LED-lys for god sikt og nøyaktige kutt. Med et optimert håndtak for uproblematisk saging i mange forskjellige posisjoner er den ergonomisk og komfortabel å bruke. Utstyr og bruk: GKM 18V-50 Professional er spesialisten for rask og nøyaktig saging av metall, spesielt kabelskinner eller gjengestenger og stål (jernholdig metall). Den passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GKM 18V-50 Professional er utstyrt med en sagkrok og et spesielt "Standard for Steel"-sagblad optimert for batteridrevne sager for maksimering av batteritiden.

  Bosch Kapp-/Gjæringssag GCM 18V-216 DC Solo

  kr 11 210,00
  Produktfordeler: GCM 18V-216 DC Professional har en sagekapasitet på hele 70 x 300 mm og kraften til en ledningsdrevet 1600 W kapp- og gjærsag, takket være BITURBO Brushless-teknologien. Den har topunkts støvavsug for redusert helsebelastning og renere omgivelser, og den er kompakt og enkel å transportere, selv når de integrerte sideforlengelsene sørger for økt kontroll over emnet. Egnet for forskjellige materialer, takket være hastighetsvalg og ECO-modus for lengre brukstid via brukergrensesnittet. Kan tilpasses ytterligere ved bruk av Toolbox-appen. Utstyr og bruk: GCM 18V-216 DC er perfekt til tverrgående kutt, gjæring og skråsaging i trebjelker og trekompositt, samt gulvplater, aluminium og plast. Den passer til Bosch Click & Clean System, alle Bosch GTA-stativer for kapp- og gjærsager og alle Professional 18 V-batterier og -ladere (Bosch Professional 18V System). Maksimal effekt oppnås med ProCORE18V ≥ 5,5 Ah. Tilleggsinformasjon: Den har også et LED-lys og en funksjon for tosidig helning.

  Limpistol for 18V Batteri B-TEC 808

  kr 2 081,25
  B-TEC 808 er en batteridrevet limpistol som limer ekstremt raskt og er lett å bruke. Fungerer med 18V batteri fra de fleste produsenter, ved hjelp av ulike batteri adaptere (ekstrautstyr). Limpistolen er termostatstyrt og har et kraftig stålkammer som sikrer rask oppvarming, kun 3 minutter. Den har også ECO-innstilling som maksimerer batteritiden. Grepet på B-TEC 808 er mykt og avtrekkeren er justerbar for perfekt tilpassing av hånden, og for å regulere mengden av lim som tilføres ved hvert trykk. Den perfekte limpistolen for liming av varmekabel.

  Makita Skruautomat DFR551Z 25-55mm

  kr 5 112,50

  Makita Platesaks 18V DJS200Z 2,0

  kr 7 237,50

  Makita Gipsfres 18V DCO181Z

  kr 3 187,50

  BOSCH VERKTØYSETT 18V 5 PAK GSB 18V-60C/GWS18V-10.

  kr 22 472,50
  Dette kampanjetilbudet er perfekt for alle håndverkere som stiller strenge krav til arbeidet sitt og utelukkende bruker førsteklasses produkter.

  Bosch Popnaglepistol GRG 18V-16 C Solo L-Boxx

  kr 13 935,00
  Produktfordeler: GRG 18V-16 C Professional er egnet for mange forskjellige popnagler (diameter på 3,0–6,4 mm ), med en konstant trekkraft på 16 000 N. Denne naglepistolen har to moduser: AUTO for automatisk nagling og MANUAL for individuell styring av naglingen. Innebygd Bluetooth-tilkoblingsmulighet gir brukerne mulighet til å tilpasse og følge opp verktøyvedlikeholdet via Bosch Toolbox-appen. Utstyr og bruk: GRG 18V-16 C Professional er perfekt for montering av forhåndsborede metallemner i VVS-installasjoner og elektriske anlegg, metallkonstruksjoner, tak og fasader, bilreparasjoner og mye annet. Tilleggsinformasjon: Den leveres med 4 munnstykker (3,0/3,2 mm, 4,0 mm, 4,8/5,0 mm, 6,4 mm), en nøkkel for enkelt skifte av munnstykker, en opphengsring, en spindelbeholder og et belteklips. Den har børsteløs motor, og den har en indikator for verktøystatus på displayet til brukergrensesnittet.

  BOSCH KOMBITREKKER GDX 18V-210 C SOLO GCY 42 L-BOX

  kr 4 647,50
  Produktfordeler: Den kraftige slagtrekkeren GDX 18V-210 C Professional takler krevende oppgaver, og gir stor fleksibilitet og god beskyttelse mot skader. To standardmoduser på brukergrensesnittet, selvskjærende skruer (A) og treskruer (B), hindrer at skruehoder brekker eller blir borte, gjenger blir slitt og emner blir skadet ved at slagtrekkerens hastighet reduseres eller den slås av. Alle modusene kan tilpasses via Bosch Toolbox-appen. 2-i-1-verktøyholderen gir mulighet til raskt bytte mellom verktøy med 1/4" innvendig sekskantfeste og 1/2" firkantfeste. Kraften kan justeres via tre turtalls-/dreiemomentinnstillinger, for høy fleksibilitet og god kontroll. Utstyr og bruk: Denne slagtrekkeren er egnet for mange forskjellige oppgaver, for eksempel til innsetting av selvskjærende skruer eller treskruer, eller stramming og fjerning av metallbolter og -muttere (M 6–M 16). Den passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GDX 18V-210 C Professional har statusindikator, belteklips og i tillegg et LED-lys som gir bedre synlighet.

  Bosch Vegg og Taksliper Giraff GTR 55-225 Teleskop

  kr 5 922,50
  GTR 55-225 Professional er utviklet for mer effektiv sliping av gipsplater og er en pålitelig hjelper for snekkere som jobber med større prosjekter. Denne gipsplatesliperen har et patentert "ultrafleksibelt hode" som gjør det enkelt å slipe vegger og tak, og som reduserer faren for å skade overflaten. Den innebygde sugekoppfunksjonen gjør det mulig å jobbe lenger om gangen ved sliping av tak, ettersom sliperen blir lettere å håndtere og belastningen på brukeren blir vesentlig mindre. GTR 55-225 har også et ergonomisk L-formet ekstrahåndtak som sørger for maksimal komfort og reduserer belastningen ytterligere ved sliping på vanskelige steder.

  BOSCH SPIKERPISTOL GNH 18V-64 M SOLO L-BOXX

  kr 10 347,50
  Rask og nøyaktig spikring: spikerpistol med enkelt- og kontaktutløsing. Maksimal frihet – ikke behov for verken luftslange, kompressor eller dyr gasspatron. Sperre for utløsing med tomt spikermagasin beskytter treverket. Enkel aktivering av utløsingsmoduser med intuitivt brukergrensesnitt (HMI)

  Makita Plansliper 18V DBO380Z 93x185mm

  kr 2 625,00

  Makita Vannkoker 2x18V DKT360Z

  kr 3 700,00

  Makita Vinkelbormaskin 18V DDA450ZK

  kr 5 737,50

  BOSCH VARMLUFTSPISTOL GHG 18V-50 SOLO L-BOXX.

  kr 3 485,00
  Produktfordeler Stor bevegelsesfrihet – GHG 18V-50 Professional er utviklet for fleksibilitet i ethvert arbeidsmiljø. Denne batteridrevne varmluftpistolen varmes opp til 300 °C innen 6 sekunder, så den angitte temperaturen nås særdeles raskt. Ettersom den er så lett å transportere og så fleksibel, er GHG 18V-50 perfekt på alle arbeidsplasser, til og med på store byggeplasser uten strøm. Med to temperaturnivåer på 300 °C og 500 °C og LED-lyset er varmluftpistolen alltid trygg å bruke. Utstyr og bruk GHG 18V-50 Professional passer til mange forskjellige oppgaver, inkludert krymping. Den kan brukes med alle de tilgjengelige dysene til de ledningsdrevne varmluftpistolene våre og alle Bosch Professional 18 V-batteriene og -laderne (Professional 18V System). Bruk ProCORE18V ≥ 4,0 Ah for maksimal effekt. Tilleggsinformasjon Med ProCORE18V 8.0Ah-batteri og temperatur på 300 °C er batteritiden opptil 21 minutter.

  Makita Radiolader 12/18V DMR301.

  kr 5 962,50
  Robust og sprutsikker byggeplassradio som kan bruke og lade 12V og 18V batterierBluetooth, DAB+ og AUX-IN. USB for lading av mobil og liknende. Mikro USB for software oppdateringer. Kraftig og fin stereolyd. LCD skjerm med mulighet for tekstinformasjon fra DAB sendinger, IP64 klassifisering på støv og vannbeskyttelse, to 89mm høyttalere og bærehåndtak.