Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Elverktøy tilbehør

  Elverktøy tilbehør

  Elverktøy er utrolig gode hjelpemidler for å få en jobb gjort raskt, presist og effektivt. Når du skal utføre en spesiell oppgave, kan du imidlertid ha behov for spesifikke tilbehør til elverktøy. Det finnes mange tilbehør å velge mellom, derfor har vi på Jegard samlet noe av det mest effektive tilbehøret til elverktøy på markedet, og delt dem inn i kategorier som gjør det enkelt å finne akkurat det tilbehøret du er på jakt etter. Hos oss vil du finne flere typer tilbehør fra anerkjente produsenter som Bosch, Stihl og Makita. I lengden lønner det seg bedre å kjøpe tilbehør av høy kvalitet én gang, enn «billigtilbehør» mange ganger.

  Tilbehør til alle slags elverktøy 

  Her kan du gå direkte inn på den kategorien elverktøy du trenger tilbehør til, eller finne mer generelt tilbehør, som lamper, bits og verktøykofferter. Uansett hvilken jobb du skal gjøre, vil du finne tilbehøret til ditt elverktøy her. Når du vet hvilken type tilbehør du trenger, kan du trykke deg inn på hvert produkt, hvor du kan lese en detaljert beskrivelse av produktenes spesifikasjoner og funksjoner. På den måten kan du finne det perfekte tilbehøret til elverktøyet ditt etter merke, modell og bruksområde. Vi har tilbehør til både store og små elverktøy, til tungt arbeid og til enkle småjobber.

  Alltid god kvalitet

  Uansett hvilket tilbehør du kjøper, vet du alltid at du får et produkt av ypperste kvalitet hos Jegard. Vi jobber hardt for å kunne tilby deg det beste innen verktøy – noe som også gjelder våre tilbehør til elverktøy. De er laget av materialer med høy kvalitet, fra anerkjente produsenter. Du kan med andre ord alltid gjøre en god jobb med våre tilbehør. Få jobben gjort raskt og fagmessig, og finn det rette tilbehøret til ditt elverktøy i vår innholdsrike nettbutikk i dag!

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH DIAMANTSKIVE TIL METALL 180MM

  kr 1 104,00
  Skjæring i metaller som stål og støpejern har tradisjonelt slitt hardt på vinkelsliperskivene, og den kjemiske lukten av kappeskiver som brenner under skjæring, er velkjent for mange. Med EXPERT Diamond Metal Wheel er det slutt både på denne lukten og på de jevnlige turene til butikken for å kjøpe nye metallskiver. For håndverkere og bygningsarbeidere som er lei av å kaste kappeskiver og penger ut av vinduet, er de store Bosch EXPERT Diamond Metal Wheel-kappeskivene for vinkelsliper en gavepakke.

  BOSCH DIAMANTSKIVE MULTI 180MM

  kr 1 941,00
  På moderne byggeplasser må man skjære i mange forskjellige typer harde materialer, og disse sliter mye på verktøyene. EXPERT MultiMaterial-skiven er det perfekte tilbehør for travle håndverkere som trenger å skjære i betong, murstein, takstein og armert betong. Denne skiven gjør jobben sin med stor utholdenhet. Denne kombinasjonen av avansert design og optimale diamantkorn gir Bosch EXPERT MultiMaterial-diamantkappeskiven en unik slitestyrke. Den skjærer pålitelig og varer lenger enn selv andre diamantskiver fra Bosch – noe som til sjuende og sist gir en betraktelig merverdi.

  BOSCH BORPATRON GFA 12-H TIL GSR 12V-15 FC

  kr 1 860,00
  Produktfordeler: GFA 12-H Professional er verdens første 12 V-hammerforsats. Den gir stor fleksibilitet ved at den gjør FlexiClick-bor-/skrumaskinen om til en fullverdig SDS plus-borhammer. Dette gjør den til den eneste 12-volts bor-/skrumaskinen som er klar for komfortabel slagboring i betong, med en slagenergi på 0,9 J. GFA 12-H inngår i 12 V FlexiClick System, som består av forskjellige forsatser som er enkle å bytte. Det dekker mange bruksområder, for å gjøre livet lettere for håndverkere. Bosch Professional FlexiClick System – perfekt utstyrt for en profesjonell jobb. Utstyr og bruk: GFA 12-H passer til slagboring inntil 10 mm i betong og inntil 16 mm i murverk og stein. Passer til 12 V FlexiClick bor-/skrumaskinene GSR 12V-35 FC og GSR 12V-15 FC. Bruk GSR 12V-35 FC for raskest mulig fremdrift.

  Bosch Sirkelsagblad 216x30x24T Accu Std Tre

  kr 758,00
  Standard for Wood-sirkelsagblad for batteridrevne sager gir maksimal batteritid. Hardmetalltenner av høy kvalitet garanterer pålitelige resultater. Aggressive tannvinkler gir jevn og nøyaktig kutting. Hardmetalltenner garanterer resultater med høy kvalitet, ekspansjonssporene reduserer støy og varmeutvikling merkbart. Standard for Wood-sirkelsagbladet gir pålitelige kutteresultater takket være hardmetalltenner av beste kvalitet. Ekspansjonsspor reduserer støy og varmeutvikling merkbart under arbeidet. Bladet passer til alle vanlige batteridrevne bordsager.

  BOSCH HØVELKNIV HM 56MM A2

  kr 155,00

  Bosch Sagblad GOP Hardt Tre 65mm HCS L:40 5pk

  kr 1 266,00

  Makita Bits PH2 130Mmm 199155-7

  kr 808,75

  Limstav 12x300mm universal 1kg

  kr 603,75
  Smeltelim for limpistol, 12mm tykkelse, 300mm lengde. Et godt universallim for eks. elektrikeren. Limer kabler (plast), treverk og tekstiler. Velegnet for å lime fast varmekabler. Tecbond 23-12-300 er et medium elastisk smeltelim. Farge lys brun.

  Adapter til Limpistol for Makita 18v Batteri

  kr 385,00
  Med denne adapteren kan du bruke 18V Makita batteri til Limpistol B-TEC 808 (88 797 54)

  Adapter til limpistol for Bosch 18v batteri

  kr 385,00
  Med denne adapteren kan du bruke 18V Bosch batteri til limpistol B-TEC 808 (88 797 54)

  Kappeskive 125mm Aluminium 1,0mm

  kr 62,50
  Bruksområde: Spesialskiver for ikke jernholdige metaller, som aluminium, titan, nikkellegeringer, kobber, bronselegeringer m.m. Fe, S og Cl < 0,1%

  Bosch Kantfres 12,7mm L93,6mm

  kr 1 023,00
  Expert for Wood forsenkerbor for laminat er designet for hardfør daglig bruk til forsenkingsskjæring uten splinter. Beskytt.belegg som beskytter bitsen mot friksjon, rust og høydebygging, som forlenger den enestående skjæringslevetiden. For forsenkingsoppgaver i materialer som massivt tre, komposittre og massive overflater. Perfekt for arbeid med sjablonger. Kulelager gjør det enkelt å styre verktøyet uten sideskjerming. Kulelageret gjør det enkelt å styre verktøyet direkte på arbeidsemnet uten sideskjerming. Den egner seg godt til bruk med håndholdte fresemaskiner og bordmonterte, bærbare fresemaskiner.

  Makita Bits PH2 155mm 3pk (DFR551)

  kr 531,25

  Makita Gummikantlist 3000mm

  kr 242,50

  Bosch Slipenett 225mm K240 A25

  kr 933,00
  Opptil fire ganger bedre støvavsug enn standard sandpapir Støvfri sliping av tre, maling og gipsvegger. Effektiv støvfjerning med Bosch Particle Control. Støvet suges opp gjennom en åpen nettstruktur. Festes enkelt med borrelås.

  Bosch Slipenett 225mm K180 A25

  kr 933,00
  Opptil fire ganger bedre støvavsug enn standard sandpapir Støvfri sliping av tre, maling og gipsvegger. Effektiv støvfjerning med Bosch Particle Control. Støvet suges opp gjennom en åpen nettstruktur. Festes enkelt med borrelås.

  Bosch Slipenett 225mm K120 A25

  kr 933,00
  Opptil fire ganger bedre støvavsug enn standard sandpapir Støvfri sliping av tre, maling og gipsvegger. Effektiv støvfjerning med Bosch Particle Control. Støvet suges opp gjennom en åpen nettstruktur. Festes enkelt med borrelås.

  Bosch Diamantskive XL Multi 125 X-lock

  kr 1 191,00
  På moderne byggeplasser må man skjære i mange forskjellige typer harde materialer, og disse sliter mye på verktøyene. EXPERT MultiMaterial-skiven er det perfekte tilbehør for travle håndverkere som trenger å skjære i betong, murstein, takstein og armert betong. Denne skiven gjør jobben sin med stor utholdenhet. Kombinasjonen av avansert design og optimale diamantkorn gir Bosch EXPERT MultiMaterial X-LOCK-diamantkappeskiven en unik slitestyrke. Den skjærer pålitelig og varer lenger enn selv andre diamantskiver fra Bosch – noe som til sjuende og sist gir en betraktelig merverdi.

  Makita Dykksagblad 32 B-64814 20TPI 20pk

  kr 4 237,50

  Bosch Slipeplate GOP 90mm K20 1pk

  kr 438,00
  Å få bort gammelt materiale og klargjøre arbeidsoverflater kan i enkelte tilfeller være nesten umulig med vanlige slipere eller for hånd. Selv om du klarer å komme til der du skal slipe, ødelegger du sandpapiret. EXPERT Sanding Plate kan hjelpe deg å nå hjørnene og slipe vanskelige materialer med en oscillerende multikutter. Den grove, åpne korningen på RT2 (korningsgrad 20) er ideell for å fjerne mørtel bak fliser, fjerne teppelim eller til grovforming av tre. RT4 (korningsgrad 40) er best til fjerning av tykk maling, men takler også mørtel og lim ved behov. RT6 (korningsgrad 60) fungerer best på maling, mens RT10 (korningsgrad 100) er ideell til sliping og klargjøring av rene treoverflater.

  Bosch Sagblad GOP Dual-tec 53mm BIM L:40 1pk

  kr 397,00
  Starlock PAYZ 53 MT4 Dual-Tec-bladet leverer nøyaktige dykkutt og rette kutt i svært slipende materialer. Bladet håndterer dykkutt og rette kutt. Lasersmeltet karbidkant gir ekstra lang levetid. Unik asymmetrisk dual-tec-form gir nøyaktig kant. StarlockPlus-feste for maksimal kraftoverføring og enkelt skifte av blad på 3 sekunder.

  Bosch Sagblad GOP Metallmax 32mm HM L:40 5pk

  kr 2 167,00
  Når herdede skruer ruster eller kiler seg, er eneste løsning å kutte dem av helt flatt mot overflaten. EXPERT MetalMax gir helt jevn skjæring selv i herdet metall. Med sin imponerende slitestyrke er dette det perfekte tilbehør for håndverkere som ønsker å skjære med multikutter i harde materialer. Du har sett hvordan multikutteren skjærer elegant i og gjennom trematerialer: med Bosch EXPERT MetalMax-bladet for multiverktøy kan også metall håndteres like enkelt. Dette bladet skjærer lett gjennom både herdede vindusskruer og armering.

  Bosch Sagblad GOP Metall 32mm BIM L:50 10pk.

  kr 2 106,00
  Starlock AIZ 32 AB-bladet har lang levetid ved skjæring i ikke-herdet metall. Spiss utforming reduserer fastkjøring og reduserer slitasje på bladet. Robust festesystem reduserer ustødigheter for lengre bruk. Starlock Snap-In-festesystemet for rask fjerning og utskiftning av bladet i løpet av 3 sekunder uten å berøre bladet

  Bosch Sagblad GOP Tre/metall 65mm BIM L:40 10pk.

  kr 3 126,00
  Starlock AII 65 APB-bladet har lang levetid for brede kutt i treverk og ikke-herdet metall. Flat utforming reduserer ustødigheter, noe som sikrer direkte kraftoverføring som reduserer slitasje. Den avrundede skjærekanten (Curved-Tec) hindrer at tennene knekker og øker holdbarheten. Starlock Snap-In-festesystemet til rask fjerning og utskiftning av bladet i løpet av 3 sekunder uten å berøre bladet.

  Bosch Sagblad GOP Tre/metall 32mm BIM L:50 10pk.

  kr 1 989,00
  Starlock AIZ 32 APB-bladet garanterer nøyaktige jevne og dype dykkutt i treverk, metall og plast. Slitasje- og varmebestandige tenner laget i HSS-stål (høyhastighetsstål) garanterer lang levetid i jernfrie metaller (soft) og slipende materialer.

  Bosch Sagblad GOP Metallmax 32mm HM L:40 10pk.

  kr 3 794,00
  Når herdede skruer ruster eller kiler seg, er eneste løsning å kutte dem av helt flatt mot overflaten. EXPERT MetalMax gir helt jevn skjæring selv i herdet metall. Med sin imponerende slitestyrke er dette det perfekte tilbehør for håndverkere som ønsker å skjære med multikutter i harde materialer. Du har sett hvordan multikutteren skjærer elegant i og gjennom trematerialer: med Bosch EXPERT MetalMax-bladet for multiverktøy kan også metall håndteres like enkelt. Dette bladet skjærer lett gjennom både herdede vindusskruer og armering.

  Bosch Sagblad GOP Tre/metall 65mm BIM L:40 5pk.

  kr 1 708,00

  Bosch Sagblad GOP Hardt Tre 65mm BIM L:40 10pk.

  kr 2 895,00
  Starlock AII 65 BSPB-bladet har lang levetid for brede dykkutt ved skjæring i hardt treverk. Tredimensjonal japansk tannkonfigurasjon reduserer varmeutvikling for forlenget bruk. Avrundet skjærekant (Curved-Tec) sikrer minimalt med tannbrudd og øker holdbarheten. Starlock Snap-In-festesystemet for rask fjerning og utskiftning av bladet i løpet av 3 sekunder uten å berøre bladet.

  Bosch Sagblad GOP Hardt Tre 32mm HCS L:50 10pk,

  kr 1 723,00
  Starlock AIZ 32 BSPC-bladet gir rene kutt i hardt treverk. Tredimensjonal japansk tannkonfigurasjon reduserer varmeutvikling for skjæring uten riving. Robust festesystem reduserer ustødigheter og sikrer arbeid uten riving. Starlock-feste for maksimal kraftoverføring og enkelt skifte av blad på 3 sekunder.