Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fritidssko, sko uten vern

  Fritidssko er en type sko som er ideell for avslappet og uformell aktivitet. Disse skoene er laget av lette materialer, og tilbyr en behagelig og avslappet passform. Fritidssko kommer i en rekke stiler og design, fra sporty sneakers og joggesko til mer formelle loafers og sandaler. Enten du går på en tur, tilbringer en dag på stranden eller går på en shoppingtur, finnes det en fritidssko som passer til din stil og behov.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av fritidssko fra kjente merkevarer. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Sko Icebug Arcus RB9X GTX

  kr 2 013,75
  Den perfekte skoen for lange løpeturer på grusveier gjennom de kalde og våte årstidene. Arcus beskytter mot dårlig vær med et vanntett GORE-TEX® Invisible membran integrert i overdelen. Skoene har ekstra demping, godt egnet for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir økt komfort og en jevn løpsopplevelse også for lengre løpeturer. RB9X-yttersålen gir grep på både tørre og våte overflater, neo som gjør Arcus til den perfekte løpeskoen fra høsten, gjennom vinteren og til våren.

  SKECHERS 220351 MAX CUSHIONING DELTA ULTRA GO

  kr 2 215,00
  Skechers Max Cushioning Delta er en sko med komfort i fokus, og som egner seg godt til både løping, gåturer og trening. Overdelen er laget av mesh, som sikrer et godt inneklima for foten. Løpeskoen har en ekstra støtdempende såle, som sørger for en god start og en myk og stabil landing. Skoen har en pustende Goga Mat innersåle, som gir følelsen av å tråkke på en yogamatte - uansett underlag. Yttersålen er laget av slitesterk gummi, og sikrer et godt grep under skoen.

  SNICKERS ARBEIDSSKO SG10225 DYNAMO

  kr 2 286,25
  SOLID GEAR Dynamo er en unik kombinasjon av en sko som er designet for både løping og terreng, samtidig som den også gjør nytten som godkjent arbeidssko. Den komplette mellomsålen i ETPU gir optimal komfort og demping. Stabiliteten i skoen kommer fra egenskapene til en fjellsko. Yttersålen av gummi er utviklet for å gi et overlegent grep, og til tross for en lett yttersåle, bidrar dette også til stabiliteten. Overdelen med CORDURA® ripstop kombinert med BOA® Fit System gir en god passform og følelse. Dynamo bruker den spesialutviklede OrthoLite®-innersålen med god demping. Denne er hovedsakelig laget av resirkulerte materialer. Antistatisk, oiljebestandig og antiskli er alle funksjoner i yttersålen som gjør til at SOLID GEAR Dynamo kan sertifiseres i henhold til EN-20347:2012.

  VIKING ANACONDA 4X4 BOA GTX BLACK/ORANGE

  kr 3 015,00
  Anaconda 4x4 Boa GTX – en slitesterk og komfortabel tursko. Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler å bli brukt under tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet. GORE-TEX-membranen gir vanntett beskyttelse. Skoen har selvjusterende innleggssålen og en støtabsorberende EVA mellomsålen. Anaconda 4x4 Boa har et svært godt grep med den robuste, grovmønstrede UGC®-sålen i naturgummi.