Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fritidstøy

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  VIKING ANACONDA 4X4 BOA GTX BLACK/ORANGE

  kr 1 849,00
  Anaconda 4x4 Boa GTX – en slitesterk og komfortabel tursko. Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler å bli brukt under tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet. GORE-TEX-membranen gir vanntett beskyttelse. Skoen har selvjusterende innleggssålen og en støtabsorberende EVA mellomsålen. Anaconda 4x4 Boa har et svært godt grep med den robuste, grovmønstrede UGC®-sålen i naturgummi.

  CRAFT SKO V150 ENGINEERED HERRE MARINE

  kr 1 299,00
  V150 Engineered løpesko har luftig overdel i teknisk avansert mesh som gir god ventilasjon ved en intensiv løperunde. Denne allsidige løpeskoen har dessuten V Energy Foam i mellomsålens fremste del som gir effektiv støtdemping og respons, noe som innebærer at energien som overføres til skoen ved nedtråkk tilbakeføres omgående og gir ekstra kraft så du får maks utbytte. Skoen er bygd på en form som følger foten naturlig og er også utrustet med automatisk tåboks samt fleksibilitet på rett sted for at fotens muskler skal kunne arbeide så naturlig og optimalt som mulig. V150 Engineerd har en nøytral grunnstabilitet for å gi rett støtte for løperen med et naturlig løpesteg.

  CRAFT 3-LAGS SKALLJAKKE BLOCK SHELL HERRE

  kr 1 799,00
  Allsidig 3-lags skalljakke fra CRAFT med tapede sømmer, innerlomme og frontlommer. Innerlommen har forseglet glidelås Skalljakken har vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer. WP: 7000 MVP: 7000 100% polyester

  TRACKER 70780517 SUPERLIGHT HOODED DUNJAKKE MARINE M.ORANGE KONSTRAST

  kr 2 037,00
  Sporty unisex dunjakke som kan brukes året rundt og alle steder. Samme fasong som art. 7077. Ypperlig jakke både til bruk alene og som ekstra isolasjonslag under skalljakken, og passer like godt til mann som kvinne, da de mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. Den tar også svært liten plass i reisevesken, da den kan komprimeres til å passe inn i den medfølgende posen. Fast regulerbar hette. Kommer også i fargene mørk grå og marine med rød kontrast

  TRACKER 707910 SUPERLIGHT DOWN VEST KOKSGRÅ

  kr 1 545,00
  Superlett dunvest som kan brukes året rundt. Det perfekte isolasjonsplagget som er svært komprimerbar og kommer med egen pose for pakking når du skal lagre den til neste sesong. Foret med 90% dun og 10% fjær. Tettvevet nylon både innvendig og utvendig.

  TRACKER ORIGINAL 402005 ULTRAFLEECE JAKKE MARINE

  kr 450,00
  Lett og behagelig mellomlagsplagg i microfleece. Sidelommer med glidelås og elastisk stramming i linning. Flatlock-sømmer Non-brushed.

  TRACKER 404010 ORIGINAL KNITTED FLEECE JAKKE ANTRASIT

  kr 852,00
  Behagelig mellomlagsplagg jakke i strikket fleece. Jakken har sidelommer med glidelås og flatlock-sømmer. Den har en børstet innside og er nuppebehandlet.

  TRACKER 7076 SUPERSOFT DOWN JACKET

  kr 2 421,00
  Myk og fyldig dunjakke i samme kvalitet som art. 7077, men med mye mer dun. Lett og komfortabel å ha på kroppen. Dunet har utmerket isolasjonsevne som gjør at jakken er perfekt til kalde vinterdager. Dunjakken er komprimerbar med egen pose for pakking. Avtakbar hette med snøring, samt snøring i linning. 3 utvendige lommer. Jakken er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard. RDS dekker sporbarhet og dyrevelferd i hele produksjonskjeden til det ferdige produktet. Du kan lese mer om dette på www.responsibledown.org. Certified by Control Union Certifications / CU 849898. Kan bestilles i følgende farger: marine, rød og mørk grå.

  NYXX SPORTY RYGGSEKK SORT/LIME

  kr 411,00
  Sporty ryggsekk med glidelås i kontrast. Stort hovedrom og utvendig oppbevaringslomme. Sidelommer i meshkvalitet og liten innvendig lomme. Justerbare bryst- og skulderstropper og bærebåndtak. Størrelse: 47x17x35. / ca. 25L. 100% polyester.

  VIDDA BUKSE HERRE GRAFIT

  kr 954,00
  På vei ut av lager! Vanntett, vindtett og pustende tur- og fritidsbukse. Elastisk justering med borrelåsstramming i livet. Kraftige beltehemper. Konstruert med ekstra bevegelse for sete og knær. Fire store lommer med høyventilerende fôr, som også kan åpnes for økt ventilasjon. Separate ventilasjonsglidelåser på innside av lår og ventilasjonsåpninger i livet. Borrelås stramming nede, fôret med mesh for økt komfort.

  VIDDA JAKKE HERRE GRAFIT

  kr 1 416,00
  Vanntett, vindtett og pustende, lett og elastisk tur- og fritidsjakke. Fullverdig toveis justerbar fjellhette som enkelt kan skjules i kragen. Separate glidelåser og ventilasjonsåpninger under ermene. Ekstra bevegelighet for skuldre og albue.  Fire store lommer med høyventilerende fôr, som også kan åpnes for økt ventilasjon. Innerlomme. Kraftig toveis glidelås kombinert med frontklaff gir en unik mulighet for ventilasjon i hele jakkens fremside. Borrelås stramming på ermene, elastikk/stramming nede. Fôret med mesh for økt komfort.

  TRACKER 7077 SUPERLIGHT DOWN JACKET MARINE

  kr 1 713,00
  Ultralett, behagelig og allsidig unisex dunjakke som kan brukes året rundt og alle steder. Ypperlig jakke både til bruk alene og som ekstra isolasjonslag under skalljakken, og passer like godt til mann som kvinne, da de mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. Den tar også svært liten plass i reisevesken, da den kan komprimeres til å passe inn i den medfølgende posen. Kan også bestilles i følgende farger: Oransje, Grå, Mellomblå og Sort.

  TRACKER 404002 STRIKKET FLEECEJAKKE LYS GRÅMELERT

  kr 795,00
  Behagelig mellomlagsplagg. Strikkefleece-jakke som har sidelommer med glidelås Flatlock-sømmer og børstet på innsiden. Nuppebehandlet

  TRACKER HETTEGENSER ORIGINAL HOOD BLÅMELERT

  kr 438,00
  Klassisk hettegenser i kraftig og behagelig kvalitet. Frontlomme, dobbel hette med snøring. Lycra i alle ribber, flosset innside og forsterket nakkeparti.

  TRACKER BAMSEFLEECE HETTEJAKKE MARINE

  kr 1 101,00
  Superkomfortabel og myk hettejakke laget av korallfiber/polyester. 2 store lommer med skjult glidelås foran, samt snøring i linning for tilpasning av passform. Lite trykkfelt foran (ca. 6,5x9,0cm), og stort trykkfelt på rygg (20x30cm) for enkel påsetting av transfer eller silketrykk.