Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fritidstøy

  Fritidstøy er klær som er designet for å brukes i uformelle eller avslappede situasjoner, som i fritiden eller på ferie. Disse klærne kan være komfortable og funksjonelle, og kan inkludere alt fra t-skjorter og shorts, til joggebukser og hettegensere. Fritidstøy kan også være mer stilige og trendy, som skinny jeans eller skjorter med trykk. Fritidstøy er ofte laget av myke og pustende stoffer som bomull, lin eller fleece, som gir en avslappet og uformell stil. Disse klærne kan også ha funksjoner som lommer eller justerbare stropper, som gir ekstra bekvemmelighet og allsidighet for brukere.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av fritidstøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  TRACKER DUNVEST MØRK GRÅ

  kr 2 450,00
  Dunvest med RDS, Responsible Down Standard, fra Trackar som holder deg varm i kalde omgivelser.

  ULLGENSER 2905 MBLÅ SNICKERS

  kr 1 436,25
  Ønsker du et skikkelig mykt og varmt andrelag kan du bruke denne forsterkede strikkegenseren i ull med kort glidelås. Ull er fukttransporterende og pustende, og gir en naturlig komfort

  2905 ULLGENSER MED KORT GLIDELÅS GRÅ

  kr 1 123,75
  Ønsker du et skikkelig mykt og varmt andre lag kan du bruke denne forsterkede strikkegenseren med kort glidelås i ull. Fukttransporterende og pustende naturlig komfort.