Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fritidstøy

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  CRAFT EXPLORE FLEECEJAKKE BLACK/GRANITE

  kr 873,75
  Avansert mellomlagsjakke til herre i myk, børstet fleece med atletisk snitt som passer like godt til friluftsaktiviteter som til hverdagsbruk. Myk, børstet fleece. Sidelommer med glidelås. Brystlomme med glidelås. Craft-logo på brystet. Regular fit. Funksjon: Fukttransporterende, hurtigtørkende, vindbeskyttende

  CRAFT 3-LAGS SKALLJAKKE BLOCK SHELL BLÅ/SORT

  kr 2 248,75
  Allsidig 3-lags skalljakke med tapede sømmer, innerlomme og frontlommer. Innerlomme med forseglet glidelås Vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer WP: 7000 MVP: 7000

  CRAFT HETTEJAKKE UNIFY OLIVEN GRØNN

  kr 873,75
  Myk og funksjonell hettejakke med stretch. Produsert av resirkulert polyester. To lommer i front. Behagelig ergonomisk og elastisk passform. Hette med snor Solid colors: 100% Polyester-recycled.

  VIKING ANACONDA 4X4 BOA GTX BLACK/ORANGE

  kr 2 767,50
  Anaconda 4x4 Boa GTX – en slitesterk og komfortabel tursko. Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler å bli brukt under tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet. GORE-TEX-membranen gir vanntett beskyttelse. Skoen har selvjusterende innleggssålen og en støtabsorberende EVA mellomsålen. Anaconda 4x4 Boa har et svært godt grep med den robuste, grovmønstrede UGC®-sålen i naturgummi.

  CRAFT SKO V150 ENGINEERED HERRE MARINE

  kr 1 753,75
  V150 Engineered løpesko har luftig overdel i teknisk avansert mesh som gir god ventilasjon ved en intensiv løperunde. Denne allsidige løpeskoen har dessuten V Energy Foam i mellomsålens fremste del som gir effektiv støtdemping og respons, noe som innebærer at energien som overføres til skoen ved nedtråkk tilbakeføres omgående og gir ekstra kraft så du får maks utbytte. Skoen er bygd på en form som følger foten naturlig og er også utrustet med automatisk tåboks samt fleksibilitet på rett sted for at fotens muskler skal kunne arbeide så naturlig og optimalt som mulig. V150 Engineerd har en nøytral grunnstabilitet for å gi rett støtte for løperen med et naturlig løpesteg.

  TRACKER 70780517 SUPERLIGHT HOODED DUNJAKKE MARINE M.ORANGE KONSTRAST

  kr 2 546,25
  Sporty unisex dunjakke som kan brukes året rundt og alle steder. Samme fasong som art. 7077. Ypperlig jakke både til bruk alene og som ekstra isolasjonslag under skalljakken, og passer like godt til mann som kvinne, da de mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. Den tar også svært liten plass i reisevesken, da den kan komprimeres til å passe inn i den medfølgende posen. Fast regulerbar hette. Kommer også i fargene mørk grå og marine med rød kontrast

  TRACKER ORIGINAL 402005 ULTRAFLEECE JAKKE MARINE

  kr 562,50
  Lett og behagelig mellomlagsplagg i microfleece. Sidelommer med glidelås og elastisk stramming i linning. Flatlock-sømmer Non-brushed.

  TRACKER 404010 ORIGINAL KNITTED FLEECE JAKKE ANTRASIT

  kr 1 065,00
  Behagelig mellomlagsplagg jakke i strikket fleece. Jakken har sidelommer med glidelås og flatlock-sømmer. Den har en børstet innside og er nuppebehandlet.

  TRACKER 7076 SUPERSOFT DOWN JACKET

  kr 3 547,50
  Myk og fyldig dunjakke i samme kvalitet som art. 7077, men med mye mer dun. Lett og komfortabel å ha på kroppen. Dunet har utmerket isolasjonsevne som gjør at jakken er perfekt til kalde vinterdager. Dunjakken er komprimerbar med egen pose for pakking. Avtakbar hette med snøring, samt snøring i linning. 3 utvendige lommer. Jakken er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard. RDS dekker sporbarhet og dyrevelferd i hele produksjonskjeden til det ferdige produktet. Du kan lese mer om dette på www.responsibledown.org. Certified by Control Union Certifications / CU 849898. Kan bestilles i følgende farger: marine, rød og mørk grå.

  SKECHERS SKO FLEX ADVANTAGE GREY

  kr 1 433,75
  God komfort og støtabsorbering med Flex Advantage 3.0. Atletisk trenings-sneaker med overdel i Skech-Knit mesh tekstil og Air Cooled Memory Foam innersåle. Syntetisk forsterkning på helkappen. Mykt tekstil fôr. Lett, støtabsorberende mellomsåle. Fleksibel yttersåle i gummi.

  SKECHERS SKO FLEX ADVANTAGE BLACK/WHITE

  kr 1 172,50
  Sporty stil og god komfort med Flex Advantage 2.0. Overdelen er i nesten ett stykke strikket mesh. Syntetiske forsterkninger gir ekstra holdbarhet. Mikro-perforerede forsterkninger. Innstrikkede stabilitets-paneler ved tær, sider og hel. Mykt fôr. Innersåle av støtabsorberende Air Cooled Memory Foam. FlexSole 2.0 mellomsål. Super fleksibel mønstret yttersåle av gummi.

  NYXX SPORTY RYGGSEKK SORT/LIME

  kr 513,75
  Sporty ryggsekk med glidelås i kontrast. Stort hovedrom og utvendig oppbevaringslomme. Sidelommer i meshkvalitet og liten innvendig lomme. Justerbare bryst- og skulderstropper og bærebåndtak. Størrelse: 47x17x35. / ca. 25L. 100% polyester.

  VIDDA BUKSE HERRE GRAFIT

  På vei ut av lager! Vanntett, vindtett og pustende tur- og fritidsbukse. Elastisk justering med borrelåsstramming i livet. Kraftige beltehemper. Konstruert med ekstra bevegelse for sete og knær. Fire store lommer med høyventilerende fôr, som også kan åpnes for økt ventilasjon. Separate ventilasjonsglidelåser på innside av lår og ventilasjonsåpninger i livet. Borrelås stramming nede, fôret med mesh for økt komfort.

  VIDDA JAKKE HERRE GRAFIT

  kr 1 770,00
  Vanntett, vindtett og pustende, lett og elastisk tur- og fritidsjakke. Fullverdig toveis justerbar fjellhette som enkelt kan skjules i kragen. Separate glidelåser og ventilasjonsåpninger under ermene. Ekstra bevegelighet for skuldre og albue. Fire store lommer med høyventilerende fôr, som også kan åpnes for økt ventilasjon. Innerlomme. Kraftig toveis glidelås kombinert med frontklaff gir en unik mulighet for ventilasjon i hele jakkens fremside. Borrelås stramming på ermene, elastikk/stramming nede. Fôret med mesh for økt komfort.

  TRACKER 7077 SUPERLIGHT DOWN JACKET MARINE

  kr 2 227,50
  Ultralett, behagelig og allsidig unisex dunjakke som kan brukes året rundt og alle steder. Ypperlig jakke både til bruk alene og som ekstra isolasjonslag under skalljakken, og passer like godt til mann som kvinne, da de mindre størrelsene er tilpasset damefasongen. Den tar også svært liten plass i reisevesken, da den kan komprimeres til å passe inn i den medfølgende posen. Kan også bestilles i følgende farger: Oransje, Grå, Mellomblå og Sort.

  TRACKER SKJORTE EXCLUSIVE STRETCH REG. LYSBLÅ

  kr 436,25
  Lekker og tidsriktig bomullsskjorte. Satengveven gir en glatt og fin overflate-glans. Easycare - Trenger minimalt med stryking. Knappegaranti

  TRACKER SKJORTE COTTON BLEND INDIGO REGULAR

  kr 373,75
  Stilfull og moderne skjorte i nydelig blanding av bomull og polyester. Lettstelt, myk og behagelig. Finnes i både regular og slim-fit fasong.

  TRACKER 404002 STRIKKET FLEECEJAKKE LYS GRÅMELERT

  kr 993,75
  Behagelig mellomlagsplagg. Strikkefleece-jakke som har sidelommer med glidelås Flatlock-sømmer og børstet på innsiden. Nuppebehandlet

  TRACKER BAMSEFLEECE HETTEJAKKE MARINE

  kr 1 376,25
  Superkomfortabel og myk hettejakke laget av korallfiber/polyester. 2 store lommer med skjult glidelås foran, samt snøring i linning for tilpasning av passform. Lite trykkfelt foran (ca. 6,5x9,0cm), og stort trykkfelt på rygg (20x30cm) for enkel påsetting av transfer eller silketrykk.