Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fugepistol

  Fugepistol

  Fugepistol brukes ofte i det daglige arbeidet, og er derfor et viktig verktøy for mange håndverkere. Derfor er det også nødvendig at det er lett å ta i bruk, uten for mye manuelt arbeid. Det er et nyttig verktøy for å lage en jevn og ren fuge, noe som kan være svært tidkrevende å gjøre for hånd. Fugepistol er en enkel og effektiv måte å få jobben gjort på.

  En batteridrevet fugepistol er et nødvendig verktøy hvis du skal fuge mye. Den gir en jevn og fin påføring som gir et flott resultat. Med en batteridrevet fugepistol blir  jobben også mer effektiv og krever mindre håndkraft enn den manuelle. Dette vil også gjøre at du kan unngå belastningsskader i arm og skuldre, som ofte kan oppstå ved hardt manuelt arbeid.


  Hos oss finner du fugepistoler fra Bosch og Makita som gjør arbeidshverdagen lettere. Våre batteridrevne fugepistoler har funksjoner som variabel hastighetskontroll, anti dryppfunksjon, led-abriedslyst og elektrisk strømovervåkning. Vi håper du finner en som passer til din bruk hos oss. Ta gjerne turen innom butikken vår på Bryn i Oslo om du vil se produktene før du handler.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH FUGEPISTOL GCG 18V-310 SOLO.

  Produktfordeler Den kompakte fugepistolen GCG 18V-310 er en brukervennlig batteridrevet pistol for patroner opptil 310 ml. Pistolen har hastighetsvelger med ni innstillinger og en utløser for justerbar hastighet, slik at det er enkelt å regulere materialmengden. Den gir mulighet til å jobbe raskt selv med klebemidler med høy viskositet, med en trykkraft på 3,5 kN og en hastighet på maksimalt 8 mm/sek. Verktøyets autorevers-funksjon slipper ut trykket på stempelstangen når utløseren slippes, slik at drypping og søl av materiale unngås. Utstyr og bruk Denne batteridrevne fugepistolen er perfekt til sprøyting og tetting. Den kan brukes til alle typer fugemasse- og limpatroner. Tilleggsinformasjon Den kan brukes med alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System).