Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk
  Leverandør: GAUPEN-HENGER AS

  Gaupen G1325 + Flatt Lokk m/Rails

  SKU: 37754
  Produsent varenr.: 10283+11617
  Gaupen modell G1325 utstyrt med flatt lokk med rails. Prisen inkluderer montering, registrering og dekkavgift. Kassemål 144x255x35 cm Totalvekt 1300 kg Nyttelast 1040 kg Egenvekt 260 kg Kan leveres i flere totalvekter. Hjuldimensjon 14" Brems Ja Øvrig informasjon: Vår serie med Varehengere passer ypperlig for fritidsbruk, men også i yrkessammenheng. Bortkjøring av hageavfall, frakt av materialer, byggevarer og lignende. Dette er rimelige hengere av god kvalitet. Med nedfellbare frem- og baklemmer (unntatt F-modeller), godt bremsesystem og solide surrekroker får du en praktisk, sikker og solid henger som vil være til nytte i mange år. Alle våre modeller leveres med støttehjul, festeklemme og presenningsknotter for presenning som standard. Vi har også hengere med totalvekt tilpasset elbiler.
  SKU: 37754
  Produsent varenr.: 10283+11617
  Tilgjengelighet: 1 på lager

  Gaupen tilhenger med flatt lokk og rails er en allsidig løsning som kan tilpasses både skiboks og sykkelstativ, avhengig av dine transportbehov. Dette gjør det mulig å frakte både vintersportsutstyr og sykler på en praktisk og effektiv måte.

  Når du trenger å frakte vintersportsutstyr som ski, snowboard og annet til skistedet, kan du montere en skiboks på det flate lokket. Dette gir deg ekstra plass til å lagre utstyret sikkert og beskyttet, samtidig som du frigjør plass inne i bilen. Skiboksen kan festes forsvarlig på taket av tilhengeren, og railsene på sidene gir deg muligheten til å sikre lasten med stropper eller spenner for å hindre bevegelse under transport.

  På den andre siden, når det er tid for sykkelsesongen, kan du enkelt montere et sykkelstativ på tilhengeren. Dette gjør det mulig å transportere syklene dine uten å måtte bekymre deg for begrenset plass i bilen eller å montere sykkelstativet direkte på bilen. Sykkelstativet kan trygt festes på tilhengeren ved hjelp av railsene, og du kan sikre syklene med stropper eller låsemekanismer for en trygg og problemfri transport.

  Uansett om du er en ivrig skientusiast eller en dedikert syklist, gir Gaupen tilhenger med flatt lokk og rails deg fleksibiliteten til å tilpasse transportløsningen etter sesongen. Dette gjør det enkelt å frakte både skiboksen og syklene dine på en praktisk og sikker måte, samtidig som du har ekstra plass til overs i bilen for passasjerer eller annen bagasje.