Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Gjerdesag

  Gjerdesag

  Med ei god gjerdesag er nesten halve jobben gjort. Hos oss finner du et utvalg av gode gjerdesager til deg som sager mye i det daglige. Vi vil tørre å påstå at gjerdesagen er et av de mest brukte verktøyene på byggeplassen og med muligheten til å kappe de aller fleste størrelser av materialer i ulike vinkler blir gjerdesagen en sikker vinner.


  Vi har forskjellige modeller av gjerdesagene våre. Har du behov for veiledning ved valg av gjerdesag er du velkommen til å ta kontakt med oss eller komme innom i butikken vår på Bryn i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gjerdesag 1203 1-fas.

  Gjerdesagen® 1203 – de norske husbyggernes favoritt med riktig kapasitet for alle arbeidsoppgaver på byggeplassen. Sagen har enkel hurtigkobling for rask av og påmontering av regulerbart rullebord uten bruk av verktøy, og er delbar for enklere transport. Gjerdesagen® 1203 er den absolutt mest solgte byggsagen i Norge. Den har høy 2. håndsverdi. Den er utstyrt med faste stopp i de mest brukte vinklene 0 – 45- 90 grader. Regulerbart og fast rullebord med aluminiumsanhold utvider sagens kapasitet. Det er stuss Ø50 mm på bladboks og på plastkuppel øvrevern, for tilkobling av sponavsug.

  Gjerdesag 805 1-fas.

  Gjerdesagen® 805 – egner seg utmerket til hus og hytte-bygging, renoveringsarbeider, og der plassen er begrenset. Den er liten og lett, men effektiv og nøyaktig. Den er enkel å betjene, og omstilling mellom forskjellige arbeidsoperasjoner tar et minimum av tid. Nå med sterkere motor på 1,5 kW. Faste stopp er lagt inn i svingskiven i vinklene 0-15-22,5-45 og 90 grader. Du kan kappe, klyve, false, dobbelgjære og bearbeide store bygningsplater. Den har høy annenhåndsverdi og reservedeler er lett tilgjengelig.