Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GRESSTRIMMER

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Honda Gresstrimmer HHTE 38 BE Batteri

  kr 2 152,00
  Gresstrimmer HHTE38BE Batteridrevet gresstrimmer Praktisk, effektiv og med lav vekt. Gresstrimmeren gir sikker og nøyaktig kutting, ved hjelp av nylontråd med automatisk trådmater. Trimmeren egner seg like godt til kant-trimming som til rydding av langt gress og overgrodde områder.

  Honda Gresstrimmer UMK 435 UE

  kr 5 192,00
  UMK 435 UE Universal trimmer og ryddesag for mer profesjonell bruk. God balanse og minimal vibrasjon Kraftig 35 cc motor Rett kraftoverføringsaksel med clutch Trimmerhode med dobbel skjæretråd Dobbelt håndtak for maksimal brukerkontroll

  Honda GresstrimmerUMS 425 LN

  kr 3 090,00
  UMS 425 LN Ypperlig gresstrimmer til siste finpuss i hagen, med langt og bøyd riggrør for en bedre arbeidsstilling. God balanse og minimal vibrasjon Solid kraftoverføringswire Trimmerhode med dobbel skjæretråd

  Stihl FSA 65 Batteri Trimmer SOLO

  kr 1 760,00
  Letthåndterlig og stillegående batteritrimmer. Perfekt til klipping og trimming. For deg som tenker litt ekstra på naboer og miljøet.

  Stihl FSA 85 Batteri Trimmer SOLO

  kr 1 920,00
  Lett, stillegående og kraftig batteritrimmer med det komfortable trådhode AutoCut C 4-2 og utvidet skjærekrets for stell og trimming av kanter etc. Med praktisk avstandsbøyle for klipping langs hindringer, rundt busker og trær. Ideell for klipping i støyfølsomme omgivelser f.eks. parker og gravlunder.

  Stihl Gressrydder FS 490 C-EM

  kr 8 792,00
  Kraftig ryddesag med M-Tronic (M) og Easy2Start (E) Lettstartet og meget sterk gressrydder med elektronisk motorstyringssystem, STIHL M-Tronic, for optimal effekt og lavt drivstofforbruk. En maskin spesielt utviklet for profesjonell gressrydding, med fokus på effektivitet, minimalt vedlikehold, lang levetid og lave kostnader. Leveres som standard med trimmerhode og universalselen ADVANCE PLUS.
  banner