Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GRESSTRIMMER

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Honda Gresstrimmer HHTE 38 BE Batteri.

  kr 2 152,00
  Gresstrimmer HHTE38BE Batteridrevet gresstrimmer Praktisk, effektiv og med lav vekt. Gresstrimmeren gir sikker og nøyaktig kutting, ved hjelp av nylontråd med automatisk trådmater. Trimmeren egner seg like godt til kant-trimming som til rydding av langt gress og overgrodde områder.

  Honda Gresstrimmer UMK 435 UE

  kr 5 192,00
  UMK 435 UE Universal trimmer og ryddesag for mer profesjonell bruk. God balanse og minimal vibrasjon Kraftig 35 cc motor Rett kraftoverføringsaksel med clutch Trimmerhode med dobbel skjæretråd Dobbelt håndtak for maksimal brukerkontroll

  Honda GresstrimmerUMS 425 LN

  kr 3 090,00
  UMS 425 LN Ypperlig gresstrimmer til siste finpuss i hagen, med langt og bøyd riggrør for en bedre arbeidsstilling. God balanse og minimal vibrasjon Solid kraftoverføringswire Trimmerhode med dobbel skjæretråd

  Stihl FS 131 Gress og Ryddesag

  kr 4 392,00
  Produktet må hentes i butikk. Ekstra sterk gresstrimmer for arbeid på flater med seigt gress. Lettstartet med 4-MIX motor og en forenklet startprosess. Komplett utstyrt med tohåndsstyre, håndtak med integrert stoppknapp, 4-MIX motor med større tank for lengre driftstid, stiv drivaksel og med dobbel skuldersele. Leveres med både trimmerhode, krattkniv og sagblad.

  Stihl FS 55 Gresstrimmer1.0 Hk

  kr 2 690,00
  **Kun 1. stk** MÅ HENTES I BUTIKK Sterk og allsidig trimmer med rett riggrør og ergonomisk tohåndsstyre. Med moderne STIHL 2-MIX motor som gir lavere utslipp og lavere drivstofforbruk. Kan brukes både med trimmerhode, PolyCut-kniver og gressblad. Passer utmerket til klipping av små flater, trimming rundt trær og busker, langs kanter og rabatter. Tar seigt og langt gress uten problemer!

  Stihl FSA 56 Gresstrimmer m/batteri og lader

  kr 1 992,00
  Lett batteridrevet gresstrimmer med sterk skjæreeffekt. Diameter skjærekrets på 280 mm, mykt grep, justerbar skaftlengde ved å trykke på en knapp og justering av håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden justeres enkelt gjennom at trimmerhodet trykkes lett mot bakken under fart. Så stillegående at det ikke kreves noen hørselsvern. Leveres som standard med batteri AK 10 og lader AL 101.

  Stihl FSA 65 Batteri Trimmer SOLO

  kr 1 760,00
  Letthåndterlig og stillegående batteritrimmer. Perfekt til klipping og trimming. For deg som tenker litt ekstra på naboer og miljøet.

  Stihl FSA 85 Batteri Trimmer SOLO

  kr 1 920,00
  Lett, stillegående og kraftig batteritrimmer med det komfortable trådhode AutoCut C 4-2 og utvidet skjærekrets for stell og trimming av kanter etc. Med praktisk avstandsbøyle for klipping langs hindringer, rundt busker og trær. Ideell for klipping i støyfølsomme omgivelser f.eks. parker og gravlunder.

  Stihl Gressrydder FS 490 C-EM

  kr 8 792,00
  Kraftig ryddesag med M-Tronic (M) og Easy2Start (E) Lettstartet og meget sterk gressrydder med elektronisk motorstyringssystem, STIHL M-Tronic, for optimal effekt og lavt drivstofforbruk. En maskin spesielt utviklet for profesjonell gressrydding, med fokus på effektivitet, minimalt vedlikehold, lang levetid og lave kostnader. Leveres som standard med trimmerhode og universalselen ADVANCE PLUS.