Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GRESSTRIMMER

  Gresstrimmer

  Gresstrimmer er det perfekte redskapet for smale steder hvor gressklipperen ikke kommer til. Hos oss finner du kantklipper i ulike størrelser og med ulike type kniver og tråder. Uansett om du skal klippe plenen i hagen, eller skal påta deg tøffere arbeid med høyt og seigt gress, har vi en gresstrimmer som får jobben gjort!

  Vi har et stort utvalg trimmere av høy kvalitet fra kjente merkevarer som Toro, Stihl og Makita. Velg mellom kraftige bensindrevne gresstrimmere eller batteridrevne trimmere som er lett å håndtere. Uansett hvilken gresstrimmer du kjøper, skal du vite at du alltid får et produkt av ypperste kvalitet når du handler hos oss.

  Jegard har over 50 års erfaring i bransjen, og vi hjelper deg gjerne med å finne en god kantklipper eller trimmer til ditt behov. Besøk butikken vår i Oslo, eller ta kontakt med oss her på nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Gresstrimmer 18V DUR193Z

  kr 1 642,50

  Stihl FS 411 Gress og Ryddesag C-EM

  kr 10 590,00
  STIHL FS 411 C-EM har en ekstra stor arbeidsdiameter på 520 mm. STIHL 2-MIX-motor med høy effekt og lavt drivstofforbruk, gir nok kraft for krevende, store områder med gress og kratt . STIHL FS 411 C-EM er utstyrt med STIHL Easy2Start for enkel start og utstyrt med Stihl M-Tronic for optimal motorkraft. Produktet er leveres fullt utstyrt med tre ulike skjæreverktøy; trimmerhode AutoCut 46-2, krattkniv og sagblad, slik at du enkelt kan tilpasse ryddesagen til oppgaven. STIHL universalsele ADVANCE PLUS er inkludert for maks komfort,

  Toro Gresstrimmer 60V BL Solomaskin.

  kr 2 195,00
  Batteridrevet, lettstelt og velbalansert trimmer fra Toro. Passer til de mindre ryddeoppgavene i hagen samt til de mer krevende overflatene. Tykt gress eller store områder er ikke noe problem for denne effektive høyytelsestrimmeren. Juster batteristørrelsen og trimmerkabelen for å fungere. Hvis du for eksempel trimmer i tykt, vått gress, utstyr trimmeren med et kraftigere batteri og tykkere wire og juster ryddebredden. Denne modellen er også utmerket for kantklipping. Og best av alt: 60-volts batteriet er kompatibelt med alle andre produkter i Flex-Force batteridrevne serien. Batteri og lader selges separat. Toros 60V Flex-Force Power System er: Enkel å starte – Enkel å bruke – Enkel å vedlikeholde!

  Stihl FS 40 Gresstrimmer

  kr 2 990,00
  Liten og lett gresstrimmer. Egner seg for klipping av små gressplener eller trimming langs kanter, busker og trær. Lett og starte.

  Stihl FSA 135 Gress og ryddesag Enhet

  kr 6 290,00
  Robust og kraftig batteritrimmer for klipping av gress og trimming i støyfølsomme omgivelser. Klippediameter med trimmertråd er på hele 420 mm og med gressblad 260 mm. Ergonomisk tohåndsstyre med trinnløs justering av hastighet i tre trinn, LED-display, dobbel skulderreim og luftfilter for lang levetid. Med sin lave vekt og godt vektbalanse er trimmeren perfekt for lengre arbeidsøkter. Trimmeren leveres med trimmertråd, men er en meget allsidig maskin takket være det brede utvalget av STIHL skjæreverktøy. Klargjort for STIHL Smart Connector 2 A.

  Makita Gresstrimmer/Hekksaks 18V DUM604ZX

  kr 1 501,25

  Stihl FSA 57 Gresstrimmer Solo

  kr 1 690,00
  Den lette trådløse gressklipperen med en kraftig skjæreffekt. Skjæreomkretsdiameter på 280 mm, mykt grep, justerbar aksellengde ved å trykke på en knapp og justerbare håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden kan enkelt justeres ved å trykke trimmerhodet lett mot bakken mens du øker hastigheten. Så stille at det ikke kreves hørselsvern. Leveres uten batteri og lader.

  Makita Gresstrimmer 2X18V DUR369AZ

  kr 5 950,00

  Makita Gresstrimmer 2X18V 350MM DUR368AZ

  kr 5 172,50

  Makita Gresstrimmer 18V DUR189Z

  kr 3 456,25

  Stihl FSA 130 Batteri Trimmer SOLO

  kr 5 990,00
  Kraftig, men likevel enkel batteridrevet trimmer for flatearbeider i seigt gress. Standard utstyrt med trimmerhode med klippediameter på 420 mm, men kan også utstyres med metallverktøy. Maskinen har tre effektinnstillinger og justerbart styre. Kan brukes både med ryggbatteri for lange arbeidsøkter eller batteriryggsekk for AP batterier (tilbehør). Samtlige angitte driftstider viser med gresskniv. For driftstider med trimmertråd, se vår batteriguide PRO. Leveres uten tilkoblingsledning, batteri og lader.

  Stihl FS 131 Gress og Ryddesag.

  kr 6 990,00

  Stihl FSA 57 Gresstrimmer m/batteri og lader

  kr 2 990,00
  Lett batteridrevet gresstrimmer med sterk skjæreeffekt. Diameter skjærekrets på 280 mm, mykt grep, justerbar skaftlengde ved å trykke på en knapp og justering av håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden justeres enkelt gjennom at trimmerhodet trykkes lett mot bakken under fart. Så stillegående at det ikke kreves noen hørselsvern. Leveres som standard med batteri AK 10 og lader AL 101.

  Stihl Gressrydder FS 490 C-EM

  kr 12 125,00
  Kraftig ryddesag med M-Tronic (M) og Easy2Start (E) Lettstartet og meget sterk gressrydder med elektronisk motorstyringssystem, STIHL M-Tronic, for optimal effekt og lavt drivstofforbruk. En maskin spesielt utviklet for profesjonell gressrydding, med fokus på effektivitet, minimalt vedlikehold, lang levetid og lave kostnader. Leveres som standard med trimmerhode og universalselen ADVANCE PLUS.

  Makita Trimmerhode Tap&Go 2,0mm

  kr 482,50

  Makita Gresstrimmer 18V DUR181Z

  kr 1 467,50