Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GRESSTRIMMER

  Gresstrimmer

  Gresstrimmer er det perfekte redskapet for smale steder hvor gressklipperen ikke kommer til. Hos oss finner du kantklipper i ulike størrelser og med ulike type kniver og tråder. Uansett om du skal klippe plenen i hagen, eller skal påta deg tøffere arbeid med høyt og seigt gress, har vi en gresstrimmer som får jobben gjort!

  Vi har et stort utvalg trimmere av høy kvalitet fra kjente merkevarer som Toro, Stihl og Makita. Velg mellom kraftige bensindrevne gresstrimmere eller batteridrevne trimmere som er lett å håndtere. Uansett hvilken gresstrimmer du kjøper, skal du vite at du alltid får et produkt av ypperste kvalitet når du handler hos oss.

  Jegard har over 50 års erfaring i bransjen, og vi hjelper deg gjerne med å finne en god kantklipper eller trimmer til ditt behov. Besøk butikken vår i Oslo, eller ta kontakt med oss her på nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Gress & Ryddesag GFR 18v-23 23CM Solo

  Produktfordeler: GFR 18V-23 Professional er en batteridrevet gresstrimmer med en sterk, børsteløs motor for høy ytelse, lengre brukstid og lengre levetid. . Du kan justere motorturtallet manuelt til arbeidsforholdene for å optimere brukstiden. Den elektroniske hastighetsreguleringen holder rotasjonshastigheten konstant, for jevn klippeytelse. Boschs Anti-Tangle-funksjon sørger for jevnere klipping ved å hindre blokkering på grunn av høyt gress eller ugress som setter seg fast rundt skaftet. Den velbalanserte og lette konstruksjonen sørger for komfort under arbeidet. Utstyr og bruk: GFR 18V-23 Professional er en kraftig batteridrevet gresstrimmer for mellomstore og store hager og klipper uten problemer tykkere vegetasjon og tett undervegetasjon. Den passer til alle batterier og ladere i Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: GFR 18V-23 Professional har et slitesterkt motorhus av aluminium, laserskåret metallkniv med skjærediameter på 23 cm og en plantebeskytter som sørger for at trestammer ikke skades. Den leveres med Pro-Tap-spolen med EasyWind for lettere klipping. Kniven og spolen skiftes enkelt. Den leveres også med en skulderrem.

  Bosch Gresstrimmer GRT 18v-33 33cm Solo

  Produktfordeler: GRT 18V-33 Professional er en batteridrevet gresstrimmer med en sterk, børsteløs motor for høy ytelse, lengre brukstid og lengre levetid. Du kan justere motorturtallet manuelt til arbeidsforholdene for å optimere brukstiden. Den elektroniske hastighetsreguleringen holder rotasjonshastigheten konstant, for jevn klippeytelse. Boschs Anti-Tangle-funksjon sørger for jevnere klipping ved å hindre blokkering på grunn av høyt gress eller ugress som vikler seg rundt skaftet. Den velbalanserte, lette konstruksjonen og det lave støynivået sørger for komfort under arbeidet. Det slitesterke Pro-Tap-systemet med EasyWind for rask trådmating gir en klippediameter på 33 cm. Plantebeskytteren sørger for pene kanter og beskytter trær og planter. Utstyr og bruk: GRT 18V-33 Professional er en perfekt løsning for klipping av høyt gress i mellomstore til store hager og fjerning av ugress i oppkjørsler. Den passer til alle batterier og ladere i Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: Den har et slitersterkt motorhus av aluminium og leveres med en praktisk skulderrem.

  Makita Gresstrimmer 18V DUR193Z

  Hendig gresstrimmer med 260mm trimmerbredde, teleskopstang og dreibart trimmerhode.Effektiv 18V gresstrimmer med nytt ergonomisk håndtak. Trimmeren er velbalansert med ergonomisk håndtak og har lengdejustering (123 -143 cm) og 5 trinns justering av kuttehodets vinkel. Rotering av trimmerhode til 180° for bruk til kanttrimming som f.eks. langs kantstein. Tap & go trådspole med kløvertråd. Avstandsbøyle for mindre forbruk av tråd.

  Stihl FS 411 Gress og Ryddesag C-EM

  Den sterke og robuste bensindrevne ryddesagen STIHL FS 411 C-EM har en ekstra stor arbeidsdiameter på 520 mm for svært effektivt arbeid. STIHL 2-MIX-motor med høy effekt og lavt drivstofforbruk, gir nok kraft for krevende, store områder med gress og kratt . Med STIHL antivibrasjonssystem reduseres vibrasjonene til et minimum. Dette i kombinasjon med det ergonomiske tohåndsstyret bidrar til en naturlig bevegelse som skåner muskler og ledd. STIHL FS 411 C-EM er utstyrt med STIHL Easy2Start for enkel start. For optimal motoreffekt ved konstant maksimal hastighet er maskinen utstyrt med STIHL M-Tronic 3.0 . ettspakskontrollen gjør at alle maskinen enkelt kan kontrolleres med én hånd. Stoppknapp sørger for at maskinen alltid er klar til å starte selv etter en kort pause i arbeidet. Gjennom en diagnosekontakt kan din STIHL-fagforhandler få informasjon om maskinversjon, driftstid og reparasjons- og vedlikeholdsinstruksjoner for din STIHL FS 411 C-EM. Den bensindrevne ryddesagen STIHL FS 411 C-EM leveres fullt utstyrt med tre ulike skjæreverktøy; trimmerhode AutoCut 46-2, krattkniv og sagblad, slik at du enkelt kan tilpasse ryddesagen til oppgaven. Det store vernedekselet gir meget god beskyttelse mot sprutende gressklipp og små steiner. I tillegg er STIHL universalsele ADVANCE PLUS inkludert for ergonomisk arbeid.

  Toro Gresstrimmer 60V BL Solomaskin.

  Batteridrevet, lettstelt og velbalansert trimmer fra Toro. Passer til de mindre ryddeoppgavene i hagen samt til de mer krevende overflatene. Tykt gress eller store områder er ikke noe problem for denne effektive høyytelsestrimmeren. Juster batteristørrelsen og trimmerkabelen for å fungere. Hvis du for eksempel trimmer i tykt, vått gress, utstyr trimmeren med et kraftigere batteri og tykkere wire og juster ryddebredden. Denne modellen er også utmerket for kantklipping. Og best av alt: 60-volts batteriet er kompatibelt med alle andre produkter i Flex-Force batteridrevne serien. Batteri og lader selges separat. Toros 60V Flex-Force Power System er: Enkel å starte – Enkel å bruke – Enkel å vedlikeholde!

  Stihl FS 40 Gresstrimmer

  Lett og kompakt gresstrimmer med et forenklet startsystem. Utstyrt med multifunksjonshåndtak, bøylehåndtak og STIHL 2-MIX motor som gir lavere utslipp og drivstofforbruk. Perfekt for klipping av små gressplener eller til trimming langs rabatter, kanter, busker og trær.

  Stihl FSA 135 Gress og ryddesag Enhet

  Robust og kraftig batteritrimmer for klipping av gress og trimming i støyfølsomme omgivelser. Klippediameter med trimmertråd er på hele 420 mm og med gressblad 260 mm. Ergonomisk tohåndsstyre med trinnløs justering av hastighet i tre trinn, LED-display, dobbel skulderreim og luftfilter for lang levetid. Med sin lave vekt og godt vektbalanse er trimmeren perfekt for lengre arbeidsøkter. Trimmeren leveres med trimmertråd, men er en meget allsidig maskin takket være det brede utvalget av STIHL skjæreverktøy. Klargjort for STIHL Smart Connector 2 A.

  Stihl FSA 57 Gresstrimmer Solo

  Den lette trådløse gressklipperen med en kraftig skjæreffekt. Skjæreomkretsdiameter på 280 mm, mykt grep, justerbar aksellengde ved å trykke på en knapp og justerbare håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden kan enkelt justeres ved å trykke trimmerhodet lett mot bakken mens du øker hastigheten. Så stille at det ikke kreves hørselsvern. Leveres uten batteri og lader.

  Makita Gresstrimmer 2X18V DUR369AZ

  Meget sterk og god gresstrimmer/ krattrydder med børsteløs motor på 1000W.Stillegående og meget kraftig gresstrimmer/krattrydder med stor kapasitet og mye standard tilbehør. Denne har en trimmerbredde på hele 430 mm, samt tre hastighetsinnstillinger og revers funksjon for ulike arbeidsoppgaver og driftstid. Til denne leveres også trådfri trimmerhode som tilbehør 191M75-9.

  Makita Gresstrimmer 2X18V 350MM DUR368AZ

  Den børsteløse motoren gir høy kraft og god driftstid. Konstant hastighetskontroll gjør at rotasjonshastigheten opprettholdes også ved endring i belastning. Om bladene brått skulle sette seg fast, har maskinen en sikkerhetsfunksjon som raskt kutter motoren.

  Makita Gresstrimmer 18V DUR189Z

  Gresstrimmer med børsteløs motor, justerbar lengde, tre trinn og auto-hastighetskontroll.Effektiv, trimmer med børsteløs motor og hastighets regulering med revers funksjon. Lengdejustering av stang for tilpassning til bruker og terreng. Tre hastighter for optimal utnyttelse av batteri. I tillegg har denne auto-hastighetskontrol for tilpasning av hastigheten i forhold til gressmengde. Revers funksjon for frigjøring fastsittende gress.

  Stihl FSA 130 Batteri Trimmer SOLO

  Kraftig, men likevel enkel batteridrevet trimmer for flatearbeider i seigt gress. Standard utstyrt med trimmerhode med klippediameter på 420 mm, men kan også utstyres med metallverktøy. Maskinen har tre effektinnstillinger og justerbart styre. Kan brukes både med ryggbatteri for lange arbeidsøkter eller batteriryggsekk for AP batterier (tilbehør). Samtlige angitte driftstider viser med gresskniv. For driftstider med trimmertråd, se vår batteriguide PRO. Leveres uten tilkoblingsledning, batteri og lader.

  Stihl FS 131 Gress og Ryddesag.

  Kraftig gresstrimmer for arbeid på flater med seigt gress. Lettstartet med 4-MIX motor og en forenklet startprosess. Komplett utstyrt med tohåndsstyre, håndtak med integrert stoppknapp, 4-MIX motor med større tank for lengre driftstid, stiv drivaksel og med dobbel skuldersele. Leveres med både trimmerhode, krattkniv og sagblad.

  Stihl FSA 57 Gresstrimmer m/batteri og lader

  Lett batteridrevet gresstrimmer med sterk skjæreeffekt. Diameter skjærekrets på 280 mm, mykt grep, justerbar skaftlengde ved å trykke på en knapp og justering av håndtak med styrespak. Komplett med batteri og lader. Trimmertråden justeres enkelt gjennom at trimmerhodet trykkes lett mot bakken under fart. Så stillegående at det ikke kreves noen hørselsvern. Leveres som standard med batteri AK 10 og lader AL 101.

  Stihl Gressrydder FS 490 C-EM

  Kraftig ryddesag med M-Tronic (M) og Easy2Start (E) Lettstartet og meget sterk gressrydder med elektronisk motorstyringssystem, STIHL M-Tronic, for optimal effekt og lavt drivstofforbruk. En maskin spesielt utviklet for profesjonell gressrydding, med fokus på effektivitet, minimalt vedlikehold, lang levetid og lave kostnader. Leveres som standard med trimmerhode og universalselen ADVANCE PLUS.