Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Høvel, fres, multiverktøy

  Multiverktøy


  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av multiverktøy, høvel, lamellfres og overfres på batteri. Med et multiverktøy kan du fikse nesten alt! Du blant annet sage, kutte, og slipe nesten alle materialer. Det er også veldig lett å bytte mellom de ulike verktøyene. Løs problemer du ikke har fått fullført før med multiverktøy, et must-have i verktøykassen!

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy fra kjente merkevarer som Stihl og Makita. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH GIPSFRES GCU 18V-30 SOLO.

  Produktfordeler: GCU 18V-30 gir kraften som trengs til å sage over 100 meter med 12 mm tykke gipsplater med en 1/8" (3,17 mm) bit med ett ProCORE18V 4.0Ah-batteri, takket være den sterke børsteløse motoren med turtall på 30 000 o/min. Den kompakte lettvektsdesignen og en støvtett bryter sørger for komfortabelt grep i alle posisjoner, slik at jobben blir mindre anstrengende, og en støvtett bryter med IP5X forlenger verktøyets levetid ved å holde støv ute. Utstyr og bruk: Verktøyet er konstruert for saging av gipsplater helt inntil vinduer, dører, adkomstluker og strømuttak. Det sager også kryssfiner, OSB og takplater og passer til 3 mm, 6 mm, 1/8'', 5/32' og 1/4'' spennhylser. Tilleggsinformasjon: Verktøyet leveres som standard med en svært effektiv støvsugeradapter som sørger for sunnere og renere omgivelser, og 3 spennhylser. Den har også en støvtett bryter med IP5X som bidrar til å hindre tidlig svikt ved verktøyet på grunn av fint støv fra gipsplater, og et kraftig LED-lys som lyser opp sageområdet, en motorbrems som stopper verktøyet umiddelbart, og et belteklips som du kan henge verktøyet i.

  Makita Multiverktøy 18V DTM52Z SOLO

  Kraftig 18V multiverktøy med Starlock Max verktøyfeste og veldig lave vibrasjonsverdierKraftig børsteløs motor, hastighetsjustering og 3.6° vinkel på bladbevegelsen for økt effektivitet. Motoren er plassert slik at man får et smalt og godt grep på maskinen, og AVT gir meget lave vibrasjonsverdier.

  Bosch Høvel GHO 12V-20 SOLO L-BOXX

  Den første 12-volts høvelen for profesjonelle, for en ny standard for verktøykontroll Det optimerte balansepunktet sørger for komfortabel og ergonomisk håndtering Børsteløs EC-motor og 12 V-system gir en kompakt verktøydesign Bevegelsesfrihet uten ledning for maksimal brukervennlighet i alle arbeidsstillinger GHO 12V-20 Professional 12 V høvel er den første i sitt slag, og representerer en ny standard når det gjelder verktøykontroll og -føring. Det optimerte balansepunktet sørger for komfortabel og ergonomisk håndtering. Den børsteløse EC-motoren og 12 V-systemet gir en kompakt verktøydesign. Dette, kombinert med bevegelsesfriheten uten ledning, gir maksimal brukervennlighet i alle arbeidsstillinger. Dette verktøyet er beregnet for høvling av tre. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 12 V batterier og ladere (Professional 12V System) og også med støvposene og støvavsugssystemet Bosch Click & Clean. GHO 12V-20 Professional har også et Wood Razor-blad.

  Bosch Rettsliper GGS 18 V-23 LC SOLO L-BOXX

  Batteridrevet rettsliper med kraft som en nettdrevet sliper En ny standard for kraft – tilsvarende 1000 W: Sterkere enn vanlige nettdrevne slipemaskiner takket være den kraftfulle børsteløse motoren Svært god kontroll over verktøyet: Med Drop & KickBack Control, brems, og tilbys også i utførelse med PROtection switch (PROtection-bryter) Svært brukervennlig: Med tilkoblingsmulighet og smalt håndtak for enkel håndtering GGS 18V-23 LC og GGS 18V-23 PLC er Boschs lange batteridrevne rettslipere med ytelse som nettdrevne maskiner. Med den kraftige børsteløse motoren er den like sterk som en 1000-watts nettdrevet rettsliper. Den har Drop & KickBack Control og brems. En variant med PROtection-bryter tilbys også. Tilkoblingsmulighet og ekstremt smalt håndtak sørger for perfekt kontroll over verktøyet.

  Bosch Kantfreser GKF 12V-8 SOLO L-BOXX

  Verdens første 12-volts kantfres for profesjonelle, med unik design for perfekt kontroll Innovative form, lav vekt og ideelt balansepunkt sørger for komfortabel, ergonomisk håndtering Børsteløs motor og 12-voltssystem gir kompakte dimensjoner Batteridrevet for maksimal manøvrerbarhet, komfort og frihet under fresing GKF 12V-8 Professional batteridrevet kantfres er verdens først i 12 V-kategorien for profesjonelle, og har en unik design for perfekt kontroll. Den innovative formen, lav vekt og ideelt balansepunkt sørger for komfortabel, ergonomisk håndtering. Den børsteløse motoren og et 12-voltssystem gjør kantfresen kompakt. Den er batteridrevet for maksimal manøvrerbarhet, brukervennlighet og frihet under fresing. Dette verktøyet er beregnet for kantfresing i tre og plast. Den kan brukes med alle Bosch Professional 12V-batterier og -ladere (Professional 12V System). GKF 12V-8 Professional har også funksjoner som rask makro-dybdejustering, finjustering, låsbar kuttedybde og spindellås.

  Bosch Høvel GHO 18V L-boxx SOLO.

  Imponerende kraft uten ledning i 18 V-kategorien Arbeidet går raskt unna, uten avbrudd, med trinnløs innstilling av kuttedybden inntil 1,6 mm Med svært skarpe, slitesterke vendbare blad i hardmetall for nøyaktig overflatebearbeiding av høy kvalitet Lav vekt for enkel og komfortabel håndtering GHO 18V-LI Professional batteridrevet høvel har krefter som imponerer i 18 V-kategorien. Den har trinnløs innstilling av kuttedybden inntil 1,6 mm, noe som gir mulighet til rask fremdrift i arbeidet, uten avbrudd. Høvelen har svært skarpe, slitesterke vendbare blad i hardmetall, som gir nøyaktige resultater og overflatebearbeiding av høy kvalitet. Lav vekt for enkel, komfortabel håndtering. Dette verktøyet er beregnet for høvling av tre. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Flexible Power System), og med Bosch Click & Clean-støvavsugssystemet. GHO 18V-LI Professional har også funksjoner som dobbelt sponavsug, li-ion-teknologi og Speed Selection.