Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Høvel, fres og multiverktøy

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Overfres RT0702CX2J

  kr 3 937,50
  Effektiv og smidig 710W overfres RT0702C er en kompakt fres som kan brukes med mange typer anlegg som dekker de fleste applikasjoner. Variabel hastighetsjustering og gjenstartsbeskyttelse. Leveres med parallellanlegg, kantanlegg, vinkelanlegg, senkeanlegg og frihåndsanlegg i Makpac koffert. Det medfølger 6 og 8mm spennhylser.

  Makita Overfres RP2303FCXJ 2300W

  kr 6 987,50

  Bosch Kantfreser GKF 600

  kr 4 235,00
  En praktisk spesialfres for nøyaktige kanter Optimert form gjør den til en svært kompakt nettdrevet kantfres Dybdejustering og nøyaktig tilpasset motor gir mulighet til helt eksakt innstilling og nøyaktige resultater Alle forsatsene gjør verktøyet svært allsidig GKF 600 Professional nettdrevet kantfres er et praktisk spesialverktøy for nøyaktige kanter. Det har en optimert design som gjør den til en svært kompakt nettdrevet kantfres. Fresens dybdejustering og den nøyaktig tilpassede motoren gir mulighet til hekt eksakt innstilling og nøyaktige resultater. De mange forsatsene gir verktøyet mange bruksområder. Dette verktøyet er beregnet for fresing i tre og plast. Verktøyet passer til forskjellige styreskinner fra Bosch og Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GKF 600 Professional er utstyrt med spindellås.

  Makita Overfres RT0702C

  kr 2 112,50

  Makita Overfres RP1110CJ 8MM 1100WATT

  kr 6 112,50

  Makita Overfres RP0900J 8MM 900WATT

  kr 2 612,50

  Makita Høvel KP0810CJ 82MM 1050WATT

  kr 6 062,50

  Makita Overfres 18V DRT50ZJX5

  kr 4 962,50

  Bosch Overfres GOF 1250 CE

  kr 7 872,50

  Bosch Multikutter GOP 18V-28 SOLO l-boxx.

  kr 4 147,50
  Fordeler Det sterke universaltalentet i Bosch StarlockPlus-kategorien Overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonalt nøyaktig tilpasset forbindelse for høy direkte kraftoverføring LED-spot gir lys på arbeidsplasser og bedre sikt når det er mørkt Hurtigkobling for raskt og enkelt bytte av tilbehør GOP 18V-28 Professional batteridrevet multiverktøy er en sterk allrounder i Bosch StarlockPlus-kategorien. Et overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonal nøyaktig tilpasset kobling mellom maskinen og tilbehøret gir høyest mulig kraftoverføring og dermed raskere fremdrift i arbeidet. Multiverktøyet har også et LED-spotlys som lyser opp arbeidsplassen og forbedrer sikten ved arbeid i mørke. Hurtigkoblingsfuksjonen gjør dessuten at det er raskt og enkelt å bytte tilbehør. Dette verktøyet er beregnet for utskjæring i innredning og båtrenovering, og til kutting av rør og spiker. Det kan brukes i tre, plast og metall. Det er kompatibelt med Starlock- og StarlockPlus-systemene. GOP 18V-28 Professional har også funksjoner som Constant Speed, softgrep og Speed Selection.

  Bosch Murnotfres GNF 35 CA

  kr 10 972,50
  Boschs slissefres for allsidig bruk Ideelt forhold mellom ytelse og vekt reduserer tretthet for behagelig og kontinuerlig arbeid Har optimerte gripesoner for enkelt og ergonomisk arbeid Med en 1 400 W-motor og konstant turtall for høy ytelse og sterke arbeidsresultater GNF 35 CA Professional er Boschs nettdrevne slissefres for allsidig bruk. Verktøyets ideelle forhold mellom ytelse og vekt reduserer belastningen på kroppen, for komfortabelt og kontinuerlig arbeid. Det har optimerte gripesoner for enkelt og ergonomisk arbeid. Med en 1 400 W-motor og konstant turtall leverer denne høyeffektive slissefresen sterke arbeidsresultater. Dette verktøyet er beregnet for slissefresing i betong og stein. Det kan brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GNF 35 CA Professional omfatter også funksjoner som mykstart og spindellås.

  Bosch Høvel GHO 26-82

  kr 3 860,00
  Universalhøvel Sterk 710 W-motor sørger for rask og nøyaktig høvling Justerbart dobbelt sponavsug for komfortabel støvfjerning og ren arbeidsflate Brukervennlig med kompakt form som gjør at den kommer til på vanskelig tilgjengelige steder GHO 26-82 D Professional nettdrevet høvel er en høvel for universalbruk på tre. Den sterke 710 W-motoren sørger for rask og nøyaktig høvling. Høvelen har også et justerbart dobbelt sponavsugssystem for komfortabel sponfjerning og ren arbeidsflate. Med den kompakte formen er den dessuten brukervennlig, og kommer til på vanskelig tilgjengelige steder. Dette verktøyet er beregnet for høvling av tre. Det passer til forskjellige støvposer og kantføringer samt Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GHO 26-82 D Professional har også et Wood Razor-blad.

  Bosch Multikutter GOP 12V-28 Solo L.boxx

  kr 2 597,50
  Det mest kompakte multiverktøyet i Bosch Starlock-kategorien Overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonalt nøyaktig tilpasset forbindelse for høy direkte kraftoverføring Det smale håndtaket gjør verktøyet svært ergonomisk og lett å håndtere Lav vekt for enkel og komfortabel håndtering GOP 12V-28 Professional batteridrevet multiverktøy er den mest kompakte løsningen i Bosch Starlock-kategorien. Et overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonal nøyaktig tilpasset kobling mellom maskinen og tilbehøret gir høyest mulig kraftoverføring og dermed raskere fremdrift i arbeidet. Multiverktøyets håndtak er smalt, slik at de ergonomisk og enkelt å håndtere. Den lave vekten bidrar også til komfort og brukervennlighet. Dette verktøyet er beregnet for pussing, utskjæringer i gipsplater og montering av kjøkkeninnredning. Det kan brukes i tre, plast og metall. Det er kompatibelt med Starlock-systemet. GOP 12V-28 Professional har også funksjoner som Constant Speed, magnetfeste, softgrep og Speed Selection.