Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Høytrykksvasker

  Høytrykksvasker

  Skitt som samler seg på terrassen, parkeringsplassen, veggen, og gårdsplassen kan enkelt fjernes med en god høytrykksvasker. Dersom du har en større uteplass er høytrykkspyler en av de beste investeringene du kan gjøre, og vil gjøre eiendommen din skinnende ren. Du kan også bruke en høytrykksvasker til å vaske både bil og båt.


  Når du skal kjøpe høytrykkspyler er det viktig å tenke på hva du skal bruke den til. Trykk og lengde på slange varierer fra modell til modell. Vi har et godt utvalg av høytrykksvasker som passer til ditt behov. Enten du trenger en høytrykksvasker som er lett og kompakt, eller en som er ekstra kraftig.

  Vi i Jegard har over 50 år med fagkunnskap, og gir deg gjerne anbefalinger og råd til hvordan du kan få en skinnende ren båt, bil eller uteplass. Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår butikk langs ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Høytrykksvasker RE 100 Control

  kr 3 090,00

  Stihl Høytrykksvasker RE 140 Plus

  kr 6 090,00
  Kompakt, kraftig høytrykksvasker med børsteløs induksjonsmotor. Pumpe i aluminium og stålarmert høytrykksslange. Praktisk oppbevaringsrom på siden med plass til dyser og strømkabel. Leveres med rotordyse, flatstråledyse og dispenser for rengjøringsmidler. Praktisk slangetrommel.

  Stihl Terrassevasker RA 110

  kr 785,00
  Terrassevasker Ø310 mm. For rengjøring av større flater. Passer modellene RE90-RE170. Bryter for innstilling av trykk.

  Stihl Skumdyse

  kr 557,50
  Det er når såpen virkelig skummer at den får høy rengjøringseffekt. Sprøyten kan justeres vertikalt eller horisontalt, doseringsknapp til vaskemiddelkonsentrat. 1 liters flaske med stor åpning. Denne passer til RE 163

  Stihl Høytrykksvasker RE 90

  kr 2 090,00
  Lett og kompakt 110 bar høytrykksvasker på bare 9,8 kg. Pumpehode i aluminium, integrert hjul, vaskemiddelsprøytsett med sprayflaske, rotordyse med trykkontroll justering og justerbar flat dyse, roterende kobling på sprøytepistol, stativ for oppbevaring av sprøytepistol under hvile, 6 Meter høytrykksslange, transporthåndtak.

  Stihl Høytrykksvasker RE 130 Plus

  kr 5 190,00
  Kraftig høytrykksvasker for ekstra komfort. Teleskopisk håndtak i aluminium, induksjonsmotor, dispensersystem for vaskemiddel, roterende dyse, justerbar flat dyse med trykkjusteringsfunksjon, roterbar og rask tilkobling til sprøytepistolen og enheten, solid og slitesterk 9 m stål høytrykksslange, praktisk Slangetrommel, aluminiumsforsterket transporthåndtak, sideoppbevaringsboks og strømledning.

  Alto Dyse Tornado

  kr 1 008,60

  Alto Powerspeed dyse

  kr 274,48

  PISTOLGREP G5

  kr 796,95

  Alto patio cleaner(terrassevasker)

  kr 814,74