Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hammerslaget AS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Grabo OttoVac i Koffert- Stillegående - 200kg

  GRABO OttoVac i Koffert – Stillegående – 200 kg. Grabo Pro har blitt godt tatt imot på verktøymarkedet for sin pålitelighet og allsidighet der den kan suge seg fast i glass, metall, ruglete steiner, finerplater og andre ujevne flater. Nå har skaperne bak Grabo kommet med en liten og hendig versjon for glass, flis og andre ikke-porøse og glatte overflater slik som plast, metall, malt treverk og marmor, nemlig OttoVac. Denne sugekoppen skaper raskt et undertrykk og jobber seg opp til makstrykk. Ved oppnådd makstrykk så stopper den å pumpe og holder selv trykket oppe uten bruk av batterier. Skulle det bli et trykkfall så autostarter OttoVac seg selv og justerer seg opp igjen til maks undertrykk. Er du vant til å ha en manuell knapp for å skape trykk kan du glede deg stort over OttoVac. På innsiden av håndtaket så er det 4 stk AA-batterier. Det høres ikke ut som mye, men et standard sett med batterier klarer ca 1500 sykluser med lading før de må skiftes ut. OttoVac lager betydelig mindre støy enn sin større forgjenger og er da mer behagelig å jobbe med over tid, spesielt inne i huset til “herr og fru Olsen”. Hvis du kun skal bære og løfte materialer som er glatte så er OttoVac helt super. Bærer du mer krevende materialer med vanskeligere flater så trenger du tykkelsen på pakningen til Grabo Pro.

  Strongbold H800 Arbeidsbukker - 2 stk

  STRONGBOLD H800 – 2 stk Arbeidsbukker – Maks 1180 kg totalvekt.

  Ram Board Gulvbeskytter 94 cm x 32 M

  Gulvbeskyttelse med stor G! Ramboard rulles ut, tapes til gulvet og er gjenbrukbar. Her snakker vi komprimert papp som tåler slag, motstår vannsøl og puster. Ramboard etterlater seg ikke merker på gulvet ditt og vil heller ikke skape et fuktlag under seg. Går du inn med sølete sko så tar Ramboard og beskytter gulvet ditt. Brukes på epoxygulv, linuleum, parkett, heltre, flis, laminat, betong og mye mer. Laget for proffen! Vil du ha en oppbrett langs veggen så er det to ferdige brettekanter for deg. Ramboard kan skilte med å kunne brukes på herdende betonggulv, UTEN å etterlate seg fargeforskjell. Må da brukes med Vapor-Cure tapen deres. Verdt å nevnes at Ramboard er lagd av resirkulert materiale og er FSC-sertifisert. Etter å ha rullet ut Ramboard løfter du enden mot deg selv og bretter den mot den naturlige rullen. Det vil rette den ut og forenkle leggingen.

  Grabo Pro m/digitalt display i systainer.

  Vi kjenner alle til sugekopper og den medfølgende usikkerheten som følger med bruken av de. Vil den holde idag også og har jeg renset flaten godt nok? Grabo Pro tar bort all usikkerhet med sin batteridrevne vakuumløfter. Med en tykk pakning, opptil 170 kg undertrykk og evne til å suge seg fast til ujevne flater er Grabo det mest allsidig alternativet når det gjelder håndholdt løfting med vakuum. Og når vi sier allsidig, så mener vi allsidig! Den kan suge seg fast i alt fra finerplater til betongvegger, gips, malt mdf (ikke umalt da MDF er porøst!), steinheller, fibersementplater, Steni plater og selvfølgelig enkle flater som glass og stål. Det finnes andre vakuumløftere, men det er kronglete og uhåndterlige i forhold til Grabo Pro som lett håndteres med en hånd.

  Marxman markeringpistol 45mm.

  MarXman is a unique tool designed so that with one push it quickly, easily and clearly marks almost any surface. The perfect drilling companion for electrical, plumbing, building jobs and much more. Each pen contains 250+ bursts of removable fluorescent green pigment, and is capable of marking all surfaces including brick, metal, wood, pebbledash, porcelain and ceramic.

  Plan Station Arbeidsbord Mini 60x80cm.

  Arbeidsbord – Sammenleggbart og Flyttbart Dette er et veldig smart produkt! Hvor ofte hender det ikke at man trenger litt kontorsaker som papirer, hefter, skjemaer og blyanter, penner, kalkulator, arbeidstegninger etc på en byggeplass, også har man ikke lyst til å bygge et arbeidsbord kun for det? Nå er det slutt på å gå gjennom tegningene på materialestabelen. Med Plan Station Arbeidsbord Pro så kan du enkelt henge hele kontoret opp på veggen, bruke den, for å så brette den sammen eller ta den ned fra veggen igjen, uten å risikere masse rot overalt. Passer også fint i garasjen, boden, arbeidsbilen, kjelleren, gjerdet eller hvor som helst ellers du måtte trenge et raskt bord. Instruksjoner: Åpne esken og ta ut Plan Station Kapp til 2 stk 12mm finerplater på 60x81cm (følger ikke med), og tre de inn i stoffet. Spikre 2 spiker med 81cm mellomrom (eventuelt annet oppheng) Heng den opp og du er ferdig, på kun et par minutter. Når du ikke vil bruke bordet lenger kan du brette den opp mot veggen og feste borrelåsen. Da har du valget om å la den henge der eller bære den som en stor mappe med det medfølgende håndtaket (vi anbefaler å bære den som man gjør en vanlig plate, med hånda under plata).

  Shoulder Dolly ekstrastropper med krok 2,0m.

  Ekstrastropper med krokfeste 2 stk på 2,0m For dere som ikke får stroppen under det som skal løftes, men har mulighet for å sette på en krok.

  Shoulder Dolly ekstrastropper 2,4m - 3,6m - 4,8m.

  Har du kjøpt Shoulder Dolly og kan syntes at stroppen er litt lang eller kort? Her får du 3 lengder med ekstrastropper. Den midterste stroppen er standardstørrelsen som følger med. • 2,4m • 3,6m • 4,8m