Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hammerslaget AS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Grabo Pro m/digitalt display i systainer.

  kr 5 490,00
  Vi kjenner alle til sugekopper og den medfølgende usikkerheten som følger med bruken av de. Vil den holde idag også og har jeg renset flaten godt nok? Grabo Pro tar bort all usikkerhet med sin batteridrevne vakuumløfter. Med en tykk pakning, opptil 170 kg undertrykk og evne til å suge seg fast til ujevne flater er Grabo det mest allsidig alternativet når det gjelder håndholdt løfting med vakuum. Og når vi sier allsidig, så mener vi allsidig! Den kan suge seg fast i alt fra finerplater til betongvegger, gips, malt mdf (ikke umalt da MDF er porøst!), steinheller, fibersementplater, Steni plater og selvfølgelig enkle flater som glass og stål. Det finnes andre vakuumløftere, men det er kronglete og uhåndterlige i forhold til Grabo Pro som lett håndteres med en hånd.

  Marxman markeringpistol 45mm.

  kr 160,00
  MarXman is a unique tool designed so that with one push it quickly, easily and clearly marks almost any surface. The perfect drilling companion for electrical, plumbing, building jobs and much more. Each pen contains 250+ bursts of removable fluorescent green pigment, and is capable of marking all surfaces including brick, metal, wood, pebbledash, porcelain and ceramic.

  Plan Station Arbeidsbord Mini 60x80cm.

  kr 490,00
  Arbeidsbord – Sammenleggbart og Flyttbart Dette er et veldig smart produkt! Hvor ofte hender det ikke at man trenger litt kontorsaker som papirer, hefter, skjemaer og blyanter, penner, kalkulator, arbeidstegninger etc på en byggeplass, også har man ikke lyst til å bygge et arbeidsbord kun for det? Nå er det slutt på å gå gjennom tegningene på materialestabelen. Med Plan Station Arbeidsbord Pro så kan du enkelt henge hele kontoret opp på veggen, bruke den, for å så brette den sammen eller ta den ned fra veggen igjen, uten å risikere masse rot overalt. Passer også fint i garasjen, boden, arbeidsbilen, kjelleren, gjerdet eller hvor som helst ellers du måtte trenge et raskt bord. Instruksjoner: Åpne esken og ta ut Plan Station Kapp til 2 stk 12mm finerplater på 60x81cm (følger ikke med), og tre de inn i stoffet. Spikre 2 spiker med 81cm mellomrom (eventuelt annet oppheng) Heng den opp og du er ferdig, på kun et par minutter. Når du ikke vil bruke bordet lenger kan du brette den opp mot veggen og feste borrelåsen. Da har du valget om å la den henge der eller bære den som en stor mappe med det medfølgende håndtaket (vi anbefaler å bære den som man gjør en vanlig plate, med hånda under plata).

  Shoulder Dolly ekstrastropper med krok 2,0m.

  kr 398,75
  Ekstrastropper med krokfeste 2 stk på 2,0m For dere som ikke får stroppen under det som skal løftes, men har mulighet for å sette på en krok.

  Shoulder Dolly ekstrastropper 2,4m - 3,6m - 4,8m.

  kr 398,75
  Har du kjøpt Shoulder Dolly og kan syntes at stroppen er litt lang eller kort? Her får du 3 lengder med ekstrastropper. Den midterste stroppen er standardstørrelsen som følger med. • 2,4m • 3,6m • 4,8m

  Profiler+ Justerbar Meddrager

  kr 498,75

  Starrett Vinkelmåler 300mm alu

  kr 1 198,75

  Verktøyholder til 18V Milwaukee 3pk.

  kr 270,00
  Få orden på verktøyet ditt. Monter holdere på arbeidsplassen, bilen eller verkstedet! Pakken inneholder 3 stk holdere. NB! Dette er versjon 1 av holderne. De passer de fleste verktøyene fra Milwaukee, men grunnet varierende størrelse fra Milwaukee sin side så kan det være at noen holdere blir for trange på noen verktøy, men passer til andre. Løsningen er at de bare må pusses litt.