Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hanske

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Arbeidshanske Oksehud Jegardhansken

  kr 108,75
  Halvfôret kromfri okselær med gummiert mansjett. Kommer med Jegard Handel logo påmontert. Meget slitesterk og myk. Bruksområde: håndtering av trelast, profiler og mekanisk industri Bunt: 12 par.

  Arbeidshanske.m/mansjett. Foret. Orange(SLUTTSALG)

  kr 266,25
  Heldyppet og skumplastfôret PVC-hanske. Til fiske/fangst, lasting/lossing, fryserom, vått arbeidsmiljø etc. Hansken er både olje og syrebestandig, og Isolerer godt mot kulde.

  Blue Safe T102 Nitrilhanske North

  kr 59,50
  Jersey-fleecefôret, heldyppet nitrilhanske med ribb. Best under våte forhold med grov slitasje; stein, wire, betongelementer etc.

  GUMMIHANSKE ATG MAXIDRY

  kr 140,00
  Heldyppet, oljeavstøtende MaxiFlex hanske som er ultratynn, fleksibel, hudvennlig og komfortabel. Med ekstra gripebelegg.

  HANSKE FORET PHULAX G630 NITRIL

  kr 277,50
  Kjemikaliehanske i nitril. Interlockfôret. Godt grep. Beskyttelse mot kjemikalier, diesel, bensin og olje. God anatomisk passform for best mulig komfort. 3–4 ganger lengre levetid enn tilsvarende vinyl-/PVC-hansker. Bruksområder: Olje- og petroleumsindustrien, fiske/oppdrett, fangst av skalldyr, dekksarbeid etc.

  HANSKE MONTERING S.H. BAK

  kr 86,25
  Monteringshanske i bøffelskinn. Med elastikk i håndbak og borrelåslukking rundt håndledd. Bruksområde: For allsidig arbeid der stor grad av fingerfølsomhet kreves. Bunt: 12 par.

  KROMFRI VANNTETT MONTERINGSHANSKE I GEITESKINN

  kr 255,00
  Vanntett monteringshanske i kromfritt geiteskinn og softshell med Thinsulatefôr med elastikk i håndbak. Bruksområde: Fuktige og kalde arbeidsplasser hvor det er behov for slitesterke og smidige hansker.

  KUTTHANSKE ATG MAXICUT DRY

  kr 175,00
  Konstruert og utviklet som en pustende kuttresistent hanske. Fingerdyppet. Nitrilpolstret tommel for grep og ekstra beskyttelse. Unik smidighet for tørre miljøer.

  MAXIFLEX ULTIMATE MONTERINGSHANSKE

  kr 83,62
  Fingerdyppet. Lett monteringshanske belagt med tynn polyuretan i hudvennlig, pustende materiale. Bruksområde: Til krevende presisjonsarbeid innen mekanisk og teknologisk industri der det kreves god fingerfølsomhet. Bunt: 12 par. Kartong: 144 par.

  MONTERINGSHANSKE FORET NYLON HPT-BELEGG

  kr 156,25
  Nylonhanske for monteringsarbeid og arbeidsoppgaver i våte, oljete og kalde omgivelser med høye krav til komfort, gripe- og slitasjeevne. Fleksibel i temperaturer ned til -50 grader C. Olje og vannavstøtende

  SVEISEHANSKE HELFORET OKSELÆR KOMBI

  kr 240,00
  Helfôret kombihanske i oksehud som dekker profesjonelle krav til komfort, styrke og brukstid. Sydd med kevlartråd. Til grovt mekanisk arbeide, sveising etc.

  SVEISEHANSKE UFOR GEITESKINN EJENDALS

  kr 273,75
  Ufôret geiteskinnshanske i svært høy kvaltitet. Myk og slitesterk med 10 cm mansjett. Forsterkede sømmer, sydd med varmebestandig kevlartråd.

  TEGERA CLASSIC MONTERINGSHANSKE

  kr 375,00
  Vanntett hanske i geiteskinn med helfôret Thinsulatefôr. Utmerket passform og god slitestyrke. En utmerket hanske for de som trenger en varm, vanntett og smidig hanske. Passer perfekt i bygg og anleggsbransjen. Lik hanske som Tegera 295, i varselfarger Grønn/Sort/Hvit.

  VANTE BOMULL BLEKET/HVITE

  kr 22,12
  Bleket bomullsvante som innerhanske til engangshansker og andre tynne hansker. Passer innen helse, renhold, matproduksjon etc.

  VIBRASJONSDEMPENDE HANSKE TEGERA

  kr 1 252,50
  Vibrasjonsdempende hanske i tynn og smidig Microthan. Forsterket pekefinger, kromfri, borrelåsstramming over håndledd.

  HANSKE GEITESKINN MED TYKT THINSULATEFOR BS

  kr 326,25
  Varm geiteskinnshanske med Thinsulatefôr, og pelsfôr i mansjett. Vanntett Hipora membran. Med elastikk i håndbak, med veldig god passform og slitesterk hanske Bruksområde: For allsidig arbeid der slitestyrke, fuktighet og kulde kan være et problem. Lengde: 30 cm. Bunt: 6 par. Kartong: 60 par. EN 420 cat I.

  AUS-ISOLERTE HANSKER STR. 10

  kr 1 032,50
  AUS-isolerte hansker 1kV