Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  HEKKSAKS

  Hekksaks

  Skal du klippe hekken? Vi har et stort utvalg av hekksaks, batteri,- og bensindrevne til alle typer hekker. Uansett hvor robust og høy hekken eller busken din er, har vi utvalget du trenger. Er hekken din stor og robust? Da kan det være lurt å kjøpe en kraftig og solid hekksaks slik som Stihl HSA 94 R Batteri Solo. Vi kan også anbefale en hekksaks med lengre skaft til høye hekker og busker. 

  Er du usikker på hvilke hekksaks du trenger til uteplassen din? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller få hjelp i butikken vår som ligger langs ring 3 i Oslo. Vi har dyktige medarbeidere som ønsker å hjelpe, og god parkering.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Hekksaks GHE 18V-60 CM Solo

  Bosch har flyttet tilgjengelighet til uke 40. Beklager. Produktfordeler: GHE 18V-60 Professional er en sterk batteridrevet hagemaskin – den børsteløse motoren har kreftene som trengs for effektiv ytelse og sørger for lang levetid. Den gir mulighet til kontinuerlig klipping av middels tette hekker, og Bosch antiblokkeringssystem hindrer at hekklipperen blokkeres. Klippekapasiteten på 20 mm sørger for at du kan skjære også tykkere greiner jevnt og komfortabelt. GHE 18V-60 Professional er lett og har en ergonomisk design. Dette minimerer belastningen på brukeren – spesielt ved klipping av tette hekker. Utstyr og bruk: GHE 18V-60 Professional er din profesjonelle batteridrevne løsning for hekklipping. Den passer til alle batterier og ladere i Bosch Professional 18V System. Også kompatibelt med AMPShare, flermerke-batterialliansen.

  Stihl Hekksaks HSA 100 Batteridrevet

  SOLO uten batteri og lader. Batterihekksaksen STIHL HSA 100 er et effektivt arbeidsverktøy for hage- og landskapspleie og til grøntområdepleie for raskt og komfortabelt arbeid også i lydfølsomme områder. Velegnet for beskjæring og forming av store hekker. STIHL HSA 100 er en veldig kraftig hekksaks med vedlikeholdsfri EC-motor. Motoren drives av et litium-ion-batteri fra STIHL AP-systemet. Det gir en konstant og jevn hastighet, også når tykkere greiner skal klippes og under høy belastning. Den dobbeltsidige slipte kniven skjærer presist og fint både når den skal formes og beskjæres. Hvis grener setter seg fast og blokkerer kniven, kan du raskt fortsette arbeidet ved å endre skjæreretningen på den. Multifunksjonshåndtaket dreies 90° til venstre eller høyre med et enkelt trykk på en knapp. Det er alltid like komfortabelt og ergonomisk å jobbe med STIHL HSA 60 uansett retning, f.eks. sidelengs eller toppskjæring. Hekksaksen håndteres like godt med høyre som med venstre hånd. loophåndtaket gjør arbeidet enda enklere og bidrar til å spare energi. STIHL antivibrasjonssystem reduserer vibrasjoner og beskytter muskler og håndledd, spesielt under lengre arbeidsøkter. Et påskrudd skjærevern reduserer risikoen for å komme i kontakt med kniven og sikrer sikkert arbeid med HSA 100 fra STIHL. Ved skjæring av f.eks. nær bakken er kniven beskyttet mot slitasje av den påskrudde knivbeskyttelsen. Batterihekksaksen HSA 100 har en knivlengde på 60 cm. Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk og daglig arbeid, også under dårlige værforhold, og er utstyrt med sprutbeskyttelse. Sprutvannsbeskyttelsen er nøye kontrollert i interne tester, og godkjent i henhold til standard IPX4.

  Stihl Hekksaks HSE 71 700mm

  Effektsterk og praktisk hekksaks med høy komfort som er godt egnet for kutting av tykkere grener. Maskinen er godt balansert og har et 5-posisjons dreibart ergonomisk håndtak som gir en optimal arbeidsstilling under alle forhold. Integrert kuttbeskyttelse og påskrudd føringsvern, viberasjonsdemping og kabelstrekkavlastning. Rekkeviddeforlenger bak på håndtaket øker rekkevidden med opptil 45 %. De enkeltsidige slipte knivene med stor tannavstand gjør dette til en meget god hekksaks.

  Stihl Hekksaks HLA 56 Langt skaft m/AK20/AL101

  Leveres komplett med batteri og lader. Langskaftet batteridrevet hekksaks. Perfekt til høyere hekker og busker. Veier kun 5 kg inklusive batteri. Kniven på 45 cm kan trinnvis justeres fra -45 til +90 grader. Meget stillegående maskin som kan brukes uten hørselvern. Kan deles for enkel transport og oppbevaring. Kan forlenges med skaftforlenger.

  Toro Hekksaks 60V BL Solomaskin.

  Batteridrevet, lettstelt hekksaks fra Toro. De tverrskjærende, sakslignende bladene til det dobbeltvirkende klippesystemet på denne 60 V hekksaksen gir presis trimming samtidig som de reduserer vibrasjoner. Det ergonomiske komforthåndtaket gjør arbeidet enda enklere. Du kan også rotere håndtaket ved å trykke på en knapp for enkel og komfortabel vertikal trimming. Den svært effektive, børsteløse DC-motoren Flex-Force Power System ™ er helt eksosfri, gir kraft med en justerbar avtrekker akkurat når du trenger det, og du får god rekkevidde med en sverdlengde på 61 cm. Sverdbeskyttelse inkludert. Og best av alt: 60-volts batteriet er kompatibelt med alle andre produkter i Flex-Force batteridrevne serien. Batteri og lader selges separat. Toros 60V Flex-Force Power System er: Enkel å starte – Enkel å bruke – Enkel å vedlikeholde!

  Stihl Hekksaks HLA 66 Batteri Lang SOLO

  Batteridrevet hekksaks for høye og brede hekker. Konstant knivslag ved belastning, sammenleggbar med en transportlengde på125 cm, justerbar for topp-, side-og bakkeklipping, knivsverdet kan dreies 115°, lang rekkevidde, kniver slipt på begge sider, totallengde 205 cm. Leveres uten batteri og lader.

  Makita Hekksaks 18V DUH751Z

  Lett 750 mm. hekksaks til proffen med tre hastigheter og vridbart håndtak. Knivene har god kvalitet.Batteridrevet hekksaks med antivibrasjon og elektrisk brems. Kutter opp til 23,5mm grener. Sverdlengde på 750 mm. Børsteløs motor (520 watt). Det solide "Samurai» sverdet gir optimal klippestyrke og skarphet. Knivene er gir god gripe evne på grenen. Lav friksjon for lengst mulig drift og skarphet. Leveres i eske uten batteri og lader.

  Stihl HSA 26 Hekk og Gresstrimmer

  Trådløst gress og hekksaks for å klippe og vedlikeholde mindre eviggrønne hekker og småbladede dekorative busker opp til 8 mm tykke. Gresskniven egner seg også til å trimme plenkanter inntil terrasser, blomsterbed og husvegger. Ergonomisk gummiert håndtak og skarpe kniver på begge sider sørger for sterkt kutt og lav vibrasjon. Batteriet passer bare til HSA 25 og 26. Leveres standard med: buskkniv/hekk kniv, gresskniv, 10,8V litiumionbatteri, lader og veggmontert bag, ideell for både lagring og transport.

  Stihl Hekksaks HLA 56 Langt skaft Enhet

  Lett batteridrevet langhåndtert hekksaks, som kan brukes til høyere hekker og busker i private hager. Den 45 cm lange kniven kan gradvis justere skjærevinkelen fra -45 til +90 grader. Hekksaksen er veldig stille, kan brukes uten hørselvern og kan enkelt demonteres for å forenkle transport og oppbevaring. Inneholder ikke batterier og ladere. Transportlengden er 115 cm, den totale lengden er 210 cm, og vekten er 3,8 kg. Hvis du vil utvide akselen med 50 cm, kan du kjøpe akselforlengeren HLA som tilbehør.

  Stihl Grensag GTA 26 ink lader/batteri

  Batteridrevet grensag med mange bruksområder. Godt egnet til beskjæring av trær og busker, oppkutting av hageavfall og bearbeiding av tre. GTA 26 er utstyrt med 1/4" PM3-sagkjede som gir høy skjæreeffekt og mye kraft i kappingen og sklisikkert betjeningshåndtak for optimal ergonomi. Kjedet byttes uten bruk av verktøy. Et fleksibelt beskyttelsesdeksel gjør arbeidet sikkert. Ladeindikatorvisning gjør det enkelt å følge med på når det er på tide å lade batteriet. Leveres med Multioil Bio (50 ml), transportveske i svart/oransje med maljer for veggmontering, AS 2 batteri og AL 1 lader.

  Stihl Hekksaks HSA 94 R Batteri Solo

  Kraftig, solid profesjonell hekkeklipper, lav saghastighet, i stand til kraftig skjæring. Hastigheten er jevn selv under hard belastning og sterk beskjæring og tre effektnivåer. Fullt utstyrt med et roterbart multifunksjonshåndtak, med tretrinns justerbar slagfrekvens, dobbelkantet blad, innskrubar skjærbeskyttelse og føringsbeskyttelse. Bruk beltelomme AP med tilkoblingskabel eller bæresystem for batteridrift. Det er ingen tilkoblet kabel når maskinen forlater fabrikken. Kniven er 60 cm lang.

  HEKKSAKS HS 45 600mm

  Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og fritidseiendommen, med 60 cm skjærelengde. Med STIHL antivibrasjonssystem, ElastoStart, langtids luftfiltersystem, 2-MIX motor, kniver slipt på en side og integrert kuttbeskyttelse.

  Stihl Hekksaks HLA 86 Batteridrevet teleskop SOLO

  Batteridrevet hekksaks med ekstra stor rekkevidde ved hjelp av teleskopskaftet. Lengden justeres trinnløst uten bruk av verktøy. Hekksaksen er utstyrt med 50 cm lang kniv som er slipt på begge sider. Knivsverdet kan dreies 115 grader. Under transport kan kniven felles helt sammen. En maskin som er ideell for høye, brede eller svært lavtvoksende hekker. Takket være batteridrift er den svært godt egnet for støyfølsomme områder. Totallengde 260–330 cm, transportlengde 180 cm.

  Stihl Hekksaks HSA 66 Enhet 500mm

  Praktisk og stille batterihekksaks med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Optimalisert knivkonstruksjon med bred tannavstand og ny dråpeformet knivgeometri som gjør at tennene holder grenene bedre fast og bidrar til et kraftig kutt. En hekksaks som virkelig viser at batterimaskiner ikke behøver å bety mindre skjæreeffekt. Perfekt hjemme i hagen eller på hytta. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Hekksaks HSA 86 Enhet

  Sterk, stillegående og oppladbar hekksaks med et kraftig Litium-Ion batteri. Optimalisert tannavstand for å kutte tykkere grener. Perfekt for kommersiell bruk i støyfølsomme områder som i parker og tettbebygde strøk. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Hekksaks HSA 56 m/batteri og lader

  En lett batterihekksaks med svært god skjærekraft for klipping av hekker og busker i hagen. Enkel å bruke. Så stille, at det ikke engang krever noen hørselsvern. Utstyrt med en kniv som skjærer begge veier. Innovativ bladgeometri med dråpeformede greinholdere som holder greinene på plass for kuttekniven. Leveres standard med AK10 batteri og lader AL101.

  Stihl Hekksaks HSE 61 500mm

  Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 500 watt, for formklipping og tynne grener. Dreiehåndtaket er justerbart i 5 trinn og gir høy arbeidskomfort. Maskinen er utstyrt med integrert kuttbeskyttelse, påskrudd sverdbeskyttelse, rekkeviddeforlenger på håndtaket, kniver slipt på en side, viberasjonsdemper og kabelstrekkavlastning.