Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  HEKKSAKS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Honda Hekkesaks HHHE 61 LE Batteri

  kr 1 992,00
  Hekksaks HHHE61LE Batteridrevet hekksaks Smidig dobbeltvirkende presisjonsklipping med laserskårede, diamantslipte stålkniver. Hekksaksen har dobbeltvirkende, laserskårede stålkniver som gir en jevn bevegelse med liten friksjon for et perfekt resultat. De diamantslipte knivene gjør at kvister og grener blir kappet med rene kutt, dette for en sunn og vakker tilvekst.

  Stihl Hekksaks HSE 61

  kr 1 432,00
  Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 500 watt, for formklipping og tynne grener. Dreiehåndtaket er justerbart i 5 trinn og gir høy arbeidskomfort. Maskinen er utstyrt med integrert kuttbeskyttelse, påskrudd sverdbeskyttelse, rekkeviddeforlenger på håndtaket, kniver slipt på en side, viberasjonsdemper og kabelstrekkavlastning.

  Stihl HLA65 Batteri Lang hekksaks SOLO

  kr 2 712,00
  Stille, langskaftet batterihekksaks med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Dobbelsidig slipte kniver, 50 cm langt knivblad samt sammenleggbar kniv for enklere transport. Perfekt for høye, brede og lange hekker. Passer også utmerket til markdekkende vekster. Med sin stille og avgassfrie drift er den perfekt for tett bebygde strøk eller i nærheten av offentlige steder.
  banner