Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk
  Produsent: Hultafors Norge AS

  HELLBERG HØRSELVERN HODEBØYLE XSTREAM LD

  kr 1 799,00
  XSTREAM beskytter hørselen din når du snakker i telefonen eller strømmer favorittunderholdningen din, uten å gå på bekostning av sikkerheten. Produktet kobles til telefonen din trådløst via Bluetooth. Trykknappkontroller, innebygd talemikrofon, valgfri støydempende bommikrofon. Nivå 2, SNR 29dB.
  SKU: 148876
  Produsent varenr.: 48001-001
  GTIN: 7391441002481
  Tilgjengelighet: Estimert på fjernlager – Sendes innen 4-7 Virkedager
  Nobbnummer: 56809143
  Hørselvern XSTREAM hodebøyle med bluetooth & medhør (LD: Level Dependent) nivå 2, SNR 29dB Hellberg

  Nobbdokumentasjon

  Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

  HELLBERG NEON CLEAR AF/AS KAPSELBRILLE

  kr 220,00
  Hellberg Neon er solide vernebriller for generell bruk og beskytter mot væskesprut og partikler. Er utstyrt med dugg- og ripebeskyttende belegg og blokkering av UV-lys som standard. Utformet for å være komfortable når de brukes sammen med vanlige briller.

  Hultafors Gradvinkel MRS

  kr 236,00
  Gradvinkelen er et robust og allsidig verktøy for alle håndverkere. Den er i solid aluminium med CNC-bearbeidede kanter for bedre nøyaktighet og slitestyrke. Verktøyet gjør det mulig å foreta raske og presise avmerkinger av 45° og 90° vinkler. Den tykke kanten er i tillegg nyttig som guide ved saging – den kan brukes direkte med sagen inntil måleren for tverrsaging eller vinkelsaging. Dette svært allsidige verktøyet kan også brukes til å lage blyantstreker eller kutte gipsplater med kniv. Hultafors gradvinkel kan også brukes som transportør for enkelt å finne og merke av diverse vanlige vinkler. Verktøyet har skalaer for kutting av bjelker til valmtak og skiftesperrer.

  Stihl Hanske Dynamic Sensolight Str L

  kr 142,00
  Profesjonell arbeidshanske med skinn i håndflaten og med tekstil på håndbaken. Tynne refleksbånd og dempingselementer i håndflaten. Med borrelås. Størrelse S-XL.

  Stihl Aut.Helletut For Kombikanne, Olje

  kr 154,00
  Til STIHL kombikanner. Vend tuten opp/ned og press den mot påfyllingshullet. Når tanken er full stoppes tilførselen automatisk.