Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Kapp- og gjærsag

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH KAPP-/GJÆRINGSSAG GCM 10 GDJ M/UTTREKK

  GCM 10 GDJ Professional kapp- og gjærsag er en perfekt kombinasjon av avanserte egenskaper og revolusjonerende design. Boschs Axial-Glide™-system sørger for konsekvent presisjon og jevnt uttrekk, selv der plassen er begrenset. Sikker og komfortabel: Betjeningselementer for skråsaging foran for rask og enkel justering, uten fare for å måtte komme til bak sagen. Saghodet kan låses i sageposisjonen, noe som gir maksimal kappekapasitet. Denne sagen er ideell til bruk på hardt treverk, mykt treverk, trekompositt, MDF, skåret og høvlet tømmer og er det perfekte valget for alle tilskjæringsoppgaver for eksempel ved snekring, omgjøring, montering av vinduer og bygging av skap. Denne sagen passer til følgende stativer fra Bosch: GTA 2500 Compact, GTA 2500 W, GTA 2600 og GTA 380. GCM 10 GDJ Professional har også en stor og lettleselig skala for skråsaging og gjæring, høye anlegg og avstandsstykker for optimal støtte for materialet.

  Bosch Bordsag GTS 10 J

  Kraftig bærbar bordsag for profesjonelle Kompakt design og flere grepsområder som gjør den enkel å transportere Kraftig 1800 W motor for rask saging Spaltekile som kan senkes uten verktøy, for rask justering for skjulte kutt GTS 10 J Professional nettdrevet bordsag er svært kompakt, og den kan dermed transporteres til forskjellige byggeplasser. Den har kompakt design, og med flere grepsområder er den enkel å transportere. Sagens imponerende 1800 W-motor gir kraften som trengs for effektivt arbeid. Spaltekilen kan dessuten senkes uten verktøy, noe som er praktisk når rask justering er nødvendig for skjulte kutt. Dette verktøyet er beregnet for saging av plater til tilpassede dimensjoner, parallelle snitt og skjulte kutt i tre og trekompositt, platematerialer og laminat. Det passer til sagbord og Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GTS 10 J Professional har dobbel isolering, overbelastningsvern, Soft Start og spindellås.

  Bosch Metallkappsag GCD 12JL

  Nøyaktige resultater, mindre etterarbeid og inntil 100 % gnistfritt Nøyaktige resultater og mindre etterarbeid takket være minimal anløping og lav graddannelse med «Expert for Steel»-sagblader Nøyaktig kuttføring med den integrerte laseren Inntil 100 % gnistfri for sikrere arbeidsomgivelser

  Bosch Bordsirkelsag GTS 635-216 M/BORD GTA 560 K.

  Sterk transportabel bordsag med klassens beste sagekapasitet Sterk transportabel bordsag med klassens beste sagekapasitet og forbedret sikkerhet og komfort Motoreffekt på 1600 W for høy sagekapasitet Klassens beste sagekapasitet: sagehøyde på 70 mm og parallellsagingskapasitet på 635 mm Forbedret sikkerhet og komfort med selvlukkende bladvern, sikkerhetsbryter og lettvektsdesign, veier bare 22 kg

  Bosch Kapp-/Gjæringssag GCM 8SDE med uttrekk

  Kraft og fleksibilitet i ett og samme verktøy: GCM 8 SDE Professional gir mulighet til raskt og nøyaktig arbeid i omtrent alle salgs materialer. Med det praktiske enhånds-transporthåndtaket er den lett og kompakt å transportere til forskjellige oppgaver. Justerbar sagehastighet sørger for stor fleksibilitet ved saging av materialer som plast og aluminium. For ekstra brukervennlighet byttes sagblad raskt og uten verktøy. Denne kapp- og gjærsagen er beregnet for tverrgående kutt, gjæring, skråkanter og riller i tre, trebjelker og trekompositt, samt platematerialer, gulvpaneler, aluminium og plast. Den kan brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og forskjellige stativer. GCM 8 SDE Professional har også funksjoner som 2-punkts støvavsug, sperre for skråsaging, presisjonslaser, softstart, tosidig helningsjustering og turtallsvalg.

  Bosch Kapp-/Gjæringssag GCM 8SJL med uttrekk

  Lavere vekt, mindre støv, høyere ytelse: Den kompakte GCM 8 SJL Professional sørger for renere løsninger når store emner skal sages. Sagekapasiteten på 70 mm vertikalt og 312 mm horisontalt gjør den ideell til saging av store emner. Med 2-punkts støvavsugssystem sørger kapp- og gjærsagen for optimert støvhåndtering, for rene omgivelser under arbeidet. Den lette, kompakte designen og håndtaket for transport med én hånd gjør den enkel å transportere. GCM 8 SJL Professional er beregnet for tverrgående kutt, gjæring, skråkanter og riller i tre, trebjelker og trekompositt, i tillegg til platematerialer og gulvpaneler. Den kan brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og forskjellige stativer. GCM 8 SJL Professional har også funksjoner som presisjonslaser og softstart.

  Bosch Kapp-/Gjæringssag GCM 12 GDL

  Saging som aldri før: Svært lettgående med varig presisjon Konstant presisjon takket være nyskapende, vedlikeholdsfri og ekstremt robust føringsarm Friksjonsfri trekkmekanisme sørger for lett saging uten krafttap Nøyaktige kutt og høyeste kuttekvalitet takket være integrert dobbeltlinjelaser og sagbladet «Top Precision Best for Wood»

  Bosch Kombisag GTM 12 1800W mykstart.

  Produktfordeler: Kombisagen GTM 12 JL Professional er det ideelle multiverktøyet for den som trenger en allsidig sag. Den er både en kapp- og gjærsag og en bordsag, og den kan dermed brukes til mange forskjellige oppgaver. Kombisagens sterke 1800-watts motor gir mulighet til rask fremdrift, både når den brukes som bordsag og som kapp- og gjærsag. Den integrerte laseren gjør det enkelt å oppnå nøyaktige resultater. Utstyr og bruk: Denne kombisagen er beregnet for saging av tre. Den kan brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og forskjellige stativer. Tilleggsinformasjon: GTM 12 JL Professional har også softstart.