Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Kneputer

  Kneputer

  Beskyttelse som brukes for å dempe støt og redusere trykket på knærne når man arbeider på gulv eller knelende stillinger. Kneputer er vanligvis laget av materialer som skumgummi, gel eller skinn, og de kan være faste eller fleksible.Kneputer brukes ofte av håndverkere, gulvleggere, hagearbeidere og andre som jobber på gulv eller i knelende stillinger i lange perioder. De gir en komfortabel pute for knærne og reduserer dermed smerter og skader i knærne.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av kneputer. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS KNEPUTER 9122 EVA GUL/SOR ONESIZE

  Ergonomiske kneputer som gir avansert knebeskyttelse under arbeid som innebærer at man står mye på knærne. Et buet, lett og fleksibelt design reduserer belastningen og sikrer daglig arbeidskomfort.

  SNICKERS KNEPUTER 9169 D30 ONESIZE

  Ergonomisk formede kneputer som gir avansert knebeskyttelse ved arbeid som innebærer at man ofte står på knærne. Putene er beregnet for daglig bruk og er i et slitesterkt D3O®-materiale som gir økt beskyttelse mot støt.