Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Kniver, økser, stemjern,saks

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  HULTAFORS BÅNDMÅL PRSS 4M KL1

  kr 562,50
  Et polyesterbelagt målebånd hvor både målebåndet og returfjæren er av rustfritt stål. Laget for arbeid i fuktige miljøer. Båndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknologi for å gi deg optimal kontrast og presisjon under måling. Huset er laget av slagfast ABS-plast som er gummibelagt for bedre grep og slagfasthet. Det har et ergonomisk grep og gummibelagt bremseknapp. Myk fjærbelastet båndretur beskytter endehaken mot skader og slitasje. 4-metersmodellen har en smal belteklips i metall. 6-metersmodellen har en avtakbar belteholder med hurtigutløserfunksjon som gjør det enkelt å utløse båndet med én hånd. Endehaken justerer seg selv ved innvendig måling.

  HULTAFORS BÅNDMÅL PRSS 6M KL1

  kr 843,75
  Et polyesterbelagt målebånd hvor både målebåndet og returfjæren er av rustfritt stål. Laget for arbeid i fuktige miljøer. Båndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknologi for å gi deg optimal kontrast og presisjon under måling. Huset er laget av slagfast ABS-plast som er gummibelagt for bedre grep og slagfasthet. Det har et ergonomisk grep og gummibelagt bremseknapp. Myk fjærbelastet båndretur beskytter endehaken mot skader og slitasje. 4-metersmodellen har en smal belteklips i metall. 6-metersmodellen har en avtakbar belteholder med hurtigutløserfunksjon som gjør det enkelt å utløse båndet med én hånd. Endehaken justerer seg selv ved innvendig måling.

  Hultafors Foldekniv Til Friluftsliv OFK

  kr 830,00
  Robust foldekniv av svartbelagt aluminium med deler av rustfritt stål og et svart blad i rustfritt knivstål. Den perfekte følgesvennen i skogen og på fisketuren. Kompakt design med mange bruksområder. Bladet låses enkelt og trygt med en knapp på siden av skaftet. Beltefestet kan snus og monteres på begge sider av skaftet. Det gjør at du kan velge hvor du vil feste kniven – til et belte eller på innsiden av en lomme. Kniven kan brukes sammen med Hultafors Tennstål.

  Abiko Avmantlingskniv MK2

  kr 543,75
  Avisoleringsverktøy for runde kabler fra 4,5 til 28,5mm utvendig diameter. Kan avisolere inntil 3mm tykk isolasjon. Knivdybden som skjærer inn i isolasjonen kan enkelt justeres med innstillingsskruen som er rundt kniven. Etter at knivdybden er justert i forhold til tykkelsen på isolasjonen på kabelen, festes avisoleringsverktøyet rundt kabelen med den fjærbelastede "armen" på verktøyet . Man snurrer så avisoleringsverktøyet rundt kabelen for å kutte isolasjonen. Når isolasjonen er kuttet, trykkes knotten på siden av verktøyet inn for å vende kniven. Verktøyet trekkes så utover på kabelen for å splitte isolasjonen. Isolasjonen kan så trekkes/ brettes av leder. MK 2 har også en krok i bakkant av verktøyet som kan brukes til å splitte isolasjonen i lengderetningen.

  Hultafors Slipestein GS 600/180

  kr 735,00
  Med vår slipestein sliper du enkelt og sikkert øksen din uansett hvor du befinner deg. Slipesteinen har en god størrelse og er designet for å gi sikkert og fast grep for å beskytte fingre og hender. Den stilige beholderen i lær beskytter slipesteinen og sikrer lang levetid. Den grove siden har kornstørrelse på 180 og den fine har kornstørrelse på 600, noe som er en god kombinasjon for sliping

  Leatherman Surge

  kr 2 936,25
  Dette er en skikkelig verktøykasse av et multiverktøy. Surge har en kraftig tang, et lengre knivblad og låser som er enkle å betjene. Fire av verktøyene kan åpnes fra utsiden, slik at du får rask tilgang til de verktøyene du bruker mest. Surge kommer også med en bladveksler, som vil si at man enkelt kan bytte blad på sagen (passer med T - blad) eller diamant-/trefilen. I tillegg er den utstyrt med en kraftig, fjærbelastet saks.

  Leatherman Wave + Rustfritt Stål.

  kr 2 237,50
  Dette er et perfekt multiverktøy for arbeid, tur eller til hverdags. Wave+ kommer nå med utskiftbare avbitere og ny taske med trykk knapp. Verktøyet har meget komfortable, avrundede håndtak slik at verktøyet ligger godt i hånden. Begge knivbladene sitter på utsiden, og kan enkelt åpnes med én hånd. Wave+ har 17 verktøy; blant annet to ulike knivblad, fjærbelastet saks og skrutrekker.

  HULTAFORS MALERKNIV MK

  kr 119,00
  Kniv for malere med både boksåpner og sporskrutrekker. Unik funksjon gjør at sliren ikke løsner fra knappen på buksene, samtidig med at den er lett å ta bort. Knivblad av japansk knivstål, 2,5 mm kullstål herdet til 58–60 HRC. Eggen er slipt i flere operasjoner med en avsluttende bryning på lærskive. Skaftet og sliren er fremstilt i ekstra slagfast PP-plast. Sliren passer like bra i beltet som på en knapp. Er beltet tykt, skjær bare bort den lille tappen på lokket. Malerkniv MK passer i samme slire som HVK.

  uStanley Knivblader 1996 pk a 10 stk.

  kr 122,50

  Structron kløyveøks 3,7kg (SM-6FG).

  kr 1 118,31
  Structron glassfiberhåndtak med solid glassfiberkjerne og polypropylen-overtrekk. Lengde: 90cm, vekt 3,7kg.

  Stanley Knivblader 1992 pk a 10 stk.

  kr 86,25

  Stanley Kniv 2-10-099

  kr 236,25

  Hultafors Arvika 5 Star Øks

  kr 2 906,25
  En stor skogsøks produsert til trefelling og konkurranser. Designet på øksehodet er inspirert av Australske konkurranseøkser, blankpolert og tung med en konveks sliping av eggen. Langt og tungt skaft i amerikansk hickory for maksimal hastighet og kraft ved trefelling. Øksen er håndsmidd og produsert i svensk øksestål i Hults Bruk iht. trandisjonelle metoder benyttet siden 1697. Stålet bearbeides med mange slag, som øker øksens tetthet og dermed slitestyrken. Ta godt vare på øksen og den vil være en god følgesvenn i mange år.

  HULTAFORS TENNSTÅL FS

  kr 181,25
  Ekstra slitesterkt og tykt tennstål for bedre funksjon og effektivitet. 100 mm langt, 10 mm tykt og kan brukes i all slags vær. Gnistene som oppstår er ca 3000 °C. Skal bruks mot ryggen av Hultafors friluftskniver (OK1 og OK4) som har tennstålholder på hylsteret.

  Olfa knivblad OL Sort 10 pk

  kr 108,75

  Olfa Kniv HX-1 25 MM

  kr 285,00

  Olfa Knivblad 25mm 20pk

  kr 365,00

  Olfa Kniv L-5 Med 5 blader.

  kr 290,00

  Olfa Kniv 180.

  kr 51,25

  Olfa Knivblad Mini.

  kr 74,25

  Olfa BSR-300 Skrape

  kr 668,75
  Skrapverktyg med utbytbart blad 300 mm längd. Bladlängd: 100 mm och 2 bredder, 13 och 45 mm.

  Hultafors Bryteblad 18mm

  kr 148,75

  Hultafors Ågelsjøn Mini Håndøks

  kr 1 717,50

  Hultafors Stålberg Snekkerøks.

  kr 2 012,50
  Snekkerøksen kjennetegnes av det lille skaftet og innfellingen ved hodet som gjør at du får godt grep like under eggen og kan utføre presisjonsarbeid. Øksen er håndsmidd og produsert i svensk øksestål ved Hult Bruk, en tradisjon fra 1697. Øksen er oppkalt etter en av Hult Bruks mest erfarne smeder fra 1900-tallet, Ernst Stålberg. Ta godt vare på øksen, og den vil være et godt verktøy i mange år. Vi er stolte over kvaliteten og håndverket på våre økser, og tilbyr derfor livstidsgaranti på øksehodet.

  Hultafors Eklund Jaktøks.

  kr 2 101,25
  Vår klassiske jaktøks har en slipt nakke, og er dermed perfekt for jegere som ønsker flå med presisjon uten å skade skinnet. Øksen passer også godt til lettere skogsarbeid. Dette gjør den til den perfekte jaktkamerat og en perfekt gave til den jaktinteresserte. Øksen er håndsmidd og produsert i svensk øksestål i Hults Bruk i henhold til tradisjoner fra 1697. Stålet bearbeides med 40-60 slag, noe som øker stålets tetthet og dermed forbedrer holdbarheten. Denne øksen har fått navnet etter Gunnar Eklund, han som startet økseproduksjon i større skala på Hults Bruk i 1870-1875. Ta godt vare på øksen din så vil den være en trofast turkamerat i mange år. Vi er stolte over kvaliteten og håndverket på våre økser så vi gir livslang garanti på øksehodet.

  Hultafors Hultån Friluftsøks

  kr 1 817,50

  HULTAFORS KNIV DOBBELTHYLSTER JS+URA

  kr 657,50

  HULTAFORS KNIV DOBBELTHYLSTER STK-HVK

  kr 432,50

  Olfa blad for skrape BSR300 13mm

  kr 156,25

  ElkoKniv Med lærslire

  kr 552,50

  Kniver, økser, stemjern,saks

  Filter by:

  Clear All
  Fra: kr 51,00 Til: kr 2 937,00
  kr51 kr2937