Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Løvblåser

  Løvblåser

  Hos oss finner du et stort og bredt utvalg av løvblåser og løvsuger. Blås bort alt løvet, og få det fint og ryddig i hagen raskt og enkelt. I vårt sortiment finner du blåsere fra kjente kvalitetsmerker som Stihl, Makita og Toro. Velg mellom elektrisk, batteri,- eller bensindrevet løvblåser. 

  Med en løvblåser vil du effektivt rydde hagen din for blader som du kan kvitte deg med på et senere tidspunkt. Dette passer perfekt for deg som har en større uteplass med mye løv. Løvsuger er derimot bedre til mindre prosjekt hvor du vil kvitte deg med bladene med en gang. Dette aggregatet samler og kverner løvet i en pose som du enkelt kan tømme i søppelspannet. Hos oss finner du også aggregat som er blåser og suger i ett, slik at du kan velge selv hvilke løsning som passer best.


  Er du usikker på hvilke løvblåser-, eller suger som passer deg best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk en av våre dyktige medarbeidere i butikken vår i Oslo. Vi vil kartlegge ditt behov, og gi deg anbefalinger og råd til hvilke aggregat som passer deg best.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Blåse og Sugeaggregat SHA 56

  kr 2 890,00
  Velg om du vil suge opp bladene eller blåse dem bort-bruk en kombinert vifte og løvsuger drevet av STIHL-batterier. Med SHA 56 i AK -systemet kan du få disse to funksjonene på samme maskin. Den praktiske kombinasjonsmaskinen kan brukes til mange forskjellige oppgaver. Etter å ha klippet plenen, kan du bruke den til å blåse skifer/steinheller for å holde hagen fri for blader/gress eller suge skitt fra garasjegulvet. Du kan enkelt bytte mellom funksjoner uten verktøy. Det innovative roterbare håndtaket med integrert vindstyring gjør SHA 56 veldig behagelig å bruke. Den kraftige metallkomposteringskniven fin kutter det som suges inn, slik at det blir mer plass i oppsamlingsposen. Den store åpningen på maskin viften gjør den enkel å rengjøre. Det følger ikke med batteri eller lader. Se anbefalt batteri i tekniske data.

  Toro Løvblåser 60V BL Solomaskin

  kr 2 191,25
  Velkommen til Toro 60V program. Lett og smidig løvblåser som enkelt rydder hagen for løv. Regulerbar Luftstrøm. Lav, høy og Turbo boost. Løvblåser oppnår luftgjennomstrømming: 185 m3/h Luftstrøms volum: Opp til 17,3 m3/h

  Stihl Blåseaggregat BGA 57 m/batteri og lader

  kr 2 990,00
  Batteridrevet blåser for å blåse bort løv, gressavklipp og annet løst smuss fra gårdsplassen, innkjørselen, verandaen og gressplenen. Eller hvorfor ikke blåse bagasjerommet på bilen? Blåseren er utstyrt med rundt lengdejusterbart blåserør og mykt Ergohåndtak med en gassperre. Passer perfekt for mellomstore arealer. Inngår i STIHL AK-System der ett batteri passer alle maskiner.

  Stihl Blåseaggregat BGA 86 Batteri Enhet

  kr 3 390,00
  BGA 86 er en kraftig og komfortabel batterivifte som passer for uformelle og krevende profesjonelle brukere. Det er veldig godt egnet for å fjerne løv, torv eller søppel på lekeplasser eller parkeringsplasser. Sammenlignet med den forrige BGA 85 økes kraften med 40%, og vekten er lettere, noe som er et godt valg. Med rund dyse, mykt håndtak og justerbar blåserør. Valgfrie flate dyser for mer retningsbestemte og sterkere luftstråler. Inneholder ikke batterier og ladere.

  Stihl Blåseaggregat BGA 200 Enhet

  kr 5 790,00
  Behagelig stille, lett og veldig kraftig batteridrevet løvblåser for profesjonelle brukere. Spesielt egnet for bruk i sentrum og lydfølsomme områder. Maskinens spesielle konstruksjon og vinkelen på blåserøret gjør den skånsom mot både håndledd og armer, selv når du bruker styrkefunksjonen. Håndledd og armer er lettet, og du sparer energi. Lengden på blåserøret justeres ved å trykke på en knapp og tilpasses lett til arbeidsoppgavene som skal utføres. For kontinuerlig bruk over lengre tid, anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort (valgfritt tilbehør). Viften festes enkelt på støttesystemet, og du kan raskt bytte til å bruke viften som håndholdt vifte eller å ha den hengende i støttesystemet. Brukes med AP-batterier i AP-beltepose for tilkobling av kabel. Maskinen leveres uten ledning, batteri og lader. For lengre arbeidsøkter anbefales ryggsekkbatteriet AR 3000 eller AR 3000 litiumbatteri.

  Makita Løvblåser 2X18V DUB363Z Med Oppsug.

  kr 6 063,75
  Løvblåser som er lett, kraftig og kompakt. Oppsugsystem med en oppsugpose på hele 50 liter medfølger . Børsteløs motor gir lengre driftstid. To trinns hastighet opp til 7800 rpm. Modellen leveres i pappeske med vacum kit(oppsamler), skulderstropp og 72 mm rund dyse.

  Makita Løvblåser 18V DUB184Z

  kr 2 100,00
  Kompakt, effektiv og lett løvblåser med trinnløs hastighetsjusteringPerfekt for å blåse bort blader, rusk og lett snø fra f.eks. hager, uteområder, gangpartier, oppkjørsel, biler og verandaer. Pga. sin turbin konstruksjon blir luft gjennomstrømmingen meget effektiv. Det følger med et ovalt og et rundt munnstykke for best mulig utnyttelse av luften.

  Stihl Blåseaggregat SHE 71

  kr 1 990,00
  Elektrisk støvsuger og vifte. Svært lavt støynivå. Maskinen er optimal for rommet rundt huset og hjemmet. Leveres som standard med sugesett og en blåser med flat dyse.

  Stihl SH 86 C-E Blåse og sugeagregat

  kr 5 390,00
  Løvblåser. Kombinert vifte og sugeenhet med veldig høy effekt. Optimal for rengjøring av store overflater. Den kan enkelt konverteres fra en vifte til en sugeenhet. Med praktisk STIHL antivibrasjonssystem, STIHL Easy2Start (E), 2-MIX motor og HD2 filter. Leveres med en rund og flat dyse og en 45 liters sugepose.

  Stihl Blåseaggregat BGA 45 m/integrert bat

  kr 1 490,00
  Praktisk batteridrevet løvblåser for rengjøring av mindre områder i ditt eget samfunn. Den lette maskinen veier bare 2,0 kg og kan jobbe stille og effektivt. Utstyrt med rund dyse og integrert batteri med ladeindikator. Batteriet er fulladet på 210/310 minutter (80/100%).

  Stihl Blåseaggregat BR 800 Ink. styre

  kr 11 490,00
  Vår kraftigste ryggblåser. Praktisk sidestart gjør det enkelt å starde blåseren på nytt mens du har den på ryggen. Hurtigjustering av blåserøret, STIHL antivibrasjonssystem, ergonomisk utformede brede skulderstropper, hoftebelte, brystspenne og tohåndsstyre er detaljer som øker komforten ytterligere. BR 800 C-E er alltid startklar og arbeider meget drivstoffeffektivt. En tank varer i opptil 79 minutter.

  Stihl Blåseaggregat BGA 57 Enhet

  kr 1 390,00
  Med den letthåndterlige løvblåseren BGA 56 i STIHL BatteriSystem COMPACT blåser du gressplenen, gården og innkjørselen ren for løv, gressavfall eller smuss. BGA 56 har et mykt grep, ligger perfekt i hånden og er stille å bruke. Blåserøret justeres enkelt etter kroppslengde slik at du får optimal omsetting av blåsekraften ved bruk.

  Stihl Blåseaggregat BR 600 inkl. styre

  kr 8 690,00
  Ekstremt effektsterkt, ryggbåren løvblåser som er spesialutviklet til profesjonelt bruk. BR 600 med 4-MIX motor møter alle dagens og fremtidens kjente avgasskrav. 4-MIX motoren gir i tillegg til kraftig redusert utslipp av skadelige avgasser også redusert drivstofforbruk. Brede skulderstropper og hoftebelte sammen med STHIL antivibrasjonssystem gir lave vibrasjoner. Et praktisk styre på håndtaket gir topp komfort, samt at det gjør maskinen meget lett å manøvrere. BR 600 er dessuten lett å vedlikeholde.

  Stihl Blåseaggregat BR 700 Inkl. styre

  kr 9 490,00
  Ekstremt effektsterk ryggblåser med trinnløs justering av blåserør og mulighet å justere håndtakets posisjonen helt uten verktøy. Høy blåsekraft, lav vekt. Optimal for rask og behagelig rengjøring av store flater med gress- og hekkklipp, løv eller smuss. Komplett utstyrt for profesjonelt arbeide med blant annet gummiert 2-komponent grep, STIHL antivibrasjonssystem, brede skulderseler, hoftebelte, 4-MIX motor, trinnløst stillbar gassregulering med stoppknapp og bærehåndtak. Ved lange arbeidsøkter med bøyd dyse anbefales styret (ekstra tilbehør).

  Stihl Blåseaggregat BGA 100 Enhet

  kr 4 990,00
  Denne stillegående, lette og effektive batteridrevne blåseren for profesjonelt bruk er særlig egnet for urbane, støyfølsomme omgivelser. Runddyse, mykt grep, tre effektnivåer og en PowerBoost funksjon for maksimal blåsekraft. Brukes med AP-batterier i AP-belteveske med tilkoblingsledning. Ved lengre arbeidsøkter anbefales det ryggbårne AR 3000-batteriet.

  Makita Løvblåser 2x18V DUB362Z

  kr 4 725,00