Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Lader

  Batteriladere for verktøy er en nødvendighet for å lade opp batteriene som driver elektrisk verktøy. Disse laderne kan lade forskjellige typer batterier, som nikkel-kadmium (NiCad) eller lithium-ion (Li-ion), avhengig av verktøyets krav. Batteriladere for verktøy kan være bærbare eller stasjonære, og tilbyr en rekke funksjoner som rask lading og overoppladingssikkerhet. Enkelte ladere er utstyrt med innebygde skjermer for å vise ladestatus, mens andre er utstyrt med termisk overvåking for å beskytte batteriet mot overoppheting. Disse batteriladerne er uunnværlige for håndverkere og andre som bruker elektriske verktøy og trenger en pålitelig og effektiv måte å lade opp sine verktøybatterier på.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Toro Batterilader 60V 5 Amp

  kr 1 681,25

  Toro Batterilader 60V 2 Amp

  kr 966,25

  Ctek lader MXS5,0 EU 1,2-110Ah Vinterlading

  kr 1 781,25
  CTEK POLAR er en enestående lader med sin moderne og avanserte teknologi og den spesielle konstruksjonen som kan håndtere kulde. Den ble utviklet for kjøretøy som krever god batteripleie i kalde vinterperioder, for eksempel snøskutere, ATVer, jeeper og biler. CTEK POLAR har modifisert ladespenningsfunksjonen for optimalisert lading i ekstremt lave temperaturer. Funksjonen er tilgjengelig for både små batterier (snøskutere og ATVer) og batterier med normal størrelse (jeeper og biler). En annen unik kvalitet er at gjenopprettingsfunksjonen (som gjenoppretter syrelagdelte og helt utladede batterier) er tilgjengelig for begge batteristørrelsene. CTEK POLAR er utstyrt med ekstremt kuldebestandige gummikabler på begge sider (VS og LS til batteriet). Med det avanserte 8-trinns ladesystemet analyserer laderen om batteriet kan motta og opprettholde en lading. Det er helt automatisk og skifter til effektiv vedlikeholdslading når batteriet er fulladet – en enorm fordel i kulden. CTEK POLAR fungerer bare i vanlige klimaer, men er tilpasset for lading i temperaturer mellom -30 °C og +50 °C. MXS 5.0 POLAR leveres med 5 års garanti.

  Ctek Lader MXS3,8 EU 1,2-85Ah

  kr 1 312,50
  MXS 3.8 er en avansert mikroprosessorstyrt batterilader med patentert flyt-/pulsvedlikehold for batterier som har kapasitet fra 1,2Ah til 85Ah. MXS 3.8 kan løse en lang rekke batteriproblemer og er perfekt til daglig bruk. Funksjonene i MXS 3.8 omfatter diagnose av batteritilstanden for kontroll av om batteriet kan motta og beholde lading, patentert automatisk avsulfateringsprogram og en spesiell kuldemodus for optimal lading på kalde vinterdager. Patentert flyt-/pulsvedlikehold gjør MXS 3.8 perfekt til vedlikeholdslading over lang tid. Hele forløpet med testing, lading og vedlikeholdslading kan enkelt følges på det tydelige LED-displayet. MXS 3.8 er en helautomatisk "koble til og glem"-lader for 12V-batterier, med 7 ladetrinn og valg mellom programmer for 0,8A og 3,8A ladestrøm. Kuldemodusen 'SNØFLAK' kan velges sammen med 3,8A-programmet. Bredt ladeområde for alle batterityper som har kapasitet fra 1,2Ah til 80Ah, og tilleggsfunksjon for vedlikeholdslading av batterier med kapasitet opp til 130Ah. Sprut- og støvsikker (IP65). MXS 3.8 er enkel og trygg å bruke, beskytter kjøretøyelektronikken, forårsaker ingen gnister, og er beskyttet mot polvending og kortslutning. MXS 3.8 leveres med 5 års garanti.