Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Ledning

  Festeutstyr for ledninger er essensielt for å holde ledninger på plass og forhindre at de henger fritt eller blir skadet. Det finnes ulike typer festeutstyr tilgjengelig, som klips, klammer og kabelbindere. Disse kan brukes til å feste ledninger til vegger, tak, gulv eller andre overflater.

  En populær og praktisk måte å feste ledninger på er ved bruk av en klammerpistol. Dette verktøyet gjør det enkelt og raskt å feste klips eller klammer til vegger eller tak. En klammerpistol er spesielt nyttig når man har mange ledninger som må festes, da den sparer tid og krefter.

  På nettbutikken jegard.no finner du et bredt utvalg av festeutstyr for ledninger. Vi tilbyr alt fra klips og klammer til kabelbindere og klammerpistoler. Vårt festeutstyr er av høy kvalitet og egnet for både privat og profesjonell bruk.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Castor MTP Pistol

  kr 2 822,00

  Castor Klammerpistol Gips GTP Maxi

  kr 1 927,00

  Castor Klammerpistol Gips GTP Mini

  kr 762,00