Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Lue,caps

  Lue og caps er en type hodeplagg som brukes for å holde hodet varmt eller for å beskytte mot solen. De finnes i ulike materialer som ull, bomull eller polyester og i ulike stiler som beanies, trucker caps og snapbacks. De er populære blant både menn og kvinner og brukes til ulike anledninger som idrett, fritid og mote.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av luer og capser. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  LUE FORET 9007 SORT

  Møt kulden i denne tøffe, slitesterke luen i Dobby Pro+ materiale, designet for tøffe og iskalde forhold. Luen er fôret med polyester og teknisk fuskepels som gir optimal varme og komfort

  FLEECELUE 9024 SORT ONE SIZE

  En favoritt på kalde dager. Myk og komfortabel fleecelue som beskytter mot vind, kulde og "bad-hair-days". Ensfarget - ideell for firmaprofilering.

  LUE M/ S-LOGO 9035 BLÅ/SORT

  Varm og komfortabel lue laget for daglig bruk under kalde forhold. Kommer med en intarsia-strikket logo foran

  SNICKERS LUE M/REFLEKS 9027 LGRÅ One STR

  Varm og komfortabel strikket lue med reflekterende tråd. Laget for daglig bruk under kalde forhold. Leveres med et reflekterende logomerke

  LUE BEANIE 9023 GRØNN

  Uformell fisherman beanie i ull som fungerer like bra i stillaset som på fritiden. Kombinerer god passform med moderne utseende, dette er det ultimate valget dersom du ønsker en stilig og komfortabel lue som kan brukes i alle hverdagssituasjoner.

  HJELMHETTE/HJELMLUE BS

  Fôret hjelmhette. Passer perfekt som en innerlue til vernehjelm på kalde dager. FARGE: SORT STR: ONESIZE