Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Motorsag

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Motorsag MS 194 T

  kr 4 990,00
  Lett og allsidig topphåndsag på 1,4 kW Generell infoTekniske dataUtstyrTilbehørDokumenter Den allsidige trepleiesagen fra STIHL. Spesialutviklet topphåndsag for ulike typer arbeid som beskjæring av trekroner, fjerning av dødt tre og gjerning av stammeskudd. Utstyrt med sagkjedet 3/8" PM3 som gir et fint snitt. Høyere skjæreeffekt med ny 2-MIX motor.

  Stihl Motorsag MS 500i W

  kr 15 490,00
  Den første motorsagen med elektronisk drivstoffinnsprøytning fra STIHL Injection. Sagen har også markedets beste vekt / kraft-forhold. Perfekt for kutting og bearbeiding av store skoger og hardvedmaterialer som eik. Maskinens lave vekt i kombinasjon med injeksjonssystemet gjør at maskinen har ekstrem akselerasjon. Optimalisert barkstøtte, HD2-filter med veldig god filtreringskapasitet, integrerte muttere på kjededekselet, verktøyfritt filterdeksel, kraftig oljepumpe med variabel strømning for høy matekapasitet, og verktøyfrie tanklokk for sikker og enkel påfylling er detaljer som gjør denne sagen universell. Den første STIHL Injection motorsagen med elektronisk drivstoffinjeksjon. Leveres med komfortabel håndtaksoppvarming.

  Makita Kjedesag DUC353Z 2x18V 350mm

  kr 4 848,75
  36V kjedesag som kan benyttes med 2x18V batterier. Maskinen har egen batteriholder for hvert batteri. Rask stramming av kjede uten bruk av verktøy. Automatisk kjedesmøring. Kompakt design gjør den enkel å håndtere. Z-modell leveres uten batteri og lader.

  Makita Hekksaks DUH601Z 18V

  kr 6 237,50
  Med antivibrasjon og elektrisk brems. Lett og effektiv hekksaks med lavfriksjonssverd på 60cm og børsteløs motor. Maks grentykkelse på 23,5mm. Variabel hastighet med 3-trinns bryter og gassregulering. Håndtaket kan vinkles i totalt 5 posisjoner. Effektivt lavfriksjonsblad med kniver som er skarpe på tre sider. Z-modell leveres uten batteri og lader.

  Stihl Motorsag MS 261 C-M

  kr 8 990,00
  Rask, kraftig og intelligent profesjonell motorsag med M-Tronic. Drivstofforbruket blir automatisk tilpasset forholdene. Motorsagen har alltid optimal motorkraft, enkel start og plassering av eksos i rustfritt stål. Sagen har også et HD2-filter og en volumregulert oljepumpe. Lokket med tre hurtiglåser muliggjør tilgang for vedlikehold. 20% lavere drivstofforbruk og opptil 50% lavere utslipp sammenlignet med andre STIHL totaktsmotorer uten 2-MIX-teknologi. Ideell for tynning, felling, beskjæring og felling av tynne og mellomstore trær.

  Stihl Kjedesag MSA 220 C-B Batteri SOLO

  kr 4 990,00
  STIHL trådløs motorsag med høy kjedehastighet for et veldig høyt kutteresultat. Sagen egner seg til beskjæring, felling av små trær og treverk i både støysensitive omgivelser og i skogen. Den trådløse motorsagen er utstyrt med STIHL hurtigstrammingskjede, siktelinje og den effektive 3/8 "Picco Super-kjede for lav tilbakeslag. Barkstøtte i metall. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Grensag HTA 65 Batteri Solo

  kr 4 990,00
  Ultralett og kraftig trådløs stiksag for hageeiere, frukthager og profesjonell trepleie. Den kortere versjonen har en total lengde på 240 cm. Fleksibel og brukervennlig maskin. Utstyrt med 1/4 tommers PM3 sagkjede, som kan gi presis skjæreffekt og høy skjæreytelse. På grunn av batteridrift har sticksagen liten vibrasjon og er veldig stille. Motorsagen strammes fra siden, i en avstand fra de skarpe skjæretennene.

  Stihl Kjedesag MSA 140 C-B Batteri m/AK30+AL101

  kr 4 490,00
  Lett, batteri motorsag for vedlikehold av eiendom eller enkel trebearbeiding. Skjæreevnen er 25% høyere enn for MSA 120 C-B. Toppen er utstyrt med STIHL-kjedestrammer, mykt grep, rask og enkel kjedeutskifting. QuickStop Super-kjedebrems og drivstofftank med et gjennomsiktig nivåvindu øker sikkerheten. Den smale 1/4 tommers PM3-kjeden har høy skjæreevne. Leveres med batteri AK 30 og lader AL 101.

  Stihl Kjedesag MSA 140 C-B Batteri Solo

  kr 3 100,00
  Lett, batteri motorsag for vedlikehold av eiendom eller enkel trebearbeiding. Skjæreevnen er 25% høyere enn for MSA 120 C-B. Toppen er utstyrt med STIHL-kjedestrammer, mykt grep, rask og enkel kjedeutskifting. QuickStop Super-kjedebrems og drivstofftank med et gjennomsiktig nivåvindu øker sikkerheten. Den smale 1/4 tommers PM3-kjeden har høy skjæreevne.

  Stihl Kjedesag MSA 120 C-B Batteri Solo

  kr 2 790,00
  Lett batterisag, veldig godt egnet for bruk i hus, hager og hytter. Utstyrt med STIHL kjedestrammer og QuickStop Super kjedebrems. 1/4 "PM3 smal kjetting har en veldig god skjæreffekt og god skjæreevne. Den er veldig stille og du trenger ikke engang hørselsvern. Leveres standard uten batteri og lader.

  Stihl Kjedesag MSE 230 CB-Q

  kr 3 890,00
  Sterk elektrisk motorsag for byggearbeider i tre. STIHL hurtigstramming av kjedet (B) for rask og enkel stramming av kjedet uten verktøy, QuickStop Super kjedebrems (Q) slik at sagkjedet stopper på sekundet når det bakre håndtaket slippes, mykt håndtak for behagelig arbeid og LED overbelastningsindikator. Optimal til yrkesbruk.

  Stihl Kjedesag MSA 120 C-B Batteri m/AK20+AL101

  kr 3 890,00
  Utrolig lett batterimotorsag, perfekt for oppgaver rundt huset, i hagen og sommerhuset. Utstyrt med STIHL kjedehurtigstrammer og QuickStop Super-kjedebrems. Det smale kjede 1/4" PM3 gir veldig fine kutt og god skjærekraft. Så stille, at den ikke engang krever noen hørselsvern. Leveres med batteri AK20 og lader AL101

  Stihl Grensag HTA 85 Teleskop Batteri Solo

  kr 5 690,00
  Lett og kraftig batteridrevet grensag med teleskopskaft, utviklet for fruktdyrking og profesjonell trepleie. PM3-sagkjede 1/4" for fint snitt og høy skjæreeffekt. Sagen er vibrasjonssvak og stillegående og passer derfor godt til bruk i urbane omgivelser. Utstyrt med kjedestramming fra siden der mutrene på kjedehjulsdekselet er sikret mot å falle ut. Totallengde 270-390 cm.

  Stihl Motorsag MS 241 C-M

  kr 7 490,00
  Lett proffsag med M-Tronic som setter en ny standard i denne effektklassen. Utrolig lett å starte i alle posisjoner, med moderne motorteknologi som gir både lavere drivstofforbruk og utslipp. Drivstoffdoseringen reguleres elektronisk og tilpasses automatisk til omgivelsesbetingelsene. Motorsagen har dermed alltid optimal motoreffekt, og manuelle innstillingsendringer er ikke lenger nødvendig. Utstyrt med langtids-luftfiltersystem med HD2-filter for lange rengjøringsintervaller, mengderegulerbar oljepumpe, integrert mutter på kjededrevdeksel, toppdeksel med hurtiglåser og minnefunksjon for rask oppstart etter arbeidspauser.

  Stihl Kjedesag MSE 190 C-BQ

  kr 3 290,00
  Lett håndterlig elektrisk sag med optimal ergonomi. Høy komfort med STIHLs hurtigstramming av kjedet (B) og ekstra sikkerhet med kjedebremssystemet STIHL QuickStop Super (Q). Perfekt til snekkerarbeid, men også når du trenger litt ekstra kraft for oppgaver hjemme samt ved saging av fyringsved.

  Stihl Kjedesag MSA 200 C-B Batteri SOLO

  kr 3 990,00
  Batteridrevet motorsag fra STIHL med enda bedre effekt. Passer spesielt godt for arbeid i støyfølsomme omgivelser. Drivkraft i 36 V-klassen møter høye krav til ytelse og brukervennlighet. Er det ideelle verktøy for saging av ved og kan også brukes innendørs. Utstyrt med 1/4" PM3-sagkjede for fint snitt og høy skjæreeffekt.

  Stihl Kjedesag MSA 161 T Batteri Solo 30 cm

  kr 4 490,00
  Lett håndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Perfekt til saging av peisved, beskjæring av trær i lydømfintlige områder og til felling av trær med en diameter på opptil 20 cm. Perfekt også til bruk innendørs. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Motorsag MS 251 35cm/8"P

  kr 5 990,00
  Sterk og kompakt 2,2 kw motorsag, komplett utrustet med høyrehåndsbremsen QuickStop Super, hurtigstramming av kjedet og Easy2Start. Opptil 20 % lavere drivstofforbruk og opptil 50 % lavere avgassutslipp, sammenlignet med konvensjonelle totaktsmotorer uten 2-MIX-teknologi. Optimale kjøreegenskaper og lett håndterlig. Perfekt til jobb på bygg, felling av mindre trær og vedsaging.

  Stihl Motorsag MS 362 C-M 40cm

  kr 9 890,00
  Toppmoderne og kraftfull 3,5 kW motorsag med 2-MIX motor og M-Tronic. En sterk maskin med meget bra kutteresultat. Drivstofforbruket tilpasses automatisk til ditt arbeid slik at du har en maskin som alltid arbeider med optimal motoreffekt. Langtids-luftfiltersystem med HD2-filter. Opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 50 % lavere utslipp sammenlignet med vanlige 2-takts motorer uten 2-MIX teknologi. Mutrene på kjedehjuldekselet er sikret mot å falle ut, og gjør det enklere å skifte kjedet. Svært godt egnet for middels tykke trær.

  Stihl Motorsag MS 171

  kr 3 890,00
  Moderne STIHL motorsag for hjem og fritid, med svært lave vibrasjoner. Omfattende basisutstyr som f.eks. kjedestramming på siden for sikker og enkel stramming av kjedet, langtids-luftfiltersystem som forebygger for tidlig tilsmussing, samt økonomisk STIHL 2-MIX motor som tilfredsstiller verdens strengeste avgasskrav. Ideell til å sage ved, bygningsarbeid og til å felle mindre trær.

  Stihl Motorsag MS 881

  kr 17 290,00
  Vår absolutt største og kraftigste motorsag. Maskinen har et fantastisk vekt-/effektforhold og kan utstyres med sverd opptil 1,5 m. Klarer de mest ekstreme belastninger og kan med fordel brukes i minisagverk. Detaljer som f.eks ElastoStart og verktøyløse tanklokk letter arbeidet. Leveres uten sverd og kjede.

  Stihl Motorsag MS 661 CM-W

  kr 14 490,00
  Meget sterk høyeffektsag med den moderne 2-MIX teknologien, STIHL M-Tronic og håndtaksvarme (W). Med STIHL M-Tronic får motoren raskere akselerasjon og mer kraft. Drivstofforbruket reguleres automatisk avhengig av arbeidssituasjon. Alltid optimal effekt og laveste drivstofforbruk. Bygget for ekstreme belastninger. Utrolig velbalansert, bra vekt-/ effektforhold og lave vibrasjoner. Enkelt vedlikehold med HD2-filter. Det beste valget ved avvirkning av grov skog.

  Stihl Motorsag MS 661 Logosol

  kr 12 290,00
  Meget sterk høyeffektsag med den moderne 2-MIX teknologien. Med M-Tronic under dekselet blir motoren optimalisert og får raskere akselerasjon og mer kraft. Dessuten reguleres drivstofforbruket automatisk avhengig av arbeidssituasjon. Alltid optimal effekt og laveste drivstofforbruk. Bygget for ekstreme belastninger. Utrolig velbalansert, bra vekt-/effektforhold og lave vibrasjoner. Enkel vedlikehold med HD2-luftfilter. Det beste valget ved avvirkning av grov skog. Leveres uten sverd og kjede. Denne varen sendes ikke, må hentes i butikk.

  Stihl Motorsag MS 211 C-BE

  kr 4 490,00
  Effektsterk og toppmoderne bensinsag med lave vibrasjoner for hjem og fritid. Sagen leveres med hardmetallkjede Picco Duro, som varer opptil ti ganger lengre enn vanlige kjeder. Utrolig effektsterk og ekstremt lett å starte med Easy2Start (E), hurtigstramming av kjedet (B) for enkel og sikker stramming av kjedet uten verktøy. 70 % lavere utslipp, 30 % mindre vibrasjoner, 20 % lavere drivstofforbruk og 4 ganger så lange filterrengjøringsintervaller. Perfekt til kapping av fyringsved og felling av mindre trær.

  Stihl Motorsag MS 201 C-M 30cm 1,1mm

  kr 7 990,00
  Den letteste proffmotorsagen fra STIHL som er perfekt til kvisting. Standard med M-Tronic, som alltid gir optimal motoreffekt. Enkel start med bare en startstilling, økonomisk 2-MIX motor og integrert mutter i koblingskåpen. Stor skjæreeffekt.

  Stihl Motorsag MS 181 C-BE

  kr 3 990,00
  STIHL motorsag med svært lave vibrasjoner og utrolig høy komfort. Utstyrt med blant annet langtids-luftfiltersystem med forfiltrering, hurtigstramming av kjedet (B), Easy2Start (E), samt STIHL 2-MIX motor som tilfredsstiller verdens strengeste avgasskrav. Ideell til kapping av fyringsved, bygningsarbeid og felling av små trær. Barkstøtte av metall for enkel og sikker føring av sagen i snittet.

  Stihl Motorsag MS 201 TC-M 30cm 3/8"

  kr 8 990,00
  Den kraftigste topphåndsagen fra STIHL. Utstyrt med M-Tronic (M) som standard for optimal effekt allerede fra første stund, økonomisk 2-MIX motor og integrert mutter i kjededrevsdekselet for raskt kjedebytte. Leveres med lettvektssverd hvilket reduserer den totale vekten. Modell med topphåndtak er spesielt utviklet for arbeid i treet, og skal derfor utelukkende benyttes av skolerte brukere innen trepleie.

  Stihl Motorsag MS 231 35 CM.

  kr 5 290,00
  Meget godt egnet til saging av fyringsved. Kjedestramming på siden for enkel og sikker stramming av kjedet. Verktøyløse tanklokk for enkel og sikker påfylling, langtids luftfiltersystem, miljøvennlig og drivstoffbesparende 2-MIX motor.

  Stihl Motorsag MS 170 30 CM 1,1mm

  kr 2 490,00
  Hendig nybegynnermodell med gjennomprøvd grunnutstyr. Svært godt egnet til vedskjæring og byggearbeider i tre. Med STIHL 2-MIX motor som er drivstoffbesparende og gir lave utslipp. Denne varen kan ikke sendes må hentes i butikk.