Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  PANVULK A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Meguiar's Gold Class Car Wash 473 ml.

  kr 176,25
  En luksuriøs og høytskummende bilvask som gir en glatt og glansfull finish uten å fjerne voksen. Produktet har i tillegg en balsameffekt som styrker lakken og gir en glatt og vannavvisende overflate som reduserer tørketiden.

  Meguiars Hybrid Ceramic Prep

  kr 275,00
  Gjenoppretter lakkens glans og fjerner lette swirls/defekter. Etterlater lakken blank og fin. Unikt laget for å klargjøre lakken før påføring av Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax. Lett å påføre og lett å tørke av.

  Meguiars HYBRID CERAMIC WASH & WAX 1,66L

  kr 357,50
  2-komponent sjampo som blandes sammen i bøtten. Denne unike sjampoen vasker og beskytter bilen din. Lavt skummende hybrid keramisk vask som etterlater et lag med Hybrid Ceramic SiO2 beskyttelse. Gir en super glatt og vannavstøtende overflate. Hybrid Wash Mitt (vaskehanske) bør brukes til.

  Meguiars HYBRID WASH MITT

  kr 191,25
  Det ideelle tilbehøret til Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax! Hver side er unikt konstruert for optimalt resultat. Den oransje vaske siden brukes til vask og den grå vokse siden brukes til å spre SiO2 jevnt utover for beskyttelse.

  Meguiars PERFECT CLAR. GLASS TOWEL BLÅ

  kr 166,25
  laget for en perfekt stripefri finish, ideel både på glass og speil innvendig og utvendig. og den er fin til å fjerne glassrens kjapt og enkelt. Vaskbar i maskin men ikke bruk tøymykner. Str 40x40cm

  Meguiar's Snow Canon Kit

  kr 1 011,25
  Skumflaske av høy kvalitet til høytrykksspyler. 3 stk adaptere følger med. Inkludert er også en Gold Class Shampo, 473 ml. Denne blandes ut 1 del shampo og 9 deler vann. Anbefalt til bruk som skumsåpe er Gold Class Shampo eller Ultimate Snow Foam.

  Meguiar's Clay Bar Replacement

  kr 243,75
  Vår nye Smooth Surface Clay Bar Replacement gjør det enkelt for deg å bytte ut bare leiren fra settet. Produktet er uten slipemidler, og fjerner skånsomt og enkelt overspray og alle typer overflate-forurensning som du kjenner som nupper i lakken. Leveres med en praktisk oppbevarings-boks. Bruk alltid sammen med en Spray Detailer.

  Meguiars Polerpad 125mm

  kr 187,50
  Meguiars Polishing Disc med en lav profil som gir deg bedre kontroll på samarbeidet mellom verktøyet og lakken, som forhindrer brannskade på lakken og gir bedre resultat. for mer informasjon se videoen under.

  Meguiar's Ultimate Fast Finish

  kr 392,50
  Den enkleste og mest ultimate måten å vokse billakken på. Beskytter lakken et helt år, og ingen polering er nødvendig for å oppnå perfekt resultat. Supreme Shine mikrofiber klut er inkludert i pakken. Innhold 252 ml.