Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  PANVULK A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Meguiar Water Magnet Drying Towel.

  kr 172,00
  Dette ekstra store (70x55cm) mikrofiber håndkleet absorberer 3 ganger mer vann enn vanlige håndkler. Er skånsom mot lakken og vil redusere tiden det tar å tørke bilen. Kan vaskes i maskin.

  Meguiar's 3 in 1 Wax 473 ml

  kr 319,00
  Meguiars 3 in 1 Wax er ett alt-i-ett produkt som leverer bra på både lakkrens, polish og voksbeskyttelse i en og samme operasjon. Fjerner mindre riper, øker glansen og gir en langvarig beskyttelse.

  Meguiar's Air Refresher Citrus

  kr 157,00
  Det første lukteliminerings-produktet for hele bilen. Fjerner umiddelbart lukter permanent på molekylærnivå helt inn i viftesystemet og etterlater seg en nybil lukt. Sitrus parfyrmert

  Meguiar's Air Refresher New Car

  kr 152,00
  Det første lukteliminerings-produktet for hele bilen. Fjerner umiddelbart lukter permanent på molekylærnivå helt inn i viftesystemet og etterlater seg en nybil lukt.

  Meguiars Deep Crystal Carnauba Wax

  kr 147,00
  Vårt tre-trinns system er utviklet for seriøse entusiaster som ønsker de beste resultater! Step 3: For å bevare og beskytte den flotte glansen skapt i trinn 1 og 2, påføres lakken et ekstra beskyttende lag. Deep Crystal Carnauba voks skaper en langtidsvirkende høyglansbeskyttelse med en vakker vannperlende effekt.

  Meguiars Deep Crystal Polish

  kr 147,00
  Vårt tre-trinns system er utviklet for seriøse entusiaster som ønsker de beste resultater! Step 2: En ren og rik polish som er spesielt utviklet for å skape en blendende og dyp glans, ved å behandle lakken og tilføre næring. Det er dette trinnet som gir bilen et ekstraordinært utseende.

  Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Prot

  kr 146,00
  Endurance fortsetter å være favoritten til entusiastene. Unik formel stopper misfarging av dekkene og gir dem en mettet og dyp sort glans. Denne gummifornyeren gir meget langvarig dekk-beskyttelse. Endurance er tyktflytende, påføres med svamp og er meget drøy i bruk.

  Meguiar's Glass Polish Compound 236 ml

  kr 135,00
  Dyprenser glass og fjerner flekker etter vann. Forbedrer sikten og gjør glasset glatt. Fjerner fastsittende urenheter som vanlige glass renser ikke fjerner. Fjerner forurensning, oljerester og fastsittende skitt. Tar bort vannflekker og merker etter vinduspussere. Den perfekte forberedelsen til behandlingen som etterfølges med varenr. 911252 Glass Sealant.

  Meguiar's Gold Class Liquid Wax 473ml.

  kr 263,00
  Meguiar‘s Gold Class ®™ Carnauba Plus poleringsvoks gir en sterk og langvarig beskyttelse av bilen din. Ny formula med blanding av premium carnauba og beskyttende polymerer gir fantastiske resultater. Denne unike formelen fjerner swirls, og gjør lakken skinnende. Lett å påføre og ta av, og etterlater ingen rester. Kan påføres både for hånd eller med en poleringsmaskin.