Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  PANVULK A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Meguiar's Marine One Step Compound

  kr 495,00
  Dette avanserte og aggressive produktet vil rense og gjenskape glansen i gelcoaten i èn operasjon. Fjerner moderat til kraftig oksidasjon, riper, misfarging på glassfiber og malte flater. Gjenskaper farge og etterlater en kraftig glans på det behandlede området. Gir et flott resultat både for hånd og ved bruk av maskin.

  Meguiar One Step Cleaner Wax 473ml.

  kr 245,00
  TESTVINNER på TV2 Hjelper deg! Et produkt uten slipemidler, som renser, polerer og beskytter båter i en enkel operasjon. Fjerner noe oksidering, mindre riper og skrammer. Skaper en langvarig beskyttelse mot saltvanns-påvirkning, korrosjon og solens ultrafiolette stråler. Kan brukes for hånd eller med maskin.

  Meguiar Foam Applicator Pad

  kr 15,62
  Påføringssvamp for vask, rens og polering av lakk, felger, dekk, interiør og vinduer. Kan vaskes .

  Meguiar Felgbørste.

  kr 210,00
  Felgbørste som fjerner alt av støv og skitt fra både hjul og felger. Fleksibel bust og sikkerhetstupp forhindrer riper. Bøyelig for enkel rengjøring på baksiden av felgen.

  Meguiar Water Magnet Drying Towel.

  kr 233,75
  Dette ekstra store (70x55cm) mikrofiber håndkleet absorberer 3 ganger mer vann enn vanlige håndkler. Er skånsom mot lakken og vil redusere tiden det tar å tørke bilen. Kan vaskes i maskin.

  Meguiar Supreme Mikrofiberklut.

  kr 105,00
  Poleringsklut i vaskbar microfiber av meget høy kvalitet. Absorberingsevne uten sidestykke, egner seg til skånsom fjerning av alle våre produkter. Kan vaskes i maskin.

  Meguiar Nxt Glass Cleaner 710 ml.

  kr 166,25
  Meget effektiv rengjøring som gir perfekt, stripefri klarhet. Fjerner trafikk-film, røyk, skitt, insekter, kvae og annen forurensning. Kan trygt brukes på sotede ruter og er ammoniakk-fri.

  Meguiar Nxt All Metal Polish 150 ml.

  kr 210,00
  Renser, polerer og beskytter alle felger, krom luftinntak, eksosrør av rustfritt stål og ventildeksler. Gir en flott finish også på aluminium, sølv, kobber, messing og alle andre blanke overflater. Meguiar’s MDAT-teknologi fjerner skånsomt oksidasjon, anløpning og rust raskere uten vanlige tøffe slipemidler. Anti-korrosjonsmiddel gir holdbarhet og beskyttelse.

  Meguiar Nxt Gener.Tech Wax 532 ml.

  kr 437,50
  NXT Generation Tech Wax 2.0 representerer et vitenskapelig gjennombrudd som introduserer en ny dimensjon av gloss og beskyttelse. Dette nye og forbedrede produktet gir en utrolig flott skinnende farge og dyp wet-look shine. Hydrophobic Pumer Technology gie en vannavstøting uten sidestykke.og beskyttelse mot oksidasjon, korrosjon, UV-stråling og overflatenedbryting. Test den på en del av bilen din og sammenlign med den beste voksen du har i garasjen. Ingenting kan sammenlignes med dette produktet! Lakken vil få en dyp og rik glans med en en strålende klarhet. Med ESP (Engineered Synthetic Polymers) teknologi - fremtidens lakkbeskyttelse. Gir et meget bra og langvarig resultat, med dyp wet-look shine. Denne kombinerte polish og voks er både enkel å påføre og fjerne. Legger ikke igjen støvete rester. Dette utrolige produktet vil også dempe riper og skrammer. Meget drøy i bruk - 1 flaske rekker til polering av 18-20 biler!