Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Piratbukse

  Piratbukser er en populær stil av bukser som er kortere enn vanlige bukser, men lengre enn shorts. Disse buksene er vanligvis til midt på leggen, og kan være laget av forskjellige materialer, inkludert bomull, denim, eller lettvektsstoff. Piratbukser er et ideelt plagg for sommerarbeid, da de er mer behagelige og luftige enn vanlige bukser, men samtidig mer profesjonelle enn shorts. De er også egnet for arbeidsplasser som krever litt mer stil og presentasjon, som kontorer eller butikker. Piratbukser kan også være funksjonelle for arbeid i varme og fuktige klimaer, da de gir god bevegelsesfrihet og ventilasjon.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av arbeidstøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  PIRATBUKSE KL 2 6134 HP GUL

  Trenger du synlighetsklær på en varm dag er denne piratbuksen et godt valg. Avkjølt komfort med alle funksjoner og KneeGuard™ Pro knebeskyttelse.

  SNICKERS PIRATBUKSE 6142 STRETCH SORT AW

  Piratbukse i stretch beregnet for jobbkomfort og daglig bruk. Smal passform gir bevegelsesfrihet, mens CORDURA®-forsterkede kneputelommer med stretch gir økt slitestyrke og beskyttelse. Kan bestilles i følgende farger; sort, hvit og mørk grå.

  Snickers PIRATBUKSE 6905 HP SORT

  Hold tempoet oppe i varmen. Lett piratbukse i høyteknologisk body-mapped design for utmerket arbeidskomfort og fleksibilitet. Ventilerende elastisk materiale med Cordura® forsterkninger gir utmerket bevegelsesfrihet og holdbarhet.