Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Presstang

  En presstang er et verktøy som brukes til å klemme sammen to materialer eller komponenter, for eksempel elektriske ledninger eller rør. Presstenger er vanligvis brukt av elektrikere og rørleggere for å sikre en solid og pålitelig tilkobling mellom to ledere.Presstenger er tilgjengelige i forskjellige størrelser og varianter, og de kan ha forskjellige kjeveformer og kapasiteter avhengig av applikasjonen. Noen presstenger er designet for bruk med spesielle terminaler og kontakter, mens andre kan brukes med en rekke ulike terminaler og kontakter.

  Elektrikerutstyr inkluderer også annet verktøy og utstyr som brukes av elektrikere, som for eksempel kabelkuttere, kabelskjøter, kabelsko, skrutrekkere, multimeter, og mer.

  For å velge riktig presstang eller annet elektrikerutstyr, er det viktig å vurdere applikasjonen og de spesifikke kravene til jobben. Det er også viktig å velge produkter av høy kvalitet fra pålitelige produsenter for å sikre sikkerhet og pålitelighet i arbeidet.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Vix Universal Presstang

  Ett pressverktøy - tre funksjoner. Med enkle grep kan man raskt og sikkert bytte mellom pressing av isolerte Kabelsko, uisolerte Kabelsko og endehylser / niter - i ett og samme verktøy! Pressbakkene man ikke benytter festes lett og trygt på innsiden av håndtakene med et “klikk” - der er de ikke i veien og de er alltid tilgjengelige. Pressbakkene skiftes raskt med en trykknapp i front. Tanken har en skrallefunksjon som sikrer korrekt press hver gang. Presstangen oppfyller selvfølgelig internasjonale krav.

  DKB 0760 Presstang foruisol.sko. 0.7-6.0mm2

  Mekanisk presstang for pressing av uisolerte Cu rørkabelsko KR /KRF med retursperre, som sikrer en fullgod pressforbindelse. Presstangen kan etterjusteres ved evt. behov og kan nød-utløses om nødvendig. Minimal kraft er nødvendig for å presse ønsket kabelsko. Uisolerte kabelsko 0,75-6,0mm². 2 uttak (dor-press): 1. 0,75-2,5mm² 2. 4-6mm² Presstenger fra ABIKO skal med visse forbehold klare 50 000 press og oppfyller internasjonale krav bl.a. etter kravene fra IEC 60352-2 samt tidligere norm SEN 245010.