Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Regntøy

  Regntøy for arbeid er spesielt designet for å beskytte arbeidere som jobber i utendørs yrker i våte og utfordrende værforhold. Slikt arbeidsregntøy er ofte laget av slitesterke og vanntette materialer, og kan inkludere alt fra bukser og jakker til fullkroppsdrakter. De kommer også med funksjonelle egenskaper, som for eksempel forsterkede sømmer og reflekser for økt synlighet og sikkerhet. Arbeidsregntøy er en viktig investering for enhver som jobber utendørs i våte omgivelser, og kan bidra til å holde deg tørr, komfortabel og trygg gjennom hele arbeidsdagen.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av regntøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  REGNJAKKE 8200 SOR PU SNICKERS

  Bruker du denne helt vanntette, PU-belagt regnjakken med sveisede sømmer får du en 100% tørr arbeidsdag, Laget av et glatt og elastisk stoff for maksimal komfort. Samsvarer med EN 343.

  BERGSET REGNBUKSE PU/PVC EN471 KL. 2 GUL/SVART

  Flammehemmende PU/PVC regnbukse med seler. Tommestokklomme høyre side, trykknapper i siden og nederst i bein. Refleks på bein. Åpninger for tilgang til hengelommer.