Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ROBERT BOSCH A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH BAJONETTSAG GSA 18V-28 SOLO L-BOXX

  kr 5 135,00
  Produktfordeler: Takket være den nye BITURBO Brushless-teknologien har GSA 18V-28 maksimal ytelse med batteridrift – på høyde med en 1100-watts bajonettsag med ledningsdrift. Sagbladet smekkes på plass, uten bruk av verktøy, og er dermed enkelt å sette inn og ta ut med én hånd. GSA 18V-28 har et svært godt forhold mellom kraft og vekt, slik at det er lettere og mindre anstrengende å jobbe i enhver stilling. Utstyr og bruk: GSA 18V-28 er perfekt til rivningsarbeid som omfatter forskjellige materialer som metall, tre, plast og isolasjonsmaterialer. Den passer til Bosch Professional 18V System. Tilleggsinformasjon: GSA 18V-28 er perfekt til saging tett inntil vegger og opp ned. Den ergonomiske utformingen omfatter en buet øvre del av håndtaket som gir mulighet til forskjellige grepsposisjoner. Hastigheten kan enkelt justeres, og den kan reguleres hele tiden via en utløser. Bajonettsagen leveres med en opphengskrok som kan brukes til stabilt oppheng av verktøyet.

  BOSCH DETEKTOR UNIVERSAL D-TECT 120 SOLO L-BOXX

  kr 4 597,50
  Produktfordeler: Detektoren D-tect 120 Professional er en intuitiv radarskanner som er utviklet for så å si alle materialer. Punktmåling gir nøyaktig detektering å smale overflater, mens senterfinneren viser den nøyaktige plasseringen til et objekts sentrum. I tillegg gir Dual Power Source-teknologien mulighet til bruk av både et 12 V li-ion-batteri og vanlige alkaliske batterier. Utstyr og bruk: Den er egnet for mange forskjellige bransjer, for lokalisering av rør fylt med vann og kabler og for å unngå uhell ved boring i forbindelse med snekring, rørleggerarbeid, elektriske installasjoner og arbeid på varme- og ventilasjonsanlegg. Tilleggsinformasjon: D-tect 120 Professional er brukervennlig med tre selvforklarende valgknapper for justering til forskjellige oppgaver og er i stand til å oppdage objekter i en dybde på inntil 12 cm. Lydsignal og varsling når et objekt lokaliseres inne i veggen.

  BOSCH GIPSFRES GCU 18V-30 SOLO

  kr 3 010,00
  (Levering fra uke 10). Produktfordeler: GCU 18V-30 gir kraften som trengs til å sage over 100 meter med 12 mm tykke gipsplater med en 1/8" (3,17 mm) bit med ett ProCORE18V 4.0Ah-batteri, takket være den sterke børsteløse motoren med turtall på 30 000 o/min. Den kompakte lettvektsdesignen og en støvtett bryter sørger for komfortabelt grep i alle posisjoner, slik at jobben blir mindre anstrengende, og en støvtett bryter med IP5X forlenger verktøyets levetid ved å holde støv ute. Utstyr og bruk: Verktøyet er konstruert for saging av gipsplater helt inntil vinduer, dører, adkomstluker og strømuttak. Det sager også kryssfiner, OSB og takplater og passer til 3 mm, 6 mm, 1/8'', 5/32' og 1/4'' spennhylser. Tilleggsinformasjon: Verktøyet leveres som standard med en svært effektiv støvsugeradapter som sørger for sunnere og renere omgivelser, og 3 spennhylser. Den har også en støvtett bryter med IP5X som bidrar til å hindre tidlig svikt ved verktøyet på grunn av fint støv fra gipsplater, og et kraftig LED-lys som lyser opp sageområdet, en motorbrems som stopper verktøyet umiddelbart, og et belteklips som du kan henge verktøyet i.

  Bosch Drill GSR 12V-35 FC SOLO M/GFA L-BOXX

  kr 3 147,50
  Produktfordeler: Den batteridrevne bor-/skrumaskinen GSR 12V-35 FC Professional med børsteløs motor er det mest allsidige verktøyet for enhver oppgave i 12 V-kategorien. FlexiClick System omfatter fire forsatser (10 mm chuck, låsbar bitsholder, vinkelforsats og eksenterforsats) som er enkle å bytte, kombinere og justere og gir mulighet til opptil åtte konfigurasjoner for maksimal fleksibilitet. Ekstremt kompakt, men likevel svært sterk, med en ytelse på 35 Nm og 1750 o/min, komfortabel å bruke på vanskelig tilgjengelige steder. Den børsteløse motoren med Electronic Motor Protection hindrer overbelastning og sørger for lengre verktøylevetid. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er perfekt til boring og skruing i tre (32 mm) og stål (10 mm). Det kan brukes med alle Bosch Professional 12 V-batterier og -ladere. Tilleggsinformasjon: GSR 12V-35 FC Professional har også 2 gir, Autolock, belteklips/-krok, bitsholder, ladenivåindikator, Electronic Cell Protection, LED-lys, li-ion, girkasse i metall, høyre/venstre-rotering og turtallsvalg.

  BOSCH DIAMANTSKIVE TIL METALL 180MM

  kr 1 104,00
  Skjæring i metaller som stål og støpejern har tradisjonelt slitt hardt på vinkelsliperskivene, og den kjemiske lukten av kappeskiver som brenner under skjæring, er velkjent for mange. Med EXPERT Diamond Metal Wheel er det slutt både på denne lukten og på de jevnlige turene til butikken for å kjøpe nye metallskiver. For håndverkere og bygningsarbeidere som er lei av å kaste kappeskiver og penger ut av vinduet, er de store Bosch EXPERT Diamond Metal Wheel-kappeskivene for vinkelsliper en gavepakke.

  BOSCH DIAMANTSKIVE MULTI 180MM

  kr 1 941,00
  På moderne byggeplasser må man skjære i mange forskjellige typer harde materialer, og disse sliter mye på verktøyene. EXPERT MultiMaterial-skiven er det perfekte tilbehør for travle håndverkere som trenger å skjære i betong, murstein, takstein og armert betong. Denne skiven gjør jobben sin med stor utholdenhet. Denne kombinasjonen av avansert design og optimale diamantkorn gir Bosch EXPERT MultiMaterial-diamantkappeskiven en unik slitestyrke. Den skjærer pålitelig og varer lenger enn selv andre diamantskiver fra Bosch – noe som til sjuende og sist gir en betraktelig merverdi.

  Bosch Borhammer GBH 18V-26 F/GDE 2X5,5 L-BOXX

  kr 12 622,50
  Produktfordeler: GBH 18V-26 F Professional med skiftechuck er universaltalentet i Boschs sortiment av batteridrevne SDS plus-borhammere, og den er ideell til daglig bruk. Et støvavsug GDE 18V-16 Professional kan fås som tilbehør og integreres i hammeren, med separat HEPA-støvbeholderløsning for maksimal mobilitet. Borhammeren har også KickBack Control og Electronic Precision Control (EPC) for bedre kontroll over verktøyet og økt brukerbeskyttelse. Den sterke motoren leverer en slagenergi på 2,6 J, noe som gir rask materialfjerning. Utstyr og bruk: Dette verktøyet er beregnet for boring og meisling i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvsugerforsatser og alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GBH 18V-26 F Professional har også flere andre funksjoner, som Constant Speed, børsteløs motor, Electronic Motor Protection (EMP), et LED-lys, Rotation Control Clutch, Variable Speed, Vario Lock og Vibration Control.

  BOSCH VINKELSLIPER GWS 17-125

  kr 3 172,50

  BOSCH PLANSLIPER GSS 12V-13 SOLO L-BOXX

  kr 3 185,00
  Produktfordeler: GSS 12V-13 Professional er perfekt for brukere som alltid er på farten. Den byr på fremragende verktøybalanse, med tyngdepunktet nær emnet, og håndleddstøtte og håndtak med svært god ergonomi. Med den slanke 12 V-designen er den kompakt og kommer til på vanskelig tilgjengelige steder. Den er enkel å bruke, takket være det selvforklarende betjeningskonseptet og utskiftbare slipesålesystemet. Utstyr og bruk: GSS 12V-13 Professional er ideell til sliping, mellomsliping, lakkfjerning og sluttbearbeiding av overflater. Den kan brukes på tre, finer, lakk og fyller, og også på mineraler og akryl. Den kan både brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem og Professional 12V System. Tilleggsinformasjon: Med turtallsvalg, indikator for batteristatus, støvpose og utskiftbare slipesåler i tre forskjellige størrelser med borrelås for feste av slipepapir.