Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ROBERT BOSCH A/S

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH BETONGSPIKER NB-25 25MM A1000

  FOR OPTIMALT FESTE I BETONG. Solide stifter til GNB 18V-38 Professional for optimalt feste i betong. Verktøy og stifter fra samme leverandør - optimalisert og sertifisert system (med GNB 18V-38 Professional). Galvaniserte stifter i karbonstål for lang holdbarhet.

  BOSCH BETONGSPIKER NB-19 19MM A1000

  FOR OPTIMALT FESTE I BETONG. Solide stifter til GNB 18V-38 Professional for optimalt feste i betong. Verktøy og stifter fra samme leverandør - optimalisert og sertifisert system (med GNB 18V-38 Professional). Galvaniserte stifter i karbonstål for lang holdbarhet.

  BOSCH BETONGSPIKER NB-16 16MM A1000

  FOR OPTIMALT FESTE I BETONG. Solide stifter til GNB 18V-38 Professional for optimalt feste i betong. Verktøy og stifter fra samme leverandør - optimalisert og sertifisert system (med GNB 18V-38 Professional). Galvaniserte stifter i karbonstål for lang holdbarhet.

  BOSCH ADAPTER GAA 18V-48

  Produktfordeler: GAA 18V-48 Professional forvandler Bosch 18 V-batterier til kraftige USB-nødladere med ladestrøm på 2 x 2,4 A. Den kompakte designen til USB-ladeadapteren gjør den lett å bære, og belteklipset i metall sørger for at strømreserven alltid er tilgjengelig. Koaksialpluggen sørger for strøm til oppvarmede arbeidsklær fra Bosch, for komfortabel varme under arbeid og aktiviteter utendørs. Utstyr og bruk: GAA 18V-48 Professional er perfekt til lading av enheter med USB-strømforsyning og til oppvarmede arbeidsklær fra Bosch. Den er egnet for alle batterier i Bosch Professional 18V System. Også kompatibelt med AMPShare, flermerke-batterialliansen.

  Bosch KAPPESKIVE MULTIWHEEL 76X10MM HM

  Profesjonelle verdsetter vinkelslipere for evnen til å kutte gjennom kraftige materialer som betong, sten og metall. Med EXPERT Carbide Multi Wheel kan dette suverene verktøyet gjøres enda mer allsidig og brukes til effektivt å skjære i alle typer myke materialer, som tre, plast og moderne komposittmaterialer. EXPERT Carbide Multi Wheel gjør vinkelsliperen din enda mer allsidig. Mange håndverkere klarer seg helt fint med dette som eneste elektriske verktøy.

  BOSCH DRILL GSR 18V-90 FC 3XGFA L-BOXX

  Produktfordeler: Den sterke GSR 18V-90 FC Professional inngår i Bosch Professional FlexiClick System, som gjør den rustet for alle utfordringer på byggeplassen: Eksenterforsatsen gir mulighet til å arbeide tett inntil kanter og vegger, mens vinkelforsatsen forvandler bor-/skrumaskinen til en vinkelbormaskin. Disse forsatsene kan låses i 16 forskjellige posisjoner i 360 graders vinkel, uten at de må fjernes fra verktøyet. Den unike hammerforsatsen GFA 18-H forvandler verktøyet til en komplett SDS plus-borhammer, klar for hammerboring uten anstrengelser i betong på opptil Ø 10 mm. Med en hodelengde på bare 136 mm og et maksimalt dreiemoment ved hard skruing på 64 Nm har du et svært kompakt og kraftig verktøy. Bosch Professional FlexiClick System – perfekt utstyrt for profesjonelt arbeid. Utstyr og bruk: Den er perfekt til all skrutrekking og boring i tre, metall og (kombinert med GFA 18-H) betong, murverk og stein. Kompatibelt med Bosch Professional 18V System og batterier av forskjellige merker fra batterialliansen AMPShare. Tilleggsinformasjon: Den har børsteløs motor, 2 gir, innkoblingsbar KickBack Control og presisjonsclutch, elektronisk motorbeskyttelse og er klar for Bluetooth®-sammenkobling.

  Bosch Betongspikerpistol GNB 18V-38 XL-BOXX

  Produktfordeler: Det må være enkelt og intuitivt og gå raskt å feste stålskinner på betong og stål. GNB 18V-38 Professional hjelper deg med å få jobben gjort. Den drives av vår kraftige BITURBO Brushless-teknologi og inngår i Bosch Professional 18V System. Alt du trenger er ett eneste ProCORE18V-batteri, og du er klar – du trenger ingen ekstra gasspatroner. Vi har utviklet et pålitelig festesystem som inneholder både verktøy og spikre. Dermed kan du konsentrere deg om jobben din. De sertifiserte galvaniserte spikrene i karbonstål sørger for fester som holder lenge i betong og stål. Vi tilbyr spikre fra 16 til 38 mm for betong og fra 13 til 19 mm for stål. Verktøy og spikrene er testet og godkjent i henhold til ETA eller ICC. Utstyr og bruk: Kompatibelt med Bosch Professional 18V System og batterier av forskjellige merker fra batterialliansen AMPShare.

  Bosch Borhammer GBH 18v-22 Solo L-Boxx

  Produktfordeler: Muskelbelastning, uventede støt og innhalering av støv er bare noe av det du utsettes for når du borer i betong. Vi har heldigvis utviklet borhammeren GBH 18V-22 Professional for å gjøre jobben din mer komfortabel. Dette verktøyet er kompakt, lett og med ergonomisk design med et tydelig tyngdepunkt, slik at det er lettere og mindre anstrengende å håndtere, spesielt ved boring over hodehøyde. Du har full kontroll, og belastningen på hendene og armene dine blir mindre takket være KickBack Control og Vibration Control. Koble hammeren til støvavsuget GDE 18V-12 Professional med ett enkelt klikk for renere omgivelser under arbeidet. Du kan dessuten gjøre deg ferdig med jobben med færre avbrytelser – dette verktøyet kombinerer høy ytelse med lang batteritid. Utstyr og bruk: Borhammeren GBH 18V-22 Professional er verktøyet for deg hvis du ønsker et kraftig, men håndterbart elektroverktøy. Det er perfekt for boring av hull på 6 mm til 10 mm, enten du er rørlegger og installerer sanitæranlegg eller snekker og gjør klart for montering av et kjøkken. Også hvis du er elektriker er dette et verktøy du kan stole på, spesielt ved boring over hodehøyde for installasjon av lys, lamper og røykvarslere. Støvavsuget GDE 18V-12 Professional er utviklet spesielt for å gjøre det lettere å arbeide over hodehøyde. Kompatibelt med Bosch Professional 18V System og batterier av forskjellige merker fra batterialliansen AMPShare.

  Bosch Borhammeradapt for GSR 18 VEC FC

  Passer til GSR 18V-60 FC og GSR 18V-90 FC. Høy fleksibilitet – borhammeren GFA 18-H forvandler bor-/skrumaskinen til en fullverdig SDS plus-borhammer. Kraftig - takket være ny type slagverk blir det til og med mulig med uanstrengt boring i betong. Praktisk – SDS plus-holder for raskt bytte av bor.