Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Shorts

  Arbeidsshorts

  Med arbeidsshorts vil du kunne beholde alle funksjonene du trenger i arbeidet selv om det er varmt ute. Vi har et godt utvalg av arbeidsshorts til både dame og herre.

  Alle våre shortser har god stretch for ekstra fleksibilitet og komfort. Til de ekstra varme dagene anbefaler vi Snickers shorts 6904 HP. Denne arbeidsshortsen har ekstra høy komfort takket være høyteknologisk body-mapped design, og har ventilerende elastisk materiale.

  Vi har over 50 år med fagkunnskap, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte shortsen til ditt behov. Besøk butikken vår i Oslo, eller ta kontakt med oss her på nettbutikken.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS SHORTS 6140 FLEXIWORK SORT/NGUL

  kr 2 186,25
  Høykvalitetsshorts i Schoeller® softshellmateriale med fireveisstretch for ekstra høy fleksibilitet og funksjonalitet i krevende miljøer.

  SNICKERS SHORTS 6140 SOR/NGUL HL STR 56

  kr 2 186,25

  SNICKERS PIRATBUKSE 6142 STRETCH SORT AW

  kr 1 373,75
  Piratbukse i stretch beregnet for jobbkomfort og daglig bruk. Smal passform gir bevegelsesfrihet, mens CORDURA®-forsterkede kneputelommer med stretch gir økt slitestyrke og beskyttelse. Kan bestilles i følgende farger; sort, hvit og mørk grå.

  SNICKERS SHORTS 6108 LITEWORK SORT

  kr 1 748,75
  Lett arbeidsshorts med god stretch for hardt arbeid under varme forhold. Elastisk og hurtigtørkende materiale for bedre bevegelsesfrihet og ekstra komfort.

  Snickers SHORTS 6904 HP SOR/SOR

  kr 1 498,75
  For overlegen fleksibilitet og komfort i varmen; bruk denne lette arbeidsshortsen i høyteknologisk body-mapped design. Med ventilerende elastisk materiale med Cordura® forsterkninger for utmerket bevegelsesfrihet.