Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Shorts

  Arbeidsshorts

  Med arbeidsshorts vil du kunne beholde alle funksjonene du trenger i arbeidet selv om det er varmt ute. Vi har et godt utvalg av arbeidsshorts til både dame og herre.

  Alle våre shortser har god stretch for ekstra fleksibilitet og komfort. Til de ekstra varme dagene anbefaler vi Snickers shorts 6904 HP. Denne arbeidsshortsen har ekstra høy komfort takket være høyteknologisk body-mapped design, og har ventilerende elastisk materiale.

  Vi har over 50 år med fagkunnskap, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte shortsen til ditt behov. Besøk butikken vår i Oslo, eller ta kontakt med oss her på nettbutikken.

   

   

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS SHORTS 6147 SORT DAME

  kr 889,00
  Elastisk og slitesterk arbeidsshorts i damemodell med klassiske hylsterlommer. Strategisk plassert fireveis stretch på setet og i skrittet for ekstra fleksibilitet og komfort.

  Snickers SHORTS 6143 MGRÅ/SORT SNICKERS (BESTILLINGSVARE)

  kr 735,00
  Shorts i stretch med smal passform. Strategisk plassert 4-veis stretch på baksiden og i skrittet for ekstra fleksibilitet og komfort.

  SNICKERS SHORTS 6108 LITEWORK SORT

  kr 1 219,00
  Lett arbeidsshorts med god stretch for hardt arbeid under varme forhold. Elastisk og hurtigtørkende materiale for bedre bevegelsesfrihet og ekstra komfort.

  SHORTS 6141 SORT/SORT SNICKERS WORKWEAR

  kr 799,00
  Slim fit arbeidsshorts i stretch med hylsterlommer. Strategisk plassert 4-veis stretch på baksiden og i skrittet for økt fleksibilitet og komfort.

  Snickers SHORTS 6904 HP SOR/SOR

  kr 1 029,00
  For overlegen fleksibilitet og komfort i varmen; bruk denne lette arbeidsshortsen i høyteknologisk body-mapped design. Med ventilerende elastisk materiale med Cordura® forsterkninger for utmerket bevegelsesfrihet.

  SHORTS 3033 GUL/SOR

  kr 679,00
  Gjør deg synlig med High Vis arbeidsshorts. Den har et innovativt design for en god passform, og en rekke smarte lommer, inkludert hylster lommer. EN 20471, klasse 1.