Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Skjorte

  Skjorter for arbeid er en nødvendig del av enhver profesjonell garderobe. Disse skjortene er vanligvis laget av høykvalitetsmaterialer som er behagelige å ha på seg hele dagen og samtidig holder seg i god stand etter mange vasker. Arbeidsskjorter er designet for å se profesjonelle ut og kan være tilgjengelige i en rekke ulike farger og stiler som passer til enhver arbeidsplass. De kommer også med funksjonelle detaljer som brystlommer og krager som kan være nedfelt eller stående, og kan ofte tilpasses med brodert eller trykt logo for en mer personlig touch.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av skjorter. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS SKJORTE FÔRET 8522 SORT/HVIT

  Slitesterk skjorte med teddyfôr og isolerte ermer designet for generelt byggearbeid. Kan brukes både som skjorte og jakke. Glidelås på høyre brystlomme.

  SNICKERS LW SKJORTE 8521 MBLÅ

  Elastisk, pustende og lett langermet skjorte med UPF 50+ solbeskyttelse. Utviklet for håndverkere som jobber lange dager utendørs.

  SNICKERS LW KORTERMET SKJORTE 8520 MBLÅ

  Elastisk, pustende og lett kortermet skjorte med UPF 50+ solbeskyttelse. Utviklet for håndverkere som jobber lange dager utendørs.