Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Skjorte

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS LW SKJORTE 8521 MBLÅ

  kr 1 048,75
  Elastisk, pustende og lett langermet skjorte med UPF 50+ solbeskyttelse. Utviklet for håndverkere som jobber lange dager utendørs.

  SNICKERS LW KORTERMET SKJORTE 8520 MBLÅ

  kr 918,75
  Elastisk, pustende og lett kortermet skjorte med UPF 50+ solbeskyttelse. Utviklet for håndverkere som jobber lange dager utendørs.

  SNICKERS FLANELLSKJORTE 8516 SORT/GRÅ

  kr 893,75
  Langermet flanellskjorte med klassisk mønster for daglig bruk. Mykt og børstet stoff gjør skjorten ekstra varm og behagelig å arbeide i.

  SNICKERS FLANELLSKJORTE 8516 SORT/BRUN - OBS! Foreløpig utsolgt hos leverandør!

  AllroundWork, Flanellskjorte Rutete flanellskjorte med lange ermer designet for daglig bruk. Skjorten har regulær passform og kombinerer estetikk og design for komfort, fleksibilitet og ekstra varme under arbeidet.

  SNICKERS FLANELLSKJORTE 8516 MBLÅ/LBLÅ

  kr 893,75
  Rutete flanellskjorte med lange ermer designet for daglig bruk. Skjorten har regulær passform og kombinerer estetikk og design for komfort, fleksibilitet og ekstra varme under arbeidet.

  SNICKERS SKJORTE 8555 DENIM

  kr 1 073,75
  Denimskjorte i vanlig passform til daglig bruk og enhver arbeidssituasjon. Skjortens design har stabilt og mykt denimstoff med stretch. Skjorten er slitesterk uten å gi avkall på arbeidskomfort og fleksibilitet.